• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah(lümonlu su)11:30
1 dilim kepek ekmeği
1 tereyağında yumurta
Dom yeşillik
1 kk peynir

Ara16:30
3 çiğ badem
1 medine hurması

Akşam18:00
1 yumurtadan yunurta salatası
Ayran

Su:3 lt
Spor bugün yapmadım ödem yapmasın diye şimdide kv lerdeyim burda kalcam yarına misafir var tartıyıda yanjmda getirdim
@MiuLego @begum75

Canim sen korumadamisin biy kaç kilo nasil
Evet canım korumadayım :KK45:,boy 163 kilo geçen hafta 63.8 idi,son 2 haftada 400 gr alınca Miu sopa gösterdi bana :63:-100 istedi bu hafta,:KK53:şakasına morti ararken aus talip oldu bana mortiliğe,yarın yenilirsem gebe kadına yenileceğim :skandal:

Canim sen korumadamisin biy kaç kilo nasil
Evet canım korumadayım :KK45:,boy 163 kilo geçen hafta 63.8 idi,son 2 haftada 400 gr alınca Miu sopa gösterdi bana :63:-100 istedi bu hafta,:KK53:şakasına morti ararken aus talip oldu bana mortiliğe,yarın yenilirsem gebe kadına yenileceğim :skandal:

İyi geceler kızlar. Nasılsınız
Ben bugün baya stresli bı gün geçirdim gelemedim

İş mevzusu maaşımı alınca son olacak

Bir yer var görüşmeye gideceğim hafta sonu , tanıdık bir yer

Muhasebede açığı varmış , oraya gerçeğim olursa

Çok üzüldüm bugün , bir kaç kişi kalacak mecburen ben ve bir iki arkadaş ayrılacağız tipik yrngecim ben çok üzülüyorum , ayriliyorum arkadaşlarımdan diye

Aynı boyumz hemen hemen. 63 le koruma yapma be ya . Az söyle 60 neyin ol. Ben 59 istiommmmm

Baya üzerine gelirler ha aman yenileyim deme daha vermeyi düşünüyormusun yani bazı arkadaşlar boy mesela 65 10 kilo altı olsun diye düşünüyor sende o varmi

Arkadaslar aklıma bi soru takildi yardimci olursaniz cok sevinirim.anne karnindaki cenine nazar deger mi? Mesela benim esimin ailesi aşırı derecede kem gozludur beni de hic sevmezler sagolsunlar.ben hamileligimi ogrendigimde eşim soylemisti onlara.sonra bebegimin kalp atisi falan duyulmamisti.sizce nazar beddua falan mi ettilerde bebegim oyle oldu acaba

Çok üzüldüm bugün , bir kaç kişi kalacak mecburen ben ve bir iki arkadaş ayrılacağız tipik yrngecim ben çok üzülüyorum , ayriliyorum arkadaşlarımdan diye
Canım umarım yeni yer olur biran önce böylece maddi anlamda sıkışmazsın.
Uzun zamandır çalışılan yerden ayrılınca üzülmek normal, arkadaşlarınla dışarda görüşmeye devam edersiniz, yenş yerde de yenş kişilerle tanışınca çevren iyice genişler, kurulu düzen bozulunca insan üzülüyor tabi..
Sana hafta sonu bol şans diliyorum, gönlünden geçtiği gibi olsun herşey..

Arkadaslar aklıma bi soru takildi yardimci olursaniz cok sevinirim.anne karnindaki cenine nazar deger mi? Mesela benim esimin ailesi aşırı derecede kem gozludur beni de hic sevmezler sagolsunlar.ben hamileligimi ogrendigimde eşim soylemisti onlara.sonra bebegimin kalp atisi falan duyulmamisti.sizce nazar beddua falan mi ettilerde bebegim oyle oldu acaba
Ben nazara inanırım ama herşeyi de nazara bağlamam. Bence sen birdahaki sefer temkinli ol, bebek kucağına gelene kadar söyleme kimseye ama kafana da takma nazar ettiler diye, çünkü düşündükçe kendini de nazar edersin. Sen iyi düşün eşinin ailesi hakkında, geleceğe umutla bak onlara söyleme böylece koru kendini..

Ay bu göz çok fena bişi. Olur nie olmasın. . Hiç ağlamayan bebem misafir gitti .. susmuyo. Kocam midesinı bozmuş. Rengi gitti adamın .. ben spora gidiom Die. Anlatmiştim ki inan topalliom 3 gündür spor hakketiree

Canim tabi üzüleceksin ama inan eğer yeni bir iş nasip olursa inşallah daha da güzel bir ortamın olur
Nazar adi ustunde gozle olur yani göremedikleri birseye degmez bence
Bedduada haksizsa sahibini bulur aklını bulandırma masum yavruya birşey olmaz kalbini temiz tut

@masumm Canım ya üzülürsün ama yeni bir işe başlasan yeni çok iyi bir ortamın olsa dimi ne iyi olur bu zamanları hatırlayıp tebessüm eder geçersin iyi düşün ins öyle olsun

Back
X