Bana da dedi,geçen sefer ben de 1 bardak süt koydum ıslatma suyuna,haşlama suyuna da 1 kaşık limon suyu koy dağılmasın dedi Google,yaptım dediklerini,güveç te de yaptım süper oldu,inşallah hep öyle tuttururum.Buldumıslatma suyuna yarım çay bardağı süt ve ılık su ile ıslat dedi Google amca güzelde oldu
Hadi hayırlısıİnşallah bakalım artık,geçenlerde belli oldu dr kız demiş biraz erken belli oldu sankii..
Acaip tuttum bu şarkıyı Neriman sallan geel
Hadi hayırlısıabla tam net 20 haftalıkken belli oluyor sanırım
Hatta benim biraz fazla bile haşlanmıştı demek limon suyu koymom gerekir deneyeceğimBana da dedi,geçen sefer ben de 1 bardak süt koydum ıslatma suyuna,haşlama suyuna da 1 kaşık limon suyu koy dağılmasın dedi Google,yaptım dediklerini,güveç te de yaptım süper oldu,inşallah hep öyle tuttururum.
Biz tavuk olalım onlar prenses kedi
Benim kızda öyle çabuk belli olmuştu.Şu anda 14.haftada nasıl belli oldu anlamadım bende,zaten 20.haftada daha net belli oluyor..
heheheheheh amacımız buKız sen bu sabah bana çaktırmadan spor yaptıracaksın sanırımTutmayın beni
Benim kızda öyle çabuk belli olmuştu.
Eğer utrasyon 4—5 boyutlu renkli ise belki abla olabilirŞu anda 14.haftada nasıl belli oldu anlamadım bende,zaten 20.haftada daha net belli oluyor..
Eğer utrasyon 4—5 boyutlu renkli ise belki abla olabilirutrasyon cihazınızda bağlı 4 -5 haftadan kesinleşir sağlıkla inşallah
günaydın canımmmmm
kombi yapılmayacak
bekleme banu gelmesinler falan de hatta istemiyorum bozuk kalsın de
bak o zaman hemen yapılcak ters etki
miumnilişkom
Senin gibi ananenesi var ne taklalar atıyordur o şimdiHerhalde 4 boyutlu diye biliyorum,belkide dediğin gibi,bebek birde yüz üstü yatmış kerata.
Senin gibi ananenesi var ne taklalar atıyordur o şimdi
MaşallahhhhGeçen gittiğimde bizde gittik dünürle beraber,acayip zıplıyordu ahaa dedim aynı bennnhareketli birbebek olacak belli
Eki Görüntüle 2099102
Bir pastanın dilimleriyiz bizKaptanım yersen tek bozulurum ama
Eki Görüntüle 2099104
Dimi bende öyle düşünmüştümaha yakalandım yok ya boğazımdan geçmez ki zaten nilişkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?