Kahvene kola koy zink diye açar uykunuGünaydın
Hemen hazırlanıp servise yetişmem lazım sabahları uyanamıyoruö çok zor
İyi geceler kızlar...
Kv gittim bugün konştm herşeyi enbaştan sona açık açık anlattm denileni dediğimi.
Kadın dinledi bana hak verdi.
Hakkmı helal ediyorm kzm eşler arasnda olur öyle şeyler dedi.
O demiş sen de oyzden demişsn. Ben seni çok seviyorm dedi.
Ben istyrm ki oğullarmla gelinlerm mtlu olsn başka hiçbşy istemiyorm siz mutlu olun yeter dedi.
Kv mi bikere daha çok sevdm allah onun ne dileği varsa versn.
Biliyodm zaten melek gibi bi insan bikere daha anladm ve söyledklerm için utanç duydm.
Keşke eşim de kv min değil yarısı çeyreği kadar olsaydı.
Akıl veren derdimi paylaşanlara çok çok teşekkr ederm.
Siz demesenz gtmeyecktm.
Tek tek alıntılayamıyorm tlf dan girdğm içn hepnzi çok seviyorm iyi ki varsnz.
İçim okdr rahatladı ki anlatamam...
Saat 10 gibi tarçınlı süt ve 3 gün kuruşu yedim bağırsaklar çalışsın diye
Bu da tontisim maşallah plank yapıyor teyzeleriEki Görüntüle 2099025
Günaydin benim fit ve istikrarli takimimmmm
Karnim agrii börnüm agrii karnima vurdular börnüm agri ..... börnüme vurdular karnim agriiiiii
Bide dogumdan sonra karin agrisi gecer diyollar haniii
onu üniversite zamanı çok yaparlardı hiç denemedim pınarım.. şimdi hiç deneyememe diyetteyimKahvene kola koy zink diye açar uykunu
günaydın canımmmmmSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de erkenden uyandım
Keyif kahvemide yapıp direk kendimi buraya attım
Bugün hesapta kombiciler gelecekti ya dün gece telefon açtılar eşime ulaşamadıkları için başka bir yere gitmişlerdi ya orası bitmemiş abi uygunsa çarşamba gelelim demişler hani orası da yarım kalmasın üstelik sizinkide yarım gün gelirsek yarım kalır hesabıbizimkide tabiki hemen kabul etti
Artık cidden kombi yapılacak demiyeceğimne zaman nasipse o zaman gelsinler ne diyeyim ben yapılsın diye yırtındıkça aksilik oluyor nasılsa
günaydın ördeğimmmmmmmmGünaydın hayırlı Salılar
günaydın sarı papatyaaaaaaaaGünaydın, hayirli sabahlar olsun herkese
günaydın şampiyonGunaydin guzeller
yatma geri canı çeken oluyorGünaydıın hadi sizi işe yolliyim soora geri yatim.
günaydın begüşümmmmm
günaydın kızlar
ördeğim yine mi güzel yine mi çiçek @Portakal Sulu Ordek@Portakal Sulu Ordek
ördekimizin bir günü, ev hayatı nasıl cıs cos yiyo mu hepsi burda işte
saçlar da fönlü
https://www.facebook.com/
Ben de denemedim.çırpıntı yapar kalbimdeonu üniversite zamanı çok yaparlardı hiç denemedim pınarım.. şimdi hiç deneyememe diyetteyim
aynen bi de o var çok riskli bence.. ben cesaret edememBen de denemedim.çırpıntı yapar kalbimde
kahveyle incir yetiyo banaaynen bi de o var çok riskli bence.. ben cesaret edemem
ben de kahve içiyorumkahveyle incir yetiyo bana
Hep corapliyimdir ama bilmiyorimki niye agriyoSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de erkenden uyandım
Keyif kahvemide yapıp direk kendimi buraya attım
Bugün hesapta kombiciler gelecekti ya dün gece telefon açtılar eşime ulaşamadıkları için başka bir yere gitmişlerdi ya orası bitmemiş abi uygunsa çarşamba gelelim demişler hani orası da yarım kalmasın üstelik sizinkide yarım gün gelirsek yarım kalır hesabıbizimkide tabiki hemen kabul etti
Artık cidden kombi yapılacak demiyeceğimne zaman nasipse o zaman gelsinler ne diyeyim ben yapılsın diye yırtındıkça aksilik oluyor nasılsa
İnan okurken ben bile inanılmaz rahatladım
ya siz Kv Gelin ne güzel bir ikilisinizRabbim ikinizin de gönlüne göre verir inşallah Aminnnnn
Bak kayınvaliden de oğlunun aksi olduğu halde seni çok sevdiğinden eminVicdanen de rahat olduğuna göre artık biraz daha evliliğinize odaklanabilirsin evladın için de olsa eşini sabırla işleye işleye bence yola getirebilirsin
Bütün dualarımız senin ve ailenlegüzel haberlerle gelirsin inşallah en kısa zamanda
Çok tatlı maşallah suphanallah ...Rabbim nazarlardan sakınsın ...Aminnnnnnn
Çok çok geçmiş olsun canımayaklarını mı üşüttün acaba farkında olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?