- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
Benim gibisini buldular birakirlar miAsıl senin ne işin var.Cidden seni takıma aldılar mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibisini buldular birakirlar miAsıl senin ne işin var.Cidden seni takıma aldılar mı![]()
Kepse pilavı neymiş hemen bakiyom, eksik kalmiyim öğrenmem lazimBunların yemek kültürü yok tatlı şekerli çok tüketirler kepse pilavı çok tüketirler haftanın 7 günü sofrada olması gerekiyor makarna çok yerler hepsi kilolu özellikle kadinlar![]()
Üçüzmüş ikisi oğlan biri kız isimlerini de aslan kaplan ceylan koycakmış1 kızım olsun istiom diyodu ya![]()
O ne la belgesel gibiÜçüzmüş ikisi oğlan biri kız isimlerini de aslan kaplan ceylan koycakmış
![]()
Bir tür pilav kuzum içinde baharatları olanKepse pilavı neymiş hemen bakiyom, eksik kalmiyim öğrenmem lazim![]()
Eflalden bize fırsat kalmıyo maşallah her hafta doğuruyoHadi o zaman sıra sen de![]()
Belgesel gibiÜçüzmüş ikisi oğlan biri kız isimlerini de aslan kaplan ceylan koycakmış
![]()
Darısı başına canoEflalden bize fırsat kalmıyo maşallah her hafta doğuruyo![]()
Immm yeah beybi
Ne gibiBenim gibisini buldular birakirlar mi![]()
Geldim kuzum geldimmm
Sen saha iyi bilirsinNe gibi![]()
Napıyon minnosum iki lafın belini kiralimGeldim kuzum geldimmm
Gayet güzel tertemiz menü nevom harikasin yineMenümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ögle
Yarım kase yogurt corbasi
Aksam