Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun banu. Her şeyin üstüne geldiği bir dönemdesin, inşaallah bir an önce sıkıntılar çözüme ulaşır.
Tam tersi yaz ko içini dökesin rahatlayasın

Ay canim cok gecmis olsun bence bu aralar dolunay mi ne karın ağrısı varsa herkes Bı berbat bende gece sabaha kadar uyuyamadım kocamla kavgalıyım bekliyorum tıpış tıpış gelsın kendini affettırmeye diye emme tık yok ablası da geldi abisi zaten burda onlarla eglrnır bıraz ama nasılsa kalacak elime

Ay bende ondan mı sinir küpüyüm

Kilom 61.0
Ama diyetisyende 62.8 idi dikkatinizi Çekerim diyetisyene gittiğim gun sabah evde de 62.5 idi haftaya gelsın 59 lar bana kocayla kavga edeyim bundan sonra ıslah falan kalmıyor
İyi gitmiş canım o zaman tebrikler

sabah bi eşime daldım zaten
malum 15 tatil görümce gelecek kv çok uyanıkya
geçen şey diyor
tatilde kurunda çocuklar oyun oynasın pes ten bahsediyor
oyanu kurcaz
bize göndercekler bebe belik görümcemin kızı benim oglanlar benim evde takılcak
bunlarda evde rahat oh missssss

geçmiş olsun kuzum yaz buraya ya bak hepimiz dertliyiz bu ara, anlatmasak şişer kalırız

geçen hafta 67.5
bu hafta 67,2
giden 300

@MiuLego özür dsileirm cnm ilk haftadan -300 iyi bir rakam degil
ama haftaya ben sırtlanıcam listeyi söz veriyorum
tebrik ederim canım, regliye rağmen eksidesin

Kilom 61.0
Ama diyetisyende 62.8 idi dikkatinizi Çekerim diyetisyene gittiğim gun sabah evde de 62.5 idi haftaya gelsın 59 lar bana kocayla kavga edeyim bundan sonra ıslah falan kalmıyor
tebrik ederim canım çok güzel gitmiş

ne ala memleket, kayınvalidenin evine kurun oyunu

Olduuu başka istegi var mı? Millet ne rahat ya. Şimdi tatilde sende izne çıkmış olacakmısın?

Günaydınnnnn Hayırlı Cumalaaar güzeller

Bol bol eksiler gelsin tartılardan, en sağlıklı ve kalıcılardan ....

Biz biraz karne gününe çıkar .... gelince görüşürüz
auss sen gelince kilo bildiricem
ama miuda gelsin demi

ya aus şimdi ben böyle efeleniyom ama ya miu sanki son vuruşu yapacak gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…