Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sucuuuukkk
Tahin pekmezz
Patlamis misir

Heyt be

Cekilin yoldannn

Bacim napiyon odul mu bunlar nedir
Tahin yemedim ki
Sucuka yağsız falan yeniyor günlük et ihtiyacından düşüyor
Misirda sadece cuma diye 1 avuç vayt yiyebilirsin demişti sen fena cıktı ha morti du sen ben sana yarın gostereyim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Bu sabah şükür erkenden uykumu almış olarak uyandım Hatta keyif kahvemi de yapıp içtim
Malum ağır misafirim var bugün
Bu arada eşim Annesini davet etmek istemiyordu gençler rahat edemez diye ama benim içim rahat etmedi sonuçta hatun yarın öbür gün duyunca vay bir ben mi fazla geldim diye trip yapmaya fırsat bulmuş olacak ve hiç bir şekilde oğlum istemedi olmaz
Bugün Görümcemin oğlu sünnet olacakmış ( eşime bile dün lütfedip haber vermiş ) tabi KVyi davet etmek için aradığımda direk eeee oğlan sünnet olacak gündüz dedi ( ki hastanede kesilecek eve gelecek hatun mevlüt dahi okutmayacakmış sonradan da olsa ) olabilir sonuçta öğlen olacak akşam işin ne dedim bende o an gayri ihtiyari
Şaşırdı ama işte akşamda orada olurum diye düşünmüştüm dedi
En sonunda sen bilirsin arzu edersen beklerim dedim kapattım telefonu yalvaracak değilim ya sonuçta

Birazdan da kahvaltımı hazırlayıp yaparım ki 1 saat sonra küçük kuzuyu yüzme için uyandırayım oda iki lokma bir şey atıştırıp öyle gider nasılsa

Bu arada yine bir birincilik yine bir Muhteşemlik almış başını gidiyor sizin takımda

Gerçekten içtenlikle tebrik ediyorum hepsinizi ayrı ayrı
Artık bizler 2. yada 3.cülüğe razı geleceğiz
İnşallah önümüzdeki hafta bizim takım da daha güzel ortalamalar görürüz

Günaydın canımcımmm

Erkencisin yine ama kahve keyfi bile yapılmış maşallaaah

Gğn uzun sende ateaksiyon bitmez

Teşekkür ederiz canı derecedeki yerinizi haftaya inşallah alacaksınız tam gaz devam çok yakışırsınız da hem oraya

Sorma aksiyon dedin mi bir Tom Raider gelir milletin aklına birde ben
Kuzuyu eşimle göndermeyi düşündüm ama sonrasında giyinmek sıkıntı olur diye mecbur bende gideceğim Eşim baştan siz gidin benim gelmeme gerek var mı dedi bir baktım adama şöyle adam anında geri vites yaptı ama ben sizi götüreyim şimdi sabah sabah birde trafikle boğuşma hem uyuyupda ne olacak dedi

İnşallah bu geceyide atlatayım sonra tam gaz devam Gerçi bugün öğlende yemek yemeyeceğim sadece ara öğünleri yaparım minik minik ki akşam 3 - 4 kaşık kadar da olsa bende mantıdan yerim Zaten erken yenecek yemek faslı sonrada bol su ve yeşil çayla geceyi yaparım nasılsa
Sabah tartılmadım ama sanki ödemler ufak ufak gidiyor gibi bileklerimdeki şişlik indi hafif sanki

Cumaya inşallah bizlerde süper rakamlar görürüz takımca derece bahane maksat hedeflere daha çabuk ulaşabilmek

Gözümü açamıyoringen ama yumurtayı haşladım

Akşam öğünü diye de bir süt bir mini muz yerim artık

Yaşasın açlık

Afiyet olsun canım Ben kahvaltı faslını çok oldu bitireli yeşil çay keyfisi yapıyorum Şimdi kuzuyuda uyandırayım da oda atıştırsın az yüzmeye gitmeden

begum75
nehirnil111

GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI

HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA

Nevreste
nehirnil111
malipina

Whiteblacklife
@Ytmz

MEGASTARLAR nehirnil111 KAPTANLIĞINDA

begum75
Nefs

matematik61
@eflalim
hepfit
cakil80

SÜPERSTARLAR begum75 KAPTANLIĞINDA

Antepia27
ecemavi
@Portakal Sulu Ordek
ada81
Floweroflife

ULTRASTARLAR nehirnil111 KAPTANLIĞINDA

@Konya 42
kelebekolacam
@masumm
Esra_4378
saydin78
@YaKaMoZz-z
smykmy
Melegiimm22
Storm-

UVERTÜR MİU GÖZETİMİNDE
Ausencia

KIZLAR SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYEN VARSA LÜTFEN BİLDİRSİN BANA

HATIRLAYAMADIĞIM MUHTEMEEN VAR ALICAM SPOR GRUBUNA DİYİP DE..

BOL SPORLAR

sen çoook erkencisin kaptanım sana yetişmek ne mümkün

insin ödemler hadiiiii hedefe koşar adım gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…