Bize de oku bebelerime flowerim yaa. Ben regliyim pek okuyamiomBen şimdi dua okuyacağım nazar için mesela, sen de oku , kalbin de aklın da temizlensin
Aaaaa inanamiyorum tüylerim diken diken oldu canim insallah yaaa ne zaman gördün bu ruyayi?Canım merhaba. Bunu okuyunca söyliyim dedim.
Geçen rüyamda seni gördüm. Hayır olsun inşallah.
Avatarın gibi sarı birşey var üstünde. Yüzünü görmediğim içn avatarnla geldn rüyama demek.
:)
Ve sanki bişyleri söyleyip söylememek arasnda kalıyosun.hanileymişsn
Aaa diyorm cococum hamilemisn yoksa.
Ama diyorm hemen söyleme. Tmm bana da söylemeyeblrsn anlarm seni diyorm.
Okadar.
Şimdi bunları yaznca aklma geldi.
Ne ilinç ya aile gibiyiz burda. Gormesek dé .Canım merhaba. Bunu okuyunca söyliyim dedim.
Geçen rüyamda seni gördüm. Hayır olsun inşallah.
Avatarın gibi sarı birşey var üstünde. Yüzünü görmediğim içn avatarnla geldn rüyama demek.
:)
Ve sanki bişyleri söyleyip söylememek arasnda kalıyosun.hanileymişsn
Aaa diyorm cococum hamilemisn yoksa.
Ama diyorm hemen söyleme. Tmm bana da söylemeyeblrsn anlarm seni diyorm.
Okadar.
Şimdi bunları yaznca aklma geldi.
3 4 gün oluyo canm. Rüya da böyle beyazlıklar var hani flu görünür ya öyle ve senin sarı rengin dikkt çekeiyordu okdr.Aaaaa inanamiyorum tüylerim diken diken oldu canim insallah yaaa ne zaman gördün bu ruyayi?
Aynen cann çok seviyorum burayı.Ne ilinç ya aile gibiyiz burda. Gormesek dé .
Ay canim benim yaaa beni ne kadar mutlu ettin anlatamam.insallah hayirlara cikar.hakikaten aile gibiyiz rabbim ruyalarimizda bile nasip ediyo.bitanesin senin emeklerini bana tavsiyelerini unutamam Allah razi olsun3 4 gün oluyo canm. Rüya da böyle beyazlıklar var hani flu görünür ya öyle ve senin sarı rengin dikkt çekeiyordu okdr.
Tamam kuzum, sana ve kuzucuklarına da okurum. Hepinizin gönlünden geçtiği gibi olsun herşey..Bize de oku bebelerime flowerim yaa. Ben regliyim pek okuyamiom
Amin canım inşallah. Allah sende de burdaki herkesden de razı olsn..Ay canim benim yaaa beni ne kadar mutlu ettin anlatamam.insallah hayirlara cikar.hakikaten aile gibiyiz rabbim ruyalarimizda bile nasip ediyo.bitanesin senin emeklerini bana tavsiyelerini unutamam Allah razi olsun
Amiiinnn canim kajum benim.ne kadar yuregi temiz bi insansın.oyle ki ruyalarina bile giriyoruz cansin vallaAmin canım inşallah. Allah sende de burdaki herkesden de razı olsn..
Tantuni lavasli mi. Mandalina 1 tane de olabilir benceİyi geceler birazcık geç oldu ama paylaşayım menümü.
Kahvaltı 10.00 2yumurta haşlanmış,2dilim kepek ekmeği,5tane zeytin,bol salata,terayağı 2çay kaşığı,3dilim peynir,lor peyniri
Ara 2tane mandalina
2bardak çay
Akşam 18.00
Tavuk tantuni,salatalık turşusu
2;5litre su
@MiuLego @Whiteblacklife
Benim oğluş bana ağırlık vallaEki Görüntüle 2100872 Ağırlıklarım geldi kızlar avondan aldım bayağı ağır bu benim çok işime yarayacakkk
Amiiinnn canim kajum benim.ne kadar yuregi temiz bi insansın.oyle ki ruyalarina bile giriyoruz cansin valla
Tamam kajum coook tesekkur ederim canim benim coookk sagol gercekten.hicbirseyden korkmam nazardan korktugum kadar.oyle ki esimde de bende de cok nazar varsaol cnm bnm.
Bu arada hergün unutma
7 ayetel kürsi
7 fatiha
7 ihlas
7 felak
7 nas
Suresi oku ellerine üfle bedeninin heryerine sür.
Peygamberimiz de yatmadan önce yaparmş.
İlla arapçasından okumana gerek yok.
Arapça sı latin harflerle yazılanı oku.
Canim cok gecmis olsun bebekle hastalanmak daha zor alah tez zamanda sifa versinÖncelikle belirteyim kız da bende grip olmuşuz kız sabah 7 de uyudu o saate kadar durmadı çok uykusuz ve yorgunum
Sabah
Maydanoz peynir zeytin
Domates biber tavada yumurta
1 dilim ekmek
Aksam
1 karnıyarik (patlıcanı az yağda kapağı kapalı buharıyla pisiriyorum yağlı olmuyor kıymaya da çok az koydum diyete uygun du )
Böl salata yoğurt 2 parmak kadar ekmek
Kaşığın ucuyla kuskus pilavın tadına baktım 5 fındık
Bu arada bugün eltimin misafirleri için pasta börek hazırladık hiçbirini yemedim
Şu 3
Spor yapamadım çok halsizim
Ama denicem
@MiuLego @smykmy @Whiteblacklife
Nil ben 15 tatl kampindayim ogrencilerimle cok yogun bide ustune nisanimiz var iyice pertimiz cikti spor yapacak takatim kalmadi.bugun nisan alisverisine gittik ayaklar iptalEki Görüntüle 2100255
Starlar bakın bakalım eksik gedik var mı ? Bugün son gün ona göre gardımızı alalım
@begum75 @matematik61 @hepfit @eflalim
@kelebekolacam @Esra_4378 @saydin78 @Konya 42 @smykmy @Melegiimm22 @derunehatun
@Nefs @cakil80 @masumm @YaKaMoZz-z @Storm_ @Betulina Bu hafta hiç sporunuz yok mu
Afiyet olsun kuzumMenüm
Sabah
Kızılcık tarhanası 1 kase
Ara pul biberli yoğurt bir zeytin
Aksam
3 kaşık tarhana
3yk et haslama
Salata
Yeşillik
3 litre su
Spor
Toplam 90 dk leslie yaptim
@nehirnil111 @MiuLego @Whiteblacklife @smykmy
Yani az lavaşlıTantuni lavasli mi. Mandalina 1 tane de olabilir bence
Valla ben de aksam çok korktum. Bugun misafir falan derken su az icmistim yavrum bastı yaygarayi. Hemen rezene ve bol su içtim. Regl zamanı da sanırım süt azalıyor. Ben buraya yazmadım bak. Sabah lari 1 tatlı kaşığı tahinpekmez yiyorum oluşum un hatrınaYani az lavaşlı
Bebekten fırsat bulup akşam yemeğini hazırlayamadım Dışardan söyledim
Emzşrşyorm süt olsun diye yazacm ama zannımca sen se emziriyordun. Valla korkuyorum sütün azalmasından
Allah razı olsun . Minigi yıkadim güç belà uyudu. Şimdi ömer öksürük ağlama .uyanio bide odasi ayrı git gel yoruldum. Şimdi yanına uzandım artik. İnşallah duan ulasir yavru larim rahat uyurTamam kuzum, sana ve kuzucuklarına da okurum. Hepinizin gönlünden geçtiği gibi olsun herşey..
Valla ben uyuklayarak asla spor yapamam gaza gelmeden ya da itici güç olmadan spora başlayamam devam da edemem. Başlamamda itici gücüm spor salonuna para vermiş olmak, devam etmemde gaza getiren BeyonceBen spor yaparken uyukluyorum gözüm açılmıyo