Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla buzluk haric hepsi resmen hicbirsey kalmadiKız dolabın hepsini mi yiyon![]()
Ucakla ailemizin yanina 1 hafta ailelerimizle olacagiz dort gizle bizi bekliyorlar cok ozledim hepsini gurbet cok zorNereye gidiyorsun canim ? Araba ile gidiyorsan yaninda götür yolda bozulmaz ki
Tatile mi çıkıyon hepsini yediğine göreValla buzluk haric hepsi resmen hicbirsey kalmadi
Dogru yoldasın benimde karnimdan sesler geliyor esim karsi koltuktan duydu vallaAçlıktan basim dönüyor![]()
Aynen canim ilk defa bu kadar az yedimDogru yoldasın benimde karnimdan sesler geliyor esim karsi koltuktan duydu valla![]()
Detoks cü değilim ama ilk defa bugün az yedim akşam yemeğinde açlıktan yememek için kendimi zor tuttum ve sofrada pizza vardıBugün düne nazaran daha iyiyim, açlık da yok şükür, detoksçular sizde durumlar nasıl![]()
Yarın yersin rahat rahat kuzum acıkırsan ayran falan iç susturur mideyiDetoks cü değilim ama ilk defa bugün az yedim akşam yemeğinde açlıktan yememek için kendimi zor tuttum ve sofrada pizza vardı
Biraz önce şu içtim şişti sanirim karnim
Benden çook artısı varsa @deynepnaz tabii ki de yenilmeyeceğimmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Ben senin +800 le geleceğine inanmıyorum
Ooooo oooooo ne ara halletti maşallah .
Hadi hayırlı olsun @matematik61 canımmm
Bana en az +800 ü lazım![]()
,yarın sağ gösterip sol vuracakmış,beni madara edecekmişsin gibi bir his var içimdeYok akşam yemeğinde bi biriz girdi sanki şuan degilimYarın yersin rahat rahat kuzum acıkırsan ayran falan iç susturur mideyi
Ben de Cuma diye az yedim ,misafirim de vardı,bir sürü de mama yapmıştımEşimle araba kullanmaya gittik salep falan içelim dedi yarın cuma diye icmedimannemlere baklava aldı çıtır citur
Aman yiyip vicdanım sizlicana yemem karnım guruldarBen de Cuma diye az yedim ,misafirim de vardı,bir sürü de mama yapmıştım![]()
Evet 1 hafta ailemin yanındayım insallahTatile mi çıkıyon hepsini yediğine göre![]()