- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun tatlim..pko için şeker ilacı çok önemli. .ben iciyorum zor olsada hergun 850mg alıyorum bana iyi geliyorKuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmışkültür smear vs aldı baya bi canım yandı, sonuçlara göre antibiyotik başlayacaklar. Pko ve adet düzensizliği için şeker ilacını iç dedi
![]()
Ayyy çok geçmiş olsun canımKuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmışkültür smear vs aldı baya bi canım yandı, sonuçlara göre antibiyotik başlayacaklar. Pko ve adet düzensizliği için şeker ilacını iç dedi
![]()
Geçmiş olmayanın geleceği olamaz
Geçmiş olsun tatlim..pko için şeker ilacı çok önemli. .ben iciyorum zor olsada hergun 850mg alıyorum bana iyi geliyorsende devam et içmeye iltihap içinde sogan suyu dene çok iyi..
![]()
Sağol canım, walla kadin olmaktan tiksindiğim bi gün olduAyyy çok geçmiş olsun canım![]()
Geçmiş olmayanın geleceği olamaz
Bitirdim zaten canım![]()
Benim sanki iştahımı açtı@MiuLego Kaptanım ben normalde yulaflı süt içerdim sabahları ama o sütü kaynatmak nasıl zor geliyor inanamazsın niyeyseeşim yanlışlıkla bana meyveli gevrek getirmiş şu çilekli olandan Allahım sütle bayıldım tokta tutuyor sürekli içesim geliyor çok zararlı mıdır ya sabahları yulaf yerine bir süre öyle mi idare etsem
ama yulaflarımda bozulacak ya
Eki Görüntüle 2099196
geçmiş olsunKuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmışkültür smear vs aldı baya bi canım yandı, sonuçlara göre antibiyotik başlayacaklar. Pko ve adet düzensizliği için şeker ilacını iç dedi
![]()
Geçmiş olsun kuzum.pkoyu adet düzensizliğini çeken bilir, tuvalette ağladığım günleri bi ben bilirim..Allah yaşatmasın bi daha.hemen iyileşirsin inşallah.ben de dün akşam başladım şeker ilacına tekrardan.hapçı mı olduk senleKuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmışkültür smear vs aldı baya bi canım yandı, sonuçlara göre antibiyotik başlayacaklar. Pko ve adet düzensizliği için şeker ilacını iç dedi
![]()
Aynen beno de ama icmeliyiz sogan suyu kadın rahmi için çok yararlı. .akıntı iltihap hepsini götürüyor zayıflatıyor da ama ilaçlarını iç yine de eğer ki fayda görmezsen sogan suyu icersin.Kuzu ama iltihap rahim ağzında, yine de işe yarar mi? Iceyim mi? Yaaa şeker ilacı mahvediyor ama beni
Sağol canım, walla kadin olmaktan tiksindiğim bi gün oldu![]()
hoşgeldin demek için o işteKimse sormadi ki ismin ne diye hemen vurdular bana![]()
Okumayı oldum olası severim, takvim dalı tabela ne bulursamBu çeneiçleri geçmişinde takılma zaten durmadan ilerliyor burasi helal olsun use dim. Okumaya ben![]()
Alkış sanaaaaOkumayı oldum olası severim, takvim dalı tabela ne bulursam![]()
ayı da yavrusunu döverek severmişElleri çok agirmis![]()
Benim sanki iştahımı açtı![]()