Spor yaptim gördün mü yazdım tatliskogeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bi öğle arasında neler konuşulmuş bakayım ben
Aaaaaaaaa hakkaten cakila senin adinla telaffuz etmisim hay AllahKız minnoş, çakıla hepfit mi dedin sen
Beni mi özledin bakım himmm
Bana da editörlük vereydi ne güzel. Olurduay keşke kazen beyciğim bana pro üyelik verseydi
baykuş da güzelde proluk daha bi iç gıcıklayıcı @MiuLego
Ne kadar güzelmiş
Nevo ya kaç ay oldu yok iyilesmiyor sizliyor ikide bir yanlışlıkla biri üstüne falan bassa havaya sicriyorum ayakkabı falan giyince çok durursa içinde canım yanıyorGeçmiş olsun canım
Bundan sonra çabuk iyileşir
Renk değiştirdin birden yumusadinNe kadar güzelmiş
öyle yükseklerde gözüm yok benimBana da editörlük vereydi ne güzel. Olurdu
Kolay kolay iyileşmiyor.Yıllar önce benim de olmuştuNevo ya kaç ay oldu yok iyilesmiyor sizliyor ikide bir yanlışlıkla biri üstüne falan bassa havaya sicriyorum ayakkabı falan giyince çok durursa içinde canım yanıyor
Bende isterim bende isterinöyle yükseklerde gözüm yok benim
@MiuLego kazen beye söylesene takımlar arasında en çok kilo verene proluk versin
mesela ben
mütevaziyim ben ha
Renk değiştirdin birden yumusadino senin güzelliğin nevosssss
Bilmiyorum ya bilmediğim için öneri bekliyorum artık tırnak çıkacağından umudum kalmadı da en zaindan böyle gorunmeseKolay kolay iyileşmiyor.Yıllar önce benim de olmuştu
Zeytinyağı falan sürsen işe yarar mı acaba?
Ömrümü verdim kk verse ne olur ki gözüm yükseklerde benimöyle yükseklerde gözüm yok benim
@MiuLego kazen beye söylesene takımlar arasında en çok kilo verene proluk versin
mesela ben
mütevaziyim ben ha
En çok senin pro olmanı isterimBende isterim bende isterin
Aboovv kavgada söylenmezAramızda kalsın seni seviyorum ondan hiz hazetmiyorum
AhahahahahahaDana sembolü alaydım ben
Mune'nin yerini vereceklermişÖmrümü verdim kk verse ne olur ki gözüm yükseklerde benimsanada yakışır di ha pro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?