nasıl yani anlamadımİçerigini değiştir mesajının
Yoo sabah 1 büyük bardak reglim için vişne suyu içtim yanında 2 tane ceviz yedimMidenden konuşuyorumaha gördüm sabah bol kaşarlı cıslı tost gömmüşsün bol yağlı filan
Nil'im ekmek arasi donerleri, tursulari gomuyorYoo sabah 1 büyük bardak reglim için vişne suyu içtim yanında 2 tane ceviz yedimöğlen de 1 kaseden az domates çorbası + 1 porsiyon tavuk döner ve salata naberr akşama da yazıyım mı Ahahahhaa sen gömdün galiba
Bir de bütün hafta her gün yazmış benim internetim yokken yeneceğim seni Nil diye diye insan yener bari 40 kere demiştirNil'im ekmek arasi donerleri, tursulari gomuyorsonrada yenicem diyor bu ne yaman celiskidir yahu
Bir de bütün hafta her gün yazmış benim internetim yokken yeneceğim seni Nil diye diye insan yener bari 40 kere demiştirMenü yazmış yeneceğim mortilerim diye Ahhahahahaha her gün o ekmek arasını nasıl gömdü
Ahahaha ciddi misin dün yenileceğim dediğim için gaza geldi galiba işte böyle şaşırtırlarhergun degil persembe gecesi gomdu doner tursuyutamda gununde Allahım ya canım portakalım seviyorum daimi mortimi
Ben de yapayim.
Geçen hafta: 66.6
Bu hafta: 65.9
Fark: 0.7
Yüzde: %1.05
Diyetin basindan beri en az kilo verdigim hafta oldu bu.pazar günü +600dum anca bu kadar gitti.Ayrica bir hedefimi daha ucundan gormus bulunmaktayim.
@MiuLego
Alla iyiligini versin deli
Melegim cok iyisin.diyetini esnetmek istiyosan esnet ama cis cos olmamasina dikkat et cok daha cabuk verirsinEki Görüntüle 2097232 Gecen hafta = 82.7
Bu hafta = 81.7
Fark = 1000 gr
Yüzde = 1.21
+ ile gelirim diyodum ama sukur +yla gelmedim okadar kacamaga ragmen
@MiuLego
şu ikiliyi ayırmadan tebrik edeyim :))
miuya da bi dil altı uzatayım
her ikisinden de haftaya %1 ler bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
ördeğim sabit misinBen sabitimCanım sağolsun değil mi
Napim yani dün turşu yedim depresyondaydım.
Bugün akşam annemler gelecek ne yaninehirnil111 ve saydin78 yendi diye karalar mı bağlayıp karşılayayım annemi hıh
@Ausencia
Auuuuussss
Miu kizartmasi yaptim
Bak yuzunu kara cikarmadim
Beni destekleyen herkese cani gonulden tesekkur ederim
Ha mideyi aldirdimda soylemiyom
Ha bu arada cok korkuyom
Aeben gelip bu kez agzimi yirtacak
Peki benim tartıda 91.0 görmembi an umudumu kesmiştim kilo veremeyeceğim diye ama resmen 3.4 kilo gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?