ne tatlısınız yine ay gibi parlıyosunuz
O eksiktipuahhahahahaha bu çok iyiymiş kazen işini iyi biliyor
bir matkap alet koleksiyonuma iyi gelir aslında hmmm
Bu reklamlar Kazen tarafından değildi galiba,Google tarafından otomatik geliyordu galiba.@muilego sende bunun tepesindesin kazen üyelerin göre reklam hazırlıyor sanırsamEki Görüntüle 2099092
Geçmiş olsun canım.kuzunaTeşekkürler, amin yazık ya dilleri de yok anlatamıyorlar derlerini, umarım daha önemli birşey çıkmaz, kuzum 4 yaşında her sene hastanede yattı 1 ay
En son bizde eşim çıkıyor ben yırttımAnnem
Eğer çalışsam böyle olurdum
begüşümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne tatlısınız yine ay gibi parlıyosunuz
Cumaya Begüş
aynen heh ağzın yeşilçay içsin beBu reklamlar Kazen tarafından değildi galiba,Google tarafından otomatik geliyordu galiba.
Mesela sen Googlede yemek tarifine girdiysen ,sapık mali slip donlara baktıysa reklam geliyor,herkese ayrı reklam galiba
Geçenlerde benim kuru fasülye pişmedi onu sordum ama matkaplı işim olmazBu reklamlar Kazen tarafından değildi galiba,Google tarafından otomatik geliyordu galiba.
Mesela sen Googlede yemek tarifine girdiysen ,sapık mali slip donlara baktıysa reklam geliyor,herkese ayrı reklam galiba
Cebine ben sığacak kadar kilolu musun ?
3 ay sonra bi daha yapıp getir abla sana zahmet olmazsa
İyim abla ne olsun kürkçü dükkanındayımkızın nasıl herşey yolunda değil mi
İnşşallah sağlıkla atlatırGömlek cebime sığacan bebişş,alt tarafı 60 kiloyum
Hemen yaparımmm yersiniz
İyi oda hayatım hamilelik sıkıntıları var işte onunda ama yinede iyi çok şükür..
ellerin dert görmesin inşallahGömlek cebime sığacan bebişş,alt tarafı 60 kiloyum
Hemen yaparımmm yersiniz
İyi oda hayatım hamilelik sıkıntıları var işte onunda ama yinede iyi çok şükür..
ellerin dert görmesin inşallah
günaydın kuzum oy kıyamamm afiyet olsunGünaydınnnn evde yemek yemeye birer catallik yer birakmistik kahvalti ediyoz
Haha@MiuLego al sana çukurun özeti ,1 tane daha vardı komik ama küfürlü diye koyamadım,izlemeni tavsiye ederim.
Başıındaki bizim duruma uyuyor çikolata yok ,çikolata yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?