Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy cocom gelmiş kız daha ne istiyon bacı doğum günü hediyesi vermiş sana:deli:

Eveeet daktırım sizin emniyetli kollarınıza bıraktım

Siz masum ada ve sen uçuracaksınız bu hafta bizii:halay::dondurma:

Geçmiş olsun kuzucuö

Mortim olaraktan spor yapmamana sevindim:deli:
Benim ödemler geçiyor hissediyorum ben:halay:
Cumaya seni ekmek arası yapıp yicemmmm:lülülü:

Tabi ki tb ekmek:rolleyes:

Yıhahahshhahahs :KK70:

Oy minnoşum gelmişşşşş oyy nasıl özlemişim hoşgeldin
Geçmiş doğum günün kutlu olsun sarım pabuçlum:KK74:

Yapılacak o spor banuu:KK62:

Hahaha kız harbi mi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: mutlu yıllar dilerim canım

Aynen Esra sabah olmayınca olmuyor :KK43:

Iyi ki doğdun cocom:KK73::KK73::KK73:
cok sagolun canlarim insallah beraber nice senelere cok tesekkur ederim herbirinize tek tek

Nevreste Nevreste biz senle hic konusmadik gruba geldim geleli :KK74: hep yazim diyorum kaliyo :KK15: mezuniyetin hayırlı olsuuun bidaha ihtiyac duymazsin insaAllah kilo vermeye :KK68::KK200:
Çok sağol canım amin inşaallah:60:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

yok yahu bence gayet güzel menü olmuş olmuş nevommmmm sağlıklı cıs cossuz:super:

hadi inşallah:rolleyes:
Sağol Miu' m:60:

ayyyy ne guzelll yaaa ara ara azcik anlat hr nereyi gezdin falan filan
Bu arada mezuniyetin hayirli olsunnnn:KK200::KK9::KK9::KK9:

:KK36::KK36::KK36:

Ellerinee :KK200:gozunnee:KK200: yuregine :KK200:saglikk :KK200::KK200::KK200::KK200:

Bir sonraki cuma daha guzel eksiler gorelimmm insallaahhhh :KK200::KK200::KK200:
Sağol canım:KK200:
Tamam anlatırım:60:

553. Etap birincisi Shut Up Shut Up tebrikler! :46: :nazar:

sampf51bda8a333cf94c.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

zeynepleyya zeynepleyya canısı sen kilo bildirimi yaptın mı bugün ben göremedim kaçırdım mı?
Canım kaptanım dün seni de etiketledim ama gözden kaçmış demek ki
Geçen cuma 73,7
Bu cuma 72,4
Yüzde 1,7
:halay::halay:
Uşaktan fırsat bulamıyorum ki bir türlü girmeye

mutlu haftasonları kızlarrrrr :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

dışardaydım. çiğ kuruyemiş stoklarımı doldurmak ve kombuchia çayım için 3 lt lik çift kapaklı kavanoz almak için çarşıya gittim geldim. aldım ama daha bakmam gereken ıvır zıvır vardı çok dolaşamadan eve dönmek zorunda kaldık. lüzumlu başka şeyler de bulunca aldık. eller ağırlaşınca mecbur eve geldik. az daha yürüseydim iyiydi hem de dolaşmak istiyordum ama kısıtlı kaldı. napalım artık bugün böyle oldu :KK24::KK24::KK24:

eğer karbonlar gömüldüyseeeeeeeeeeeeeeeeee
bu eksi yine de harika canım
haftaya 7 lere geçiyorsun inşallah hayırlısıyla sıkı tut fulyaaa

doğruyu söyleyeyim son iki gün sabah simit yedim. 1 günde öğlen ıspanaklı gözleme :olamaz: biraz da % 70 lik bitter. yediğim karbonlar bunlar. kestim şimdi ama yemiyom. bugün de sabah öğlen normal yedim (öğlen biraz tırnak pide yedim) akşama Allahın izniyle ciğer ve boollll salata. başka bişi yemicem. yarını daha güzel devam edicem. yetti artık mium ya kurtulayım şu 80 lerden :p:p:p ama tıkalı bölgeyi hala açamadım onu napıcam bilmiyom sinirlerim zıpladı valla yaaa :KK34::KK34::KK34:

Kocam istanbula maca gitti bende gorumcem kvdem saat 11.30dan beri avm geziyoz ayaklarm koptu :bicak:

Menu vereyim
Sabah 11.00
3 haşlama yumurta
Sabah acele ciktim evden yannda bise yemedim

Aksam 16.30
8 izgara kofte
Salata
1 salatalik turşu
2 parmak kadar ekmek

Su yine 1 lt ama aksam 2.5 l tamamlarim söz :KK43:

Spor 5.30 saat avm gezmesi :KK70:
Gce yaoablrsem leslie yaparm yazarim