Bende istiyorum nevo eşim ciks bu konularda 50 tl değil mesele sevmez böyle neyle falan ugrasmamiEn çok senin pro olmanı isterim
o zaman wayt bi kahve yapıp kazenle sohbete gidekBende isterim bende isterin
Netten araştırayımmYok detoksda herkese verdiriyor
vay vay vay spora gelzıpor gaptanım @nehirnil111 yaz bana ordan 285 puan
jillian level 1 100 puan, 15 dakika bölgesel 45 puan, 35 dakika eliptik 140 puan, toplam 285 puan
aminnnnnnnSaolasin kuzum inşallah cumaya güzel bi eksiyle gelirim
kuzucum halsizlikten yigilip kaldim30 dakika tempolu yuruyus var sadece
Dün spor yok Kuzu, habersiz misafiri ağırlamak için koşturdum durdum. Gece 2 'ye kadar oturduk sonra çocuk uyandı mizildandi vs. Hiç uyuyamadım bile, bugün hiç halim yok
asla ayırmam kiiiiiiiiii33 kisimiyizgozlugum yok sayamadim.
Liste disisa dahilmiki
Ana gibi ayirmamis
Baykuşumuz geldikaptanımız şimdi onu özel karşılama töreniyle ilgilenir
her işyerinde var öyle fitneler fitim takmaaaaaaaaaaaIs yerindeki fosillere çok canım sıkıldıçok bi işe yarıyorlar gibi sabah benim 2 saat geç gelmemi(ki sorumlunun haberi var) sorun etmişler, sorumlum söyledi. Ay sinir oldum ya yolasim var
Sana özel versinler.Hem bizden uzak olurdunDana sembolü alaydım ben
bende yapıcam zaten prolukÖmrümü verdim kk verse ne olur ki gözüm yükseklerde benimsanada yakışır di ha pro
Rüyanda tabi ki
Rüyada da olsa seni kib ne güzel. Olurdu böyle gri rengin olsaRüyanda tabi ki
dimi amaTk baykuş basmış bizim gibi gece bile uyumayan tk cuk oturmuş
Nasip canım belli olmazBende istiyorum nevo eşim ciks bu konularda 50 tl değil mesele sevmez böyle neyle falan ugrasmami
Kizlar ciddi misiniz bu adamlar piskopat mi nedir boyle bu nasil bir kiskancliktir.Kajum bende ilk evlendigim seneler kalın saten perdeyi bile acamazdim gündüz dışarı çıkmayı bırak o zamanları bahçeli evde oturuyordum bahçeye çıkmak izin bile arayıp sormak zorundaydım bugün yuzugumu evde unuttum.diye 7 aylık hamileyim o orada beni 20 dk mesefeden yokuş yukarı eve geri yolladı yüzüğünü alda gel diye şimdi sukur çıkarım gezerim alışverişe onla giderdim o ne isterse onu alirdik şimdi kendim alirim zaman be balım zaman düzelir mi bilmem yontmak şart ama çok uğraş verdim 3 kere boşanmanın eşiğinden döndük 2 çocuk için kesinlikle bekle canım
Bakacam kız kırar miyim seni
Aaaaaaaaa hakkaten cakila senin adinla telaffuz etmisim hay Allahozledim tabi cicegeeeeeemmmmmm
Çok beklersinRüyada da olsa seni kib ne güzel. Olurdu böyle gri rengin olsa
Yap kuzu yap proluk iyidirbende yapıcam zaten proluk
Kendim için istedim zaten nevosss ayrıcalığı. Olurdu seninle aynı sembol hiç hoş degilSana özel versinler.Hem bizden uzak olurdun
PatRon nbrYap kuzu yap proluk iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?