Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla dikkat et bu hafta ..yoksa gebe kadına yenildi diye seni kk tarihine altın harflerle yazdırırız

Kınıyoruz hepsini handecim
Ausum bu ay ,özellikle bu hafta beslenmene dikkat et,bu hafta çok yemek yemen gerekiyormuş,özellikle karbona ,tatlılara yönelmen gerekiyormuş,gerçek bak

Ausum bu ay ,özellikle bu hafta beslenmene dikkat et,bu hafta çok yemek yemen gerekiyormuş,özellikle karbona ,tatlılara yönelmen gerekiyormuş,gerçek bak

cıkkks salı kontrol var .... dr dan yine azar işitmemek için çok dikkat edeceğim

salıdan sonra da senin için tutacağımmmmmmmmmmmmmmmm

rica ederim canımmmmmmmm , ama ama amaaaaaaaaaaaaaaa 5-11 skor tablosunu da gördün müü gönlüm yine senden yana
Auuuuuussssss tabiki de benden yana olacaksın ben grubun tek ördeğiyim kim böyle bir skor yapmış diyet tarihinde Allah’ını seversen söyle

herkesi tebrik ettim unuttuğum kalmadı galiba

listeden

@MiuLego
hepfit
matematik61
Nevreste veeeeeeeeeeee malipina (maliyi gördüm de bi umut bekliyorum ) bildirim görmedim

DelyDoly nin kendisini gördüm ama tartısı yok diye bildirimini görmedim ....

begum75 mücverim de yazdı da ben görmedim herhalde

liste dışı bi dünya eksik bildirim var sankiiiiiiiiii

ha bir de beğenilerde hülyacığı gördüm ama Daydream-

İnşallah ve maşallah 13,5 kilo fazlayla geldim nilim
Olsun canım neresinden dönersen kardır hoşgeldin

Anaaa o kadar bütün hafta iddaalı konuştun ne ettin ördek Büyük konuşmamak gerekir bir kere kabul et bende -300 ile yenileceğim regliyim diye üzülüyordum ben şimdi seni pişireyim mi fırına mı vereyim nasıl yenmek istersin

Bence senin portakallın daha iyi olur

Begüş yetmez gel seninle de vuralım begum75

Öldün çık ördek

Ben de maliyi bekliyorum

tebrigin icin teşekkürler tatlım
tabiki de
saydin78 15 - portakal sulu ordek 4

pardon buyuk harf ve renk maduruyum, aceleden duzeltemedim

Eki Görüntüle 2097206 annemdeyim onun tartisiyla tartildim
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.1
Hedefimden 200 gram eksik @MiuLego
Yuzde % 1.83 sanirim

tebrikler esracımmmmmmmmmmm

ucundan 79.9 ile 70 lere giriş isterdi tabii ki gönül ama ... bizde ne yaparız haftaya o kaknem 79 u hiiiiç görmeden 78 e geçeriz ..

Esefle kiniyoruzzzz
Kizimin karnesine gidecegim
İlk karne cok heyecanliyim

oyyyy ne heyecan .. hadi bakalım okul hayatı boyunca başarıları daim olsun

biz alıp geldik ....

Auuuuuussssss tabiki de benden yana olacaksın ben grubun tek ördeğiyim kim böyle bir skor yapmış diyet tarihinde Allah’ını seversen söyle

bu hafta seni yenebilmek için ne detokslar yaptı ne detokslar di mi saydin78 yoksaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ördekimi yenmek

ohhhhh çıtır çıtır ördek kızartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…