Dur ben de öpeyimyakalamışken öpeyimgünaydın canım
Leslie yap malimmmm ödem varsa insinherifi yolladım işe kuzum
günaydın böcüğümmLeslie yap malimmmm ödem varsa insin
GünaydınnnnSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnnn
Dün hesapta en azından havuza gidip geldikten sonra buraya bir bakarım diyordum ama maalesef hiç bir şey planladığım gibi gitmedi
Kombiciler öğleden sonra ben çıkınca daha doğrusu gelmişlerBen havuzda ay eve geldiğimde kombide takılmış olacak işte ne güzel ısınacağız kalan işlerimi de yaparım diye düşünürken eve bir geldim herşey bıraktığım gibi duruyor Bizim elimizdeki baca maalesef uygun değilmiş ( resmini atmıştık adam bu olur demişti ama bacalı değilmiş meğer kombi
Eşimle havuza gitmeden evdeki tadilat stresinden eccük kapıştık gerçi sonra ben havuzdayken aradım baya bir konuştuk oda söylediği yanlış cümleler için defalarca özür diledi ama şu olan olaylardan ikimizinde sinirleri bozuk olunca bir nevi boşuna patladık
Eve geçerken eksik olanları da aldık kızlarla tabi bu sefer yemek faslı da gecikti
Yani hakikaten berbat bir gün oldu benim için ve sonradan dikkatimi çekti ben iki gündür sıkıntıdan çok fazla su içmemiştim zaten dün hele 1 bardak ancak içmişim
Yani iki gündür boşa evi kaldırıp beklemişizne kombi tamir oldu nede aşağı giden su kaçağı Gerçi petekleri yakamadığımız için su kaçağı zaten yok şu an için ama yinede canım çok sıkkın Yarın misafirim gelecek yemeğe ve ben daha bir sürü iş yapmam gerekiyor Üstelik kuzende Yengeciğim biz cumartesi 4 gibi geliriz dedi telefonda
Şimdi küçük kızı okula postaladıktan sonra koltuk sileceğim Diyetisyen kontrolüne gitmedenDün sinirden uyuya kalmışım resmen erkenden sonrada boynum falanda ağrıyınca kaldı
Hee biliyorum ben girişince 2 saatte herşeyi hallederim ( yemek hariç tabi) ama işte yinede panik yapıyorum ister istemez
Bu haftadan çok ümitliyken hüsran oldu yada benim evdeki tartıda bozuldu bilemiyorum açıkçasıartık bugün Sibele kontrole gidince anlayacağız neyin ne olduğunu
Kız tartıdan önce leslie yap tartıyı indirirgünaydın böcüğümm
bugün spor yapmicam kuzum bu hafta hiç boş gün geçirmedim kasları dinlendirim diyom bu hafta
koçum benimMali Koç burcu musun? Ben de koçum
he yaaa
geçen hafta cuma sabah yaptım indirmedi hiç bana yaramadıKız tartıdan önce leslie yap tartıyı indirir
Sonra yapma dinlendir
geçmiş olsun kuzum.ilaca mı başladın genehe yaaa
şekerim düştü dün bayağı sersemletti beni
toparladım ama
miuuu
ne alemdesin
bireyselde derece yapacanmı
yok başlamadımgeçmiş olsun kuzum.ilaca mı başladın gene
he yaaa
toparladım ama
miuuu
ne alemdesin
benim de var şeker ilacım kadın doğumcu almamı söylemişti yumurtam gelişsin diye ama kullanmıyom.şekerimi düşürüyo halsiz oluyorumyok başlamadım
ama dünden sonra başlıcamm
bu hafta değil haftaya yapcam benhe yaaa
toparladım ama
miuuu
ne alemdesin
hee anladım kuzumgeçen hafta cuma sabah yaptım indirmedi hiç bana yaramadı
en çok da ikinizi merak ediyom
resmen ortamı kızıştırıyonen çok da ikinizi merak ediyom
bi dukan yapıp içsem diyom öğlene kadar işerimbu hafta değil haftaya yapcam ben
dün regl oldum
bu hafta şişim var
hee anladım kuzum
tamam öğlene kadar bekle de inmezse tartı yine de deneriz leslie
Aleyküm selam canim
Önce duana amin diyim
Sonra bi abbooooo diyim, çok fena tamir olmadı mı hâlâallah kolaylık versin misafiri ertelesemiydin? Hadi bugün de hallolmazsa
Bi de özür dileyen eş gördüm şuraya bi maşallah birakayim
Günaydınnnn
Sen anlattıkça ben evde üşüyorum ayyyyy hadi olsunartık şu kombi ne çektin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?