Sen bana bakma kuzum ya ben yeni aldigim kilolar bu bakma bu hafta boykr 3 haftada toplam 300 gr verdigimi biliyorum kuzummmmmmm canimmmm balllimmmmBencede harika ben sadece 100 gram verebildim
Uzun uzun anlaticam sana ozeldende anlaticam kuzum su an musait degilimMasallahin var canim y a daha önce diyet grubuna katildinmi senin kilo alma sebebin ne
Merhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Buraya yazaymcğm kdr kötü konştk eşimle. Boşanılır yani. O raddeye geldk.
Ama çocuk var diye eşim boşanmcm dedi.
Seni düşndğmden değil kızımı düşndğmden dedi.
Okdr kötüyüm ki.
Dua edin nolur bi çıkış yolu bulayım.
Bundan sonra yüzüm gülmez benim biliyorum
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı.
Şimdi ben temiz beslenmeye takıldımyani napıyoruss baklavayı pideyi yıkayıp mı yiyoruss
Valla güZEL mutluluk. Tebrikler. Benim başlangıç kilom dan düşüştesin ne güzel . Hadi gayret bana yetis 69 olGunaydinn desemmm kv kahvaltiya gidiyoz desem
Eki Görüntüle 2098025
@MiuLego seni ve takimimi mutlu etsem
E öyle demek istememişmiRabbim hakkınızda hayırlısını versin ve inşallah evladınız için huzurlu bir ortamı yakalarsınızAminnn
Sinir anında insan sonra söyleyeceğini ilk önce söyler maalesef
Bizler tabiki dua ederiz düzelmesi için ama sende ihmal etmetartışmaya fırsat verme çünkü hep derim ben karakter ne kadar baki de olsa davranışlarımız alışkanlıklarımızdan dolayı değişebilir
Bende kızım 7 yaşındayken o pozisyona gelmiştim hatta artık tamamen karar vermiştik anlaşarak boşacaktık ( tek anlaştığımız nokta oydu o dönem) Ertesi gün resmi tatil diye oturup bir sonraki gün birlikte gidip dava açarız diye konuştuk ve sonrasında eşim yok kızımız üzülmesin diye haftasonları birlikte birşeyler yaparız, yok işte tatillerde kızımızın mutluğu için şöyle yaparız falan diye sıralarken benim şalter yine attı ve af edersiniz len gerizekalı benimde istedim buydu zaten ille boşanınca mı yapacaksın dedim
Evet çok zor bir süreç sabır gerektiriyor ama ben o dönemden sonra anladım ki bir kadın isterse idare edemeyeceği yola getiremeyeceği erkek yokinan eşim sadece yatmaya eve gelirdi ben kahveye gitme dedikçe kahveden gelmezdi hatta bir ara kumar bile oynadığını duymuştum her nekadar inkar da ettiyse
Defalarca hayatımdan vazgeçme noktasına gelmiştim bir dönem ama kızımı düşündükçe vazgeçiyordum ( itiraf ediyorum 2 kere de denedim beceremedim Allahtanölüm korkusu ağır bastıda şükür RAbbimin karşısına öyle bir şekilde gitmek nasıp olmadı
Belki sana biraz inandırıcı gelmeyecek ama inan çok sabrettimeşim ne yaparsa yapsın asla kötü karşılık vermedim sadece evladım için madem boşanmaktan kızımız için vazgeçtik bari çocuk tartışmasız bir ortamda yaşasın dedim
Geç mi geldi güler yüzle hoş geldin açmışın dedimişte atıyorum emrivaki mi yaptı sıkıntı yok hallederim dedim Kvden nefret ettiğim halde ( ki ona bile duygularım şu anda değişti ) laf mı işittim asla eşime şikayet etmedim aksine belli bir zaman sonra eşim bu sessizliklerimi fark etti ve bana daha yumuşak davranmaya başladı
Annesinin yaptığını mı anlatmak geldi içimden hep ya eminim iyi niyetle demiştir ama nedense benim biraz ağrıma gitti gibilerinden pembe gözlük takmışçasına anlattım ve bir baktım hep ailesini haklı gören bana ailesi için her daim laf söyleyen adam gitti yerine ailesine karşı beni savunan hatta asla laf söyletmeyen bir adam geldi
Hamileliğimde bir kere bile benle doktora gelmeyen adam ikinciye hamile kalınca benden önce doktorun odasına girer olduBenden onay almadan misafir davet etmez oldu, hatta ve hatta artık inan benden onay almadan hiç bir şey yapmaz oldu
Eşimin sülalesi bile diyor helal kız sana ne yaptın da bu adamı böyle 360 derece değiştirdin diye
Lafı uzatmıyayım ; Neticede tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiyorlar boşuna canımevet zor ve uzun bir süreç olacak belki ama ben inanıyorum evladın için bunu kesinlikle yapabilirsin
İnan aynı taktiği bir arkadaşıma daha vermiştim inanmadı baştan hatta dedim inanmasanda rol yap sabret ve 1 hafta sonra bile eşi ona karşı yumuşamaya başlamıştı
Kadın akıllı davranırsa erkekleri oynatmak çok kolay ciddenEşim bazen hep diyor yeminle az değilsin beni parmağında oynatıyorsun diye bende diyorum oynamaya meylin varmış aşkım ben ne yapıyorum ki diye
Kadınlığınıda devreye sokunca al sana Pammmıııık gibi koca
Umarım benim bu yazdıklarımı yanlış anlamazsın canıminan hiç bir yuvanın dağılmasını istemem heleki ortada bir Prenses varsa
İnşallah yakında güzel haberlerinide müjdelemeyi nasip eder RAbbimm .....Aminnnnn
ay çok yaşa emi ne güldüm ama yaa
Kız dün geldim ben senin takıma baktım menün yoktuE öyle demek istememişmibu @MiuLego
Gelip gelip benim pidelere laf ediyodumeğer yıkamadan yediim içinmişş
AhahahahhahahahaŞimdi ben temiz beslenmeye takıldımyani napıyoruss baklavayı pideyi yıkayıp mı yiyoruss
Ben dé 5 10 dk da olsa bisiklet bindim.Kız dün geldim ben senin takıma baktım menün yoktu
Bugğn ip atlıyoz mu akrep kaptanımmm
Kaç atlıyoruzyapalım şu işi düzenli ula
Sen pide yidin mi? Söz verdiydin
oynakbasi34 kaptanjm sefa getirdin heee okuvam geçmişe dönüp yazdığunı
Hoşceldun daaaaaMarabalar ben celdummmm
Ohhhhh her spor faydalıdır veroBen dé 5 10 dk da olsa bisiklet bindim.kalori yakmisimdir zaar ip zor geli yu uu. Napsam ben de mı atlasam söyle bişi var takip mi etsek Eki Görüntüle 2098082
E ben yapıyorum da sen yoksunKız dün geldim ben senin takıma baktım menün yoktu
Bugğn ip atlıyoz mu akrep kaptanımmm
Kaç atlıyoruzyapalım şu işi düzenli ula
Sen pide yidin mi? Söz verdiydin
oynakbasi34 kaptanjm sefa getirdin heee okuvam geçmişe dönüp yazdığunı
Hani nerde yaE ben yapıyorum da sen yoksun
Piss kaçak
Etiketledim tabikideHani nerde ya
Dün kaç atladın?
Etiketledin mi beni görmedim kaçırdım mı
Bugğn kaç atlıcaz
Sen delisinkakilmistir benimmmm mm adimmmmmmm heryer siler supururummmmmmm kimse basmasın kuruyana kadar bir daha galoş giyinin her yer çamur olmus
Okudun mu? Çok güzel kitapmış öyle diyorlar çok merak ettim ben deAbooo, bi kitapta anca bu kadar içimin yağları erir, yutacaksın kitabı
Yok fitim zorunlu değil ama isteğe bağlıAnammm mezun olunca yazı mı yazıyoz
Günaydın esmer güzelimGünaydııın.hiç güzel uyanmadım nie bilmiyorum.sabah sabah cinler tepemde yine.arkadaştan aldığım buzdolabı bozuluyo içi terliyo hep.herşey ılık.canavar gibi çalışıyodu bi hafta öncesine kadar.ne şanssızım ben ya eşyadan yana
Nerdesin donnnnnaaaaaaEvet kaptanim . Kendileri ben oluyorum
Çok Haklsın miuim ya. Tamam ben günlük 50 atliyim. İnsanın her yerı zipliuuuHoşceldun daaaaa
Ohhhhh her spor faydalıdır vero
İp atlayabilirsin canom ama bu şiste çok fazla
Olmaz
Sen günde 50 tane atla bir hafta boyunca emi kuzum
Sonra arttırırız
Eğer ip atlama zorlanırsa sakatlık riski çok yüksel balım
ÜpSen delisin
Okudun mu? Çok güzel kitapmış öyle diyorlar çok merak ettim ben de
Yok fitim zorunlu değil ama isteğe bağlı
Günaydın esmer güzelim
Öpeyim de geçsin mi
Nerdesin donnnnnaaaaaa
Hani sporların donnnnaaaaa
İncecik olunca gittin he biz şişkoları bırakıp
Geciktirme git hemenBen yine adet oluyorum yainşallah bi sıkıntım yoktur ya kadin hast. Gitmiyim dedikce ya geç ya erken adet oluyorum
çok seviyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?