Tahin yemedim kiSucuuuukkk
Tahin pekmezz
Patlamis misir
Heyt be
Cekilin yoldannn
Bacim napiyon odul mu bunlar nedir
Ay skandal adım kurabiyeciye çıktı
Tahin yemedim ki
Sucuka yağsız falan yeniyor günlük et ihtiyacından düşüyor
Misirda sadece cuma diye 1 avuç vayt yiyebilirsin demişti sen fena cıktı ha morti du sen ben sana yarın gostereyim
Aah ahh bu gunlere elhamdulillah Rabb'im sıkıntı vermesin insaAllah varsin uyumasin bu gunlerde gecerVurur yüze ifadesi sabahlar olmuyor bitanesi anne olmak çok zor yaa
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Bu sabah şükür erkenden uykumu almış olarak uyandımHatta keyif kahvemi de yapıp içtim
Malum ağır misafirim var bugün
Bu arada eşim Annesini davet etmek istemiyordu gençler rahat edemez diye ama benim içim rahat etmedi sonuçta hatun yarın öbür gün duyunca vay bir ben mi fazla geldim diye trip yapmaya fırsat bulmuş olacak ve hiç bir şekilde oğlum istemedi olmaz
Bugün Görümcemin oğlu sünnet olacakmış ( eşime bile dün lütfedip haber vermiş ) tabi KVyi davet etmek için aradığımda direk eeee oğlan sünnet olacak gündüz dedi ( ki hastanede kesilecek eve gelecek hatun mevlüt dahi okutmayacakmış sonradan da olsa ) olabilir sonuçta öğlen olacak akşam işin ne dedim bende o an gayri ihtiyari
Şaşırdı ama işte akşamda orada olurum diye düşünmüştüm dedi
En sonunda sen bilirsin arzu edersen beklerim dedim kapattım telefonuyalvaracak değilim ya sonuçta
Birazdan da kahvaltımı hazırlayıp yaparım ki 1 saat sonra küçük kuzuyu yüzme için uyandırayımoda iki lokma bir şey atıştırıp öyle gider nasılsa
Bu arada yine bir birincilik yine bir Muhteşemlik almış başını gidiyor sizin takımda
Gerçekten içtenlikle tebrik ediyorum hepsinizi ayrı ayrı
Artık bizler 2. yada 3.cülüğe razı geleceğiz
İnşallah önümüzdeki hafta bizim takım da daha güzel ortalamalar görürüz
Yasasin aclik miiiGözümü açamıyoringen ama yumurtayı haşladım
Akşam öğünü diye de bir süt bir mini muz yerim artık
Yaşasın açlık
Günaydın canımcımmm
Erkencisin yine ama kahve keyfi bile yapılmış maşallaaah
Gğn uzun sende ateaksiyon bitmez
Teşekkür ederiz canı derecedeki yerinizi haftaya inşallah alacaksınıztam gaz devam çok yakışırsınız da hem oraya
Gözümü açamıyoringen ama yumurtayı haşladım
Akşam öğünü diye de bir süt bir mini muz yerim artık
Yaşasın açlık
Yasasin aclik miii
Bencede yasasin
Gunaydin miuuuuu
sen çoook erkencisin kaptanım sana yetişmek ne mümkünSorma aksiyon dedin mi bir Tom Raider gelir milletin aklına birde ben
Kuzuyu eşimle göndermeyi düşündüm ama sonrasında giyinmek sıkıntı olur diye mecbur bende gideceğimEşim baştan siz gidin benim gelmeme gerek var mı dedi bir baktım adama şöyle adam anında geri vites yaptı ama ben sizi götüreyim şimdi sabah sabah birde trafikle boğuşma hem uyuyupda ne olacak dedi
İnşallah bu geceyide atlatayım sonra tam gaz devamGerçi bugün öğlende yemek yemeyeceğim sadece ara öğünleri yaparım minik minik ki akşam 3 - 4 kaşık kadar da olsa bende mantıdan yerim Zaten erken yenecek yemek faslı sonrada bol su ve yeşil çayla geceyi yaparım nasılsa
Sabah tartılmadım ama sanki ödemler ufak ufak gidiyor gibibileklerimdeki şişlik indi hafif sanki
Cumaya inşallah bizlerde süper rakamlar görürüz takımcaderece bahane maksat hedeflere daha çabuk ulaşabilmek
Afiyet olsun canımBen kahvaltı faslını çok oldu bitireli yeşil çay keyfisi yapıyorum Şimdi kuzuyuda uyandırayım da oda atıştırsın az yüzmeye gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?