- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 316
selam kizlar ben geldim...
dun isten sonra akapunktura gittim..bukadar sik hastalaniyorum diye kontrol etti ve bana birseye alerjin var dedi
neye oldugunu bilmiyoruz tabiki...onun icinde kulagima bir igne batirdi..ama o cok sizladi..saga dondukce uyandim butun gece..
benim bu uykusuzluk hallarimde fazla oluyor artik
ama dun ekside ciktim..ekmek yememe ragmen..bende sastim..ama enaz suan 2 kiloluk odem tuttugumu soyledi...oda ekmekten
oldugunu..bir gun sirf yogurt yersem duzelecegini soyledi..bende yarin icin butun gun yogurt yemeyi dusunuyorum..ki cumaya guzel sonuc alalimben bir gecmise dalip hemen geliyorummm
cumaya yüzün gülcek desene....emeklerinin karşılığını alıcaksın canım merak etmee...
geldim safisimm..bugun aksamciyim ondan gec geldim..ama burdayim sohbet ederiz ucumuzz artik..kizlarda yok madem onlari cekistirelim..gecmise sonra bakarim
sen geldin ben çıkıcam yaa...
salata yagsiz olurmu hic canim...bende zeytin yagli yiyorum..kizartma ve yemek icinde fistik yagsi kullaniyorum..diyetime gore..ama ton balikli salata yeyince ton baliktaki zeytin yagini kullaniyorum..yagsiz tdmi olur..zaten onca eziyet cekiyoruz bari biraz tad ekleyelim dimiiii
geldimm yettim safisimmm
gecmis olsun canim ya..haftasonundan beri cektim bende resmen hayatimdan bezdim..Allah sifani versin cok zor birsey
nen anlamadimki ben..bizim kizlar yaz olur disari atarlar kendilerini kis olur yine atarlar kendilerini..madem bukadar hareket varda..bizim fazlaliklar nerden geli..yooksam bize ait degilmi![]()
ben bi arkadaşa gidicem ama 7 den sonra burdayım bi yere kaybolma hee...
safisss, kayraa ben geldim siz sustunuz..nereye kayboldunuz..gelinnnnnn![]()
yemek yetiştirmeye çalışıyorum kız..
bugunku menum:
sabah:
2 dilim ekme,becel yag..yagsiz iki dilim peynir
ogle: 300gr yogurt, 1yk bal..ve icine bir bardak kirilmis ceviz
ara: 2 mandalina
aksama: salata ve firinda pismis tavuk dosu (100 gr)
daha cay icmedim..
ama toplam 2 lt su icmeyi hedefliyorum
menü süpeer....
eee nere gittiniz 5 dakka kaydım hemen yok olmuşsunuz
geçmiş olsun canım ödem halinde eksiysen genede helal sana
bende bayılıyoruum eğer araba kullanıyosan sen sevmezsin zaten ben evdeyimya gittiğim yerede taksiyle gidiyorum zaten trafik bana kalmıyo belki oyüzden sevbiyorumdur
vallahi hele yazın beni gören olmaz okadar dışarlardayım yani ama demekki dışardada boğaz boş durmamıuşşş
geldim geldimmm
afiyet olsun canım bende bugün bir bardak kiraz sapı içtim daha bitki çayımı içmedim suda çok içedim gideyim su içeyim biraz kızlar saphira ve nevin nette sorun vardı dün gözden kaçmasın durumlar bugün nedir bilmiyorum ama hala olmadıklarına göre hala sorun var dememkki
biyere gitcem ymek yapıyorum ondan kayboldum eşim yok 2 gündür izmitte akşam kaynatalım toplaşında yaa..