Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Midenden konuşuyorum aha gördüm sabah bol kaşarlı cıslı tost gömmüşsün bol yağlı filan
Yoo sabah 1 büyük bardak reglim için vişne suyu içtim yanında 2 tane ceviz yedim öğlen de 1 kaseden az domates çorbası + 1 porsiyondan az tavuk döner ve salata naberr akşama da yazıyım mı Ahahahhaa sen gömdün galiba

Nil'im ekmek arasi donerleri, tursulari gomuyor sonrada yenicem diyor bu ne yaman celiskidir yahu

Nil'im ekmek arasi donerleri, tursulari gomuyor sonrada yenicem diyor bu ne yaman celiskidir yahu
Bir de bütün hafta her gün yazmış benim internetim yokken yeneceğim seni Nil diye diye insan yener bari 40 kere demiştir Menü yazmış yeneceğim mortilerim diye Ahhahahahaha her gün o ekmek arasını nasıl gömdü

hergun degil persembe gecesi gomdu doner tursuyutamda gununde Allahım ya canım portakalım seviyorum daimi mortimi

ördeğim sabit misin

ah ah br gecelik yemek sabit etti seni bak
yeme annem daha yeme gülüm
@Ausencia
Auuuuussss
Miu kizartmasi yaptim
Bak yuzunu kara cikarmadim
Beni destekleyen herkese cani gonulden tesekkur ederim
Ha mideyi aldirdimda soylemiyom
Ha bu arada cok korkuyom
Aeben gelip bu kez agzimi yirtacak

midene oturam inşallah
Peki benim tartıda 91.0 görmem bi an umudumu kesmiştim kilo veremeyeceğim diye ama resmen 3.4 kilo gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…