Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmış:eek: kültür smear vs aldı baya bi canım yandı, sonuçlara göre antibiyotik başlayacaklar. Pko ve adet düzensizliği için şeker ilacını iç dedi:kızgın:
Geçmiş olsun tatlim..pko için şeker ilacı çok önemli. .ben iciyorum zor olsada hergun 850mg alıyorum bana iyi geliyor :KK74: sende devam et içmeye iltihap içinde sogan suyu dene çok iyi..:KK73::KK73:

Kuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmış:eek: kültür smear vs aldı baya bi canım yandı, sonuçlara göre antibiyotik başlayacaklar. Pko ve adet düzensizliği için şeker ilacını iç dedi:kızgın:
Ayyy çok geçmiş olsun canım :(

Geçmiş olsun tatlim..pko için şeker ilacı çok önemli. .ben iciyorum zor olsada hergun 850mg alıyorum bana iyi geliyor :KK74: sende devam et içmeye iltihap içinde sogan suyu dene çok iyi..:KK73::KK73:

Kuzu ama iltihap rahim ağzında, yine de işe yarar mi? Iceyim mi? Yaaa şeker ilacı mahvediyor ama beni:kusmuk:
Ayyy çok geçmiş olsun canım :KK43:
Sağol canım, walla kadin olmaktan tiksindiğim bi gün oldu :olamaz:

@MiuLego Kaptanım ben normalde yulaflı süt içerdim sabahları ama o sütü kaynatmak nasıl zor geliyor inanamazsın niyeyse :KK53:eşim yanlışlıkla bana meyveli gevrek getirmiş şu çilekli olandan Allahım sütle bayıldım tokta tutuyor sürekli içesim geliyor çok zararlı mıdır ya sabahları yulaf yerine bir süre öyle mi idare etsem :KK45:ama yulaflarımda bozulacak ya :KK43:
Eki Görüntüle 2099196
Benim sanki iştahımı açtı :deli:

Geçmiş olsun kuzum.pkoyu adet düzensizliğini çeken bilir, tuvalette ağladığım günleri bi ben bilirim..Allah yaşatmasın bi daha.hemen iyileşirsin inşallah.ben de dün akşam başladım şeker ilacına tekrardan.hapçı mı olduk senle:KK45:

kadin-hareketli-resim-0193.gif

Bu moddayım

Kuzu ama iltihap rahim ağzında, yine de işe yarar mi? Iceyim mi? Yaaa şeker ilacı mahvediyor ama beni:kusmuk:

Sağol canım, walla kadin olmaktan tiksindiğim bi gün oldu :olamaz:
Aynen beno de ama icmeliyiz sogan suyu kadın rahmi için çok yararlı. .akıntı iltihap hepsini götürüyor zayıflatıyor da ama ilaçlarını iç yine de eğer ki fayda görmezsen sogan suyu icersin.:KK60::KK60::KK60::KK60:

Back
X