Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Muz yoğurt yapayım bugün dedim ve pes ettim. Öyle halsizim öyle uyuyasım var ki . İyi ki sabah yapmışım leslie yoksa kalırdı.
Bütün gün battaniye altında uyuyasım var.
Sanattan beri geçmişi bile bitiremedim öyle yavaşım.
Bir insan iki üç günde artı 2 olur mu . Söz konusu bensem evet. Aldığım hızda da veriyim o zaman :KK42:

hepsinde haklısın :KK48::KK48::KK48: yerfıstığı da zararlı mı ya, yani diyet açısından :KK53:
Diyette diğer aburcuburlar kadar değil ama en fazla 1 ufak avuç ye bence sonuçta o da kuruyemiş fazlası zarar :deli:ceviz bile 2-3 tane yiyorsun kavruk olmayan badem yiyebilirsin tok tutar :KK54:

54410371f493b81cbcf4eb67.webp

Sabah kahvaltısı aliskanligim yerde resmen her sabah bi kase corba cekiyor canim.haslanmis yumurta gormek dahi istemiom artik :/
Çorba harikadır neden üzgünsün canım bir de yumurtadan sıkıldıysa nalternatif üret süt yulaf olur gevrekler olur az ağzının tadı değişsin sonra bakarsın:KK200:
Merhaba kizlar ,
Cok gelemiyorum esim bugunde evde , birazdan kızımı krese götüreceğiz cok sıkıldi bi ogretmenlerini arkadaslarini görsün 2 saar kalsin sonra alacagiz....
Kıyamam ya görsün tabi en azından bir kaç gün rahat eder :KK68:
Muz yoğurt yapayım bugün dedim ve pes ettim. Öyle halsizim öyle uyuyasım var ki . İyi ki sabah yapmışım leslie yoksa kalırdı.
Bütün gün battaniye altında uyuyasım var.
Sanattan beri geçmişi bile bitiremedim öyle yavaşım.
Bir insan iki üç günde artı 2 olur mu . Söz konusu bensem evet. Aldığım hızda da veriyim o zaman :KK42:
İnsana bazen öyle oluyor canım yorgunluk halsizlik hareket olmayınca da kilolar yerleşebiliyor :KK51:bende direk 2 kilo alabilirim ama o hızla veririm yani sende öylesin moralini bozma hemen sık kendini:KK15:

@MiuLego Kaptanım ben normalde yulaflı süt içerdim sabahları ama o sütü kaynatmak nasıl zor geliyor inanamazsın niyeyse :KK53:eşim yanlışlıkla bana meyveli gevrek getirmiş şu çilekli olandan Allahım sütle bayıldım tokta tutuyor sürekli içesim geliyor çok zararlı mıdır ya sabahları yulaf yerine bir süre öyle mi idare etsem :KK45:ama yulaflarımda bozulacak ya :KK43:
Nesfit_krmz_meyveli_1.webp

bişeyin yok demi kuzum
Kuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmış:eek: kültür smear vs aldı baya bi canım yandı, sonuçlara göre antibiyotik başlayacaklar. Pko ve adet düzensizliği için şeker ilacını iç dedi:kızgın:

Back
X