- Emoji Skoru
- 26.728
- Puanlar
- 468
Canim sen korumadamisin biy kaç kilo nasilBen de Cuma diye az yedim ,misafirim de vardı,bir sürü de mama yapmıştım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen korumadamisin biy kaç kilo nasilBen de Cuma diye az yedim ,misafirim de vardı,bir sürü de mama yapmıştım![]()
Oh yarasın hakettin sen tatili.Evet 1 hafta ailemin yanındayım insallah
Evet canım korumadayımCanim sen korumadamisin biy kaç kilo nasil

Evet canım korumadayımCanim sen korumadamisin biy kaç kilo nasil

Ben de şimdi yoğurt,pulbiber,limon kankasından yedimSu içtim içim şişti amanın amaninnnnn şu ictim ödem gitti amanın amaninnn![]()
Bu cookkkkkk doğru bi söz. Kulağa küpe. ..Aman yiyip vicdanım sizlicana yemem karnım guruldar
Aynı boyumz hemen hemen. 63 le koruma yapma be ya . Az söyle 60 neyin ol. Ben 59 istiommmmmEvet canım korumadayım,boy 163 kilo geçen hafta 63.8 idi,son 2 haftada 400 gr alınca Miu sopa gösterdi bana
-100 istedi bu hafta,
şakasına morti ararken aus talip oldu bana mortiliğe,yarın yenilirsem gebe kadına yenileceğim
![]()
Baya üzerine gelirler ha aman yenileyim deme daha vermeyi düşünüyormusun yani bazı arkadaşlar boy mesela 65 10 kilo altı olsun diye düşünüyor sende o varmiEvet canım korumadayım,boy 163 kilo geçen hafta 63.8 idi,son 2 haftada 400 gr alınca Miu sopa gösterdi bana
-100 istedi bu hafta,
şakasına morti ararken aus talip oldu bana mortiliğe,yarın yenilirsem gebe kadına yenileceğim
![]()
Sağol kaptanimmmÇok geçmiş olsun canımİnşallah çabucak toparlar kuzu
Canım umarım yeni yer olur biran önce böylece maddi anlamda sıkışmazsın.İyi geceler kızlar. Nasılsınız
Ben bugün baya stresli bı gün geçirdim gelemedim
İş mevzusu maaşımı alınca son olacak
Bir yer var görüşmeye gideceğim hafta sonu , tanıdık bir yer
Muhasebede açığı varmış , oraya gerçeğim olursa
Çok üzüldüm bugün , bir kaç kişi kalacak mecburen ben ve bir iki arkadaş ayrılacağız tipik yrngecim ben çok üzülüyorum , ayriliyorum arkadaşlarımdan diye
Ben nazara inanırım ama herşeyi de nazara bağlamam. Bence sen birdahaki sefer temkinli ol, bebek kucağına gelene kadar söyleme kimseye ama kafana da takma nazar ettiler diye, çünkü düşündükçe kendini de nazar edersin. Sen iyi düşün eşinin ailesi hakkında, geleceğe umutla bak onlara söyleme böylece koru kendini..Arkadaslar aklıma bi soru takildi yardimci olursaniz cok sevinirim.anne karnindaki cenine nazar deger mi? Mesela benim esimin ailesi aşırı derecede kem gozludur beni de hic sevmezler sagolsunlar.ben hamileligimi ogrendigimde eşim soylemisti onlara.sonra bebegimin kalp atisi falan duyulmamisti.sizce nazar beddua falan mi ettilerde bebegim oyle oldu acaba
Ay bu göz çok fena bişi. Olur nie olmasın. . Hiç ağlamayan bebem misafir gitti .. susmuyo. Kocam midesinı bozmuş. Rengi gitti adamın .. ben spora gidiom Die. Anlatmiştim ki inan topalliom 3 gündür spor hakketireeArkadaslar aklıma bi soru takildi yardimci olursaniz cok sevinirim.anne karnindaki cenine nazar deger mi? Mesela benim esimin ailesi aşırı derecede kem gozludur beni de hic sevmezler sagolsunlar.ben hamileligimi ogrendigimde eşim soylemisti onlara.sonra bebegimin kalp atisi falan duyulmamisti.sizce nazar beddua falan mi ettilerde bebegim oyle oldu acaba
Canim tabi üzüleceksin ama inan eğer yeni bir iş nasip olursa inşallah daha da güzel bir ortamın olurİyi geceler kızlar. Nasılsınız
Ben bugün baya stresli bı gün geçirdim gelemedim
İş mevzusu maaşımı alınca son olacak
Bir yer var görüşmeye gideceğim hafta sonu , tanıdık bir yer
Muhasebede açığı varmış , oraya gerçeğim olursa
Çok üzüldüm bugün , bir kaç kişi kalacak mecburen ben ve bir iki arkadaş ayrılacağız tipik yrngecim ben çok üzülüyorum , ayriliyorum arkadaşlarımdan diye
Nazar adi ustunde gozle olur yani göremedikleri birseye degmez benceArkadaslar aklıma bi soru takildi yardimci olursaniz cok sevinirim.anne karnindaki cenine nazar deger mi? Mesela benim esimin ailesi aşırı derecede kem gozludur beni de hic sevmezler sagolsunlar.ben hamileligimi ogrendigimde eşim soylemisti onlara.sonra bebegimin kalp atisi falan duyulmamisti.sizce nazar beddua falan mi ettilerde bebegim oyle oldu acaba