Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canısı evet regl etkiler aynı sorun bende de var .. haftaya iyi eksi gelir ama.. kiii bu da gayet güzel bir eksi

senin kilo bildirimin nerde peki fit
Tatlimmm kacamaksize bir hafta oldu adet sonrası bakalım neler olacak..bu hafta spora ağırlık veriyorum hergun 10.000 adım yarım saat egzersiz detoxlara da başlıycam bu hafta gecsin adet bitsin bakalim

Sağol. Beybisi insallah adet geçsin daha fazla gelecek eksi adet geçsin gelmedi de daha

7. Takim muhteşem bi takım, kaptanı da ayrı muhteşem sanırsın ki süper güçleri var, cimcime bişey ama ben listeye giremicem @MiuLego balım, yani köstek olurum, takıma faydam olmaz kk da çok takilamiyorum.. biliyosun .. seviliyosun ama pirensis..

haftaya hoşgeldin 6 lar partisi mi var kız

Ayneeennnn... iyi bi yüzde yapiim de 69.9la kutlamayım 6ları şanım yürüsün heyyytt beeeaaahhh

Bu arada kaptancım ben sanırım listeye giremeden mezun olcam ne diyon bu işeeee

bi insan evladı , neden 700 gr . verdim diye ağlar ki ?

tebrikler canım ... ama kıl payı mortin kazanmış değil mi ? o zaman ağla beee LSM :))))) çok uzunsun kısalttım

Evet tamamen mortimden ötürüydü

mersi canım

Canom liste sınır sayıda nevo mezun oluyor bu hafta

Haftaya falan duruma bakalım sen izşnden döneceksin ya liste ortalaması uygunsa alırız

Hedef kilona kaç kaldı ki zati listesiz devam edek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…