Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaaa inanamiyorum tüylerim diken diken oldu canim insallah yaaa ne zaman gördün bu ruyayi?

Ne ilinç ya aile gibiyiz burda. Gormesek dé .

Aaaaa inanamiyorum tüylerim diken diken oldu canim insallah yaaa ne zaman gördün bu ruyayi?
3 4 gün oluyo canm. Rüya da böyle beyazlıklar var hani flu görünür ya öyle ve senin sarı rengin dikkt çekeiyordu okdr.

3 4 gün oluyo canm. Rüya da böyle beyazlıklar var hani flu görünür ya öyle ve senin sarı rengin dikkt çekeiyordu okdr.
Ay canim benim yaaa beni ne kadar mutlu ettin anlatamam.insallah hayirlara cikar.hakikaten aile gibiyiz rabbim ruyalarimizda bile nasip ediyo.bitanesin senin emeklerini bana tavsiyelerini unutamam Allah razi olsun

Ay canim benim yaaa beni ne kadar mutlu ettin anlatamam.insallah hayirlara cikar.hakikaten aile gibiyiz rabbim ruyalarimizda bile nasip ediyo.bitanesin senin emeklerini bana tavsiyelerini unutamam Allah razi olsun
Amin canım inşallah. Allah sende de burdaki herkesden de razı olsn..

Tantuni lavasli mi. Mandalina 1 tane de olabilir bence

Amiiinnn canim kajum benim.ne kadar yuregi temiz bi insansın.oyle ki ruyalarina bile giriyoruz cansin valla
saol cnm bnm.
Bu arada hergün unutma
7 ayetel kürsi
7 fatiha
7 ihlas
7 felak
7 nas
Suresi oku ellerine üfle bedeninin heryerine sür.
Peygamberimiz de yatmadan önce yaparmş.
İlla arapçasından okumana gerek yok.
Arapça sı latin harflerle yazılanı oku.

Tamam kajum coook tesekkur ederim canim benim coookk sagol gercekten.hicbirseyden korkmam nazardan korktugum kadar.oyle ki esimde de bende de cok nazar var

Canim cok gecmis olsun bebekle hastalanmak daha zor alah tez zamanda sifa versin

Nil ben 15 tatl kampindayim ogrencilerimle cok yogun bide ustune nisanimiz var iyice pertimiz cikti spor yapacak takatim kalmadi.bugun nisan alisverisine gittik ayaklar iptal

Menüm
Sabah
Kızılcık tarhanası 1 kase

Ara pul biberli yoğurt bir zeytin

Aksam
3 kaşık tarhana
3yk et haslama
Salata
Yeşillik

3 litre su

Spor

Toplam 90 dk leslie yaptim
@nehirnil111 @MiuLego @Whiteblacklife @smykmy
Afiyet olsun kuzum

@MiuLego nasilsin kuzum ben cook yorgunum hem is hem nisan baya yorulduk bugun nisan alisverisinie gittik
Geldik gelinin gondolunu ben hazirladim susledim
mesajlarimi goruyon mu kuzu bilmiyorum ama
Trkrar etiketleyeyim su an esimin netinden giriyorum benim netim bitti yarin tarti isini aksam atabilirim baska bi carem yok canim
Sizi coook ozledigimi bilin hep aklimdasiniz

Tantuni lavasli mi. Mandalina 1 tane de olabilir bence
Yani az lavaşlı
Bebekten fırsat bulup akşam yemeğini hazırlayamadım Dışardan söyledim
Emzşrşyorm süt olsun diye yazacm ama zannımca sen se emziriyordun. Valla korkuyorum sütün azalmasından

Yani az lavaşlı
Bebekten fırsat bulup akşam yemeğini hazırlayamadım Dışardan söyledim
Emzşrşyorm süt olsun diye yazacm ama zannımca sen se emziriyordun. Valla korkuyorum sütün azalmasından
Valla ben de aksam çok korktum. Bugun misafir falan derken su az icmistim yavrum bastı yaygarayi. Hemen rezene ve bol su içtim. Regl zamanı da sanırım süt azalıyor. Ben buraya yazmadım bak. Sabah lari 1 tatlı kaşığı tahinpekmez yiyorum oluşum un hatrına

Tamam kuzum, sana ve kuzucuklarına da okurum. Hepinizin gönlünden geçtiği gibi olsun herşey..
Allah razı olsun . Minigi yıkadim güç belà uyudu. Şimdi ömer öksürük ağlama .uyanio bide odasi ayrı git gel yoruldum. Şimdi yanına uzandım artik. İnşallah duan ulasir yavru larim rahat uyur

Ben spor yaparken uyukluyorum gözüm açılmıyo
Valla ben uyuklayarak asla spor yapamam gaza gelmeden ya da itici güç olmadan spora başlayamam devam da edemem. Başlamamda itici gücüm spor salonuna para vermiş olmak, devam etmemde gaza getiren Beyonce

`