Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemen geliyoruz

aynen tam ben olmuş o

ben de hiç çalışmak istemedim yatakta aha bele yatasım var

Eki Görüntüle 2098465
Dün ne güzel keyif yaptımdı bugün neden geldik ki

Eki Görüntüle 2098466 malinin telefonunu nasıl keserler
Eki Görüntüle 2098467 dıkşın dıkşın dıkşın
Ahahahha
Ağzı açık olan kesin ben
Ördekin sesi çıkamaz öldü o @Portakal Sulu Ordek gel vurmayı özledimm
Nasılsın canım

pro ye o zaman canım
miu dukana karşı ama yiyeceğin saf protein kendine getirebilir seni

ha bende karşıyım dukan diyetine
ama atak evresini beğeniyorum açıkcası
kız hande benim bu ara saçlarım çok dökülüyo.kısa kestirdim normalde dökülmemesi lazım.yanlış mı besleniyom acep.bu ara hepp sebze yedim

kız hande benim bu ara saçlarım çok dökülüyo.kısa kestirdim normalde dökülmemesi lazım.yanlış mı besleniyom acep.bu ara hepp sebze yedim
diyetten olduğunu düşünmüyorum
ha cildinde kuruluk soluklu varsa yanlış besleniyor olabilirsin
teninde incelme varmı

Hayırlı sabahlar, güzel haftalar herekse...
Tabi en çok bana ve ortim Konya 42
Canım bugünden sonra sana layık menüler vereeğim. Diyete girme psikolojisi ben de biraz zaman aldı
inşallah güzel bir dört günlük menü ile en az -1 getireceğim

Betulina kız menune bakayım dedim, yine hafta sonu yine sen yoksun. Tembel kadın

yettim gariiii Tembel olsam iyi, en pis özelliğim homidi gırtlak olmamAma bu dört gün 1,2 doğurucam inşallah hepfit ve ada81 e duyurulur

Betulina cimmm sana hangi tatliyi hazirlayayim elcagizimla trilice yapam mi kakaolu
@Konya 42 ve Betulina size profiterol ısmarlayam miii

zahmet etmeyin gaciler, ben yiyeceğimi yedim haftasonu Cuma sizi öptükten sonra belki bi profitrol alırım şekerlerim

@hpfit ortim bu hafta moralimiz yüksek tutalım hiç eşlere aldırış etmeyelim...mortilerimizi ezip geçelim
@Konya 42 ve Betulina
hıhhhhh, göreceğiz inşallah demek geliyorum içimden ama alttaki menüleriniz de yakıyor haaaaa

Ayyy tatli krizim geldiiii markette dolasirken elim gitti gitti geldiii aklima @Konya 42 ve Betulina geldi dedimmm cuma gunu onlari yenmenin tadi bunlarla ölçülemez
Akilli uslu evimde cayimi iciyorum )
o kadar uslu olma kuzum ya, az dünyanın tadını çıkar, ye iç

yavrum o kebabın üstüne bi künefe yada kadayıf yeseydin tam olacaktı

kız sen ne ettin... buna menü mü diyonnnn.. bak düşüp bayılma başımıza.. ciddyiyim az yoğurt, çorba salata ekleyeydin ya

menü süper o tiramusuyu kendine ısmarlayayadın ya kuzummmm...

Fitimmm hepimmmmm yeniyoruz di miiiiiiiiii Betulina ile @Konya 42 yi
he heeee yeniyonuz... Cuma günü öpüceklerimin arasına seni de koyuyorum

Süpersin canım süperrr.. ben böyle yesem tığ gibi olurum tığğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…