Sağol kuzum. Sen nasıl oldun toparladın mı birazAman dikkat et gecmis olsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum. Sen nasıl oldun toparladın mı birazAman dikkat et gecmis olsun canim
Kuzum ben saymıyorum@MiuLego canim bisey soracam carsida dolaşmayı spor olarak sayiyormusunuz yani yavas tempolu yürüyüşü neye göre kabul ediyoruz ??
Ankaraya gelseneeeYa ben Türkiye'ye dönüş yapmak istiyorum ama herif hiç sıcak bakmıyo![]()
Cok halsizim canim daha enerjimi toplayamadim ..Sağol kuzum. Sen nasıl oldun toparladın mı biraz
Ankara kasvetli kız. Deniz yok ordaAnkaraya gelseneee![]()
Geçmiş olsun sen çok ağır geçiriyon belliCok halsizim canim daha enerjimi toplayamadim ..
Eyi o zaman neyse bugun saymiyayimda haftaya olursa sayarim artikKuzum ben saymıyorum
Ama burada spor bildirimlerinde bildirenler sayatak bildiriyordur
Ben onu şöyle ayırdım
Tempolu hani hakkaten terşeten nabzını yükselten keyfi yürüyüş biraz nefes nefese bırakan
Ama bazen insan istemiyor keyfi yürüyüş olsun bugünkü sporum diyor ya sakin sakin nefes nefese kalmadan.. ona da normal yürüyüş diye düşündüm.
Ama buradaki spor bildirimlerinde o gezmeledeki yürüyüşleri sayanlar illakş vardır sen de saysan sorun olmaz
Cook agir gecirdim aman dikkat et sende canim once yokluyor sonra cok halsiz enerjisiz bırakıyor.. bol c vitamini alGeçmiş olsun sen çok ağır geçiriyon belli
Varsa imkanin iyi olur kibris cok pahali demiYa ben Türkiye'ye dönüş yapmak istiyorum ama herif hiç sıcak bakmıyo![]()
Menü güzel mortim de şu sabahki ekmek az geldi bana onu artıralım bi de acaba diyom sen akşam yemeğine de şöyle birkaç dilim beyaz ekmek mi eklesen ya da şöyle güzel bi künefe kaymaklı? Bak iyi metabolizma çalıştırırİyi akşamlar.
Cumartesi menü
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
Bi dilim tb ekmek
Üç çeri domates
4 zeytin
Havuç maydonoz
Saat 16.00 biraz çiğ kuruyemiş
Akşam 17.45
Bi tabak kapuska
Bi çatal pattis salata
Yoğurt
2 litre su
Dukan şeysi
Spor yok
@MiuLego @Whiteblacklifelittlecoffeedoc
Çok pahalı kuzum. İki kişi çalışsak bile bi birikim yapamıyoz. Yani öyle dışarı çıkan gezen tozan insanlar değiliz hiç. Borçları ödedik mi kalan sadece mutfağa gidiyoVarsa imkanin iyi olur kibris cok pahali demi
Sen istanbula gelAnkara kasvetli kız. Deniz yok orda![]()
Künefee ve kıbrısta haMenü güzel mortim de şu sabahki ekmek az geldi bana onu artıralım bi de acaba diyom sen akşam yemeğine de şöyle birkaç dilim beyaz ekmek mi eklesen ya da şöyle güzel bi künefe kaymaklı? Bak iyi metabolizma çalıştırır![]()
Olmadı bi yarım ekmek göm mortiKünefee ve kıbrısta hapaas diyorum mortim
![]()
Aboo orda iki dakkada don atlet kalırızSen istanbula gel![]()
Sus kız zaten ekmekten midir nedir habire bi yeme isteği var doymuyorum sürekli acıkıyorum zor frenliyorum kendimiOlmadı bi yarım ekmek göm morti![]()