Agzini yerim senin ben kaptanice 2Canım benimmmmmm
Senin özel durumuna bu üyelik çok iyi olduuu
Seni çooook seviyoruz
Harikasın çok mu çok oluyorsun yine bireyselde birincisinnn
Canım ex mortim böyle yanilmelere can gurban
Kızart beni ye beni
Senin o renkli yazına gurban nasıl da yakıştı eflalim
Biz istersek başarırız konyak
Biliyonmu normalde 46 bedendi pantolonum bugün 42 beden pantolonun içine girdim ne kadar mutluyum ki anlatamSenin o renkli yazına gurban nasıl da yakıştı eflalim
Biz istersek başarırız konyak
Gel aen bakalım geeeelKıskanma kıs, kurabiyeyi görünce sopa yiyiciim zaten accık sevsin öncesinde
Evet ya renk seçeneği çok azistediğim mor tonu yoktu bunu seçtim
D a y a n a m ı y o r u mSalama hayır kurabiye hayır senin adın harbi kurabiye canavarı olmalı yeme şunu yeme
YaaaaaBiliyonmu normalde 46 bedendi pantolonum bugün 42 beden pantolonun içine girdim ne kadar mutluyum ki anlatam
Sevgili kadinlar klubu uyeleri
Sevgili 7.takimin canlari
Bizi uzaktan yakindan izleyen cooook degerli misafirler
Ben hande yani Shut Up hande
Cok ozel bir sebepten dolayi kazeninde bilgisi dahilinde acilen uyeligimi iptal etmek zorunda kaldim ve hemen bu uyeligi aldim.Bireyselde 1.olmusum ne mutlu takimima.Shut Up uyeligim kapandigi icin bu uyeligimde bireysele basari hikayesi yazicam bilginiz olsun.
Dayanamıyorum bahanesi yok kuzumD a y a n a m ı y o r u m
Bizim evde 1 haftada 9 paket kurabiye yeniyor white, kahvenin yanında elim gidiyor
Aslında öğlen az yiyeyim dedim 1 parça et ve muz yedim sonra mide sinyal verdi brn de kurabiye attım ağzıma
Aklıma sen geleceksin sopalı domestos güzeli yemeyeceğim bir süre, ceviz incir götüreyim barı yanımda, kahveyle ceviz keyfi
Noldu benim canoma kim ne etti üzdüMiu ben gidiyom
Inşallah kuzum ben tek başıma asla yapamazdım. Pazartesi diyete başlayıp salı bozanlardandim. Hayatımda en.uzun diyet maceram bu oldu.bu encok ta buranın sayesinde olduYaaaaa
Ay ne güzelll
Bu senin başarın iştedaha daha neler giyecek o beden
Olmuş olmuşOlmuş muu vallaha mı
Kendimi karatay teyzeyi aldatıyo gibi hissediyom da
Biz beraber güçlüyüz ve güzelizInşallah kuzum ben tek başıma asla yapamazdım. Pazartesi diyete başlayıp salı bozanlardandim. Hayatımda en.uzun diyet maceram bu oldu
Ay nevo mezun oldu yaaaa
Gelin çıkaran kız babası gibi hissediyorum kendimi
Tamam yememÜzmek istiyosan yemeye devam et
İyiyiz kuzucum sen nasılsın?Hoşbuldum canım
Nasılsınız cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?