- Emoji Skoru
- 57.640
- Puanlar
- 798
Ben nazara inanırım ama herşeyi de nazara bağlamam. Bence sen birdahaki sefer temkinli ol, bebek kucağına gelene kadar söyleme kimseye ama kafana da takma nazar ettiler diye, çünkü düşündükçe kendini de nazar edersin. Sen iyi düşün eşinin ailesi hakkında, geleceğe umutla bak onlara söyleme böylece koru kendini..
bende nazara cok inanirim esimin ailesi her aradiginda bebek var mi yine bebek diye soruyorlar.yok diyince de var var biliyoruz biz bizden sakliyosun diyolar bu nasil bisey ben anlamadim gizlemek mumkun olmayacak bu sirret insanlardan.Allahim korur diyorum bi taraftan da ama nazar cok kötü bisey direk etki eder anne karnindaki bebek en savunmasizAy bu göz çok fena bişi. Olur nie olmasın. . Hiç ağlamayan bebem misafir gitti .. susmuyo. Kocam midesinı bozmuş. Rengi gitti adamın .. ben spora gidiom Die. Anlatmiştim ki inan topalliom 3 gündür spor hakketiree
Nazar degmesi icin gözün gormesi gerekiyo diyosun yani.ay insallah belki de diyorum bunlarin yüzünden yasamadi bebeğimCanim tabi üzüleceksin ama inan eğer yeni bir iş nasip olursa inşallah daha da güzel bir ortamın olur
Nazar adi ustunde gozle olur yani göremedikleri birseye degmez bence
Bedduada haksizsa sahibini bulur aklını bulandırma masum yavruya birşey olmaz kalbini temiz tut
O zaman birdahaki aradıklarında doktorum etrafımdakilere söylememi rica etti bu konuyu açmamalarını çünkü konu açıldıkça stres yapıyorum bu da süreci olumsuz etkiliyormuş dersin sormasınlar rahat bıraksınlar sizibende nazara cok inanirim esimin ailesi her aradiginda bebek var mi yine bebek diye soruyorlar.yok diyince de var var biliyoruz biz bizden sakliyosun diyolar bu nasil bisey ben anlamadim gizlemek mumkun olmayacak bu sirret insanlardan.Allahim korur diyorum bi taraftan da ama nazar cok kötü bisey direk etki eder anne karnindaki bebek en savunmasiz
Ben nazar icin felak nas ayetel kursi okurum sen ne okuyosun meselaBen şimdi dua okuyacağım nazar için mesela, sen de oku , kalbin de aklın da temizlensin
Kuzum nasip kısmet işi bunlar, her olumsuzlukta bir hayır vardır, sen içini ferah,aklını rahat tut,nazar için dua oku rahatla ama bu konuyu daha fazla düşünmemeye çalış, pozitif düşünce nazara en etkili koruma yöntemi benceNazar degmesi icin gözün gormesi gerekiyo diyosun yani.ay insallah belki de diyorum bunlarin yüzünden yasamadi bebeğim
Ben o şirret insanlarla 3 senedir konusmuyorum canim artik dua etmekten baska caremiz yok napalimO zaman birdahaki aradıklarında doktorum etrafımdakilere söylememi rica etti bu konuyu açmamalarını çünkü konu açıldıkça stres yapıyorum bu da süreci olumsuz etkiliyormuş dersin sormasınlar rahat bıraksınlar sizi
Allah razi olsun kuzum.Benim adım ayşegül.benim icinde okuyup gonderir misin bi nazar duasi.nolursunKuzum nasip kısmet işi bunlar, her olumsuzlukta bir hayır vardır, sen içini ferah,aklını rahat tut,nazar için dua oku rahatla ama bu konuyu daha fazla düşünmemeye çalış, pozitif düşünce nazara en etkili koruma yöntemi bence
İnternetten bir dua buldum onu okuyacağım bir de senin yazdıklarını da. Annem bize yazın kurşun döktürmüştü :) olmadı birdaha isteyeceğim online kurşun dökme :)Ben nazar icin felak nas ayetel kursi okurum sen ne okuyosun mesela
Tamam canım ne demek :)Allah razi olsun kuzum.Benim adım ayşegül.benim icinde okuyup gonderir misin bi nazar duasi.nolursun
Cok sagol gercekten.bin kere sagolTamam canım ne demek :)
Canim benim ya Allah korusun düşünme kötüyü çağırma ben hamileyken çok okudum hiçbir zorluk yaşamadım şükür dogumumda çok kolay geçti 2 evladım var ikisinede karnındayken hatim indirdim içini ferah tut ya şimdi düşünüyormusun tekrarNazar degmesi icin gözün gormesi gerekiyo diyosun yani.ay insallah belki de diyorum bunlarin yüzünden yasamadi bebeğim
Ben arapça bilmiyorum turkcesinden okuyorum kurani.o zmaan hatim olmuyor dimiCanim benim ya Allah korusun düşünme kötüyü çağırma ben hamileyken çok okudum hiçbir zorluk yaşamadım şükür dogumumda çok kolay geçti 2 evladım var ikisinede karnındayken hatim indirdim içini ferah tut ya şimdi düşünüyormusun tekrar
Bu kankalar bahsedildiği kadar işe yariyor miBen de şimdi yoğurt,pulbiber,limon kankasından yedim
Çok kolay canim ya telefonlara bile indiriliyor indirip ogrenebilirsin yâda öğretecek bi arkadaşın varsa mealinide okumBen arapça bilmiyorum turkcesinden okuyorum kurani.o zmaan hatim olmuyor dimiben nasil hatim indircem allahim keske ogrenseydim
Hepinizi cok seviom. @masumm cicegim noldu is yeri mevzusu
@masumm Canım ya üzülürsün ama yeni bir işe başlasan yeni çok iyi bir ortamın olsa dimi ne iyi olur bu zamanları hatırlayıp tebessüm eder geçersin iyi düşün ins öyle olsun
Cok sagol canim inşirah suresini okuyayim bakayim internetten.korkuyorum bu esimin sulalesinin sirretinden kem gözünden.nerden evlendiysem..ben sulalesinin boyle oldugunu bilsem evlenmezdim.neyse hayirlisi buymus ne diyimÇok kolay canim ya telefonlara bile indiriliyor indirip ogrenebilirsin yâda öğretecek bi arkadaşın varsa mealinide okum
ak ayrı sevap sen oku bak inşirah süresini oku mealini inan çok ferahlarsın anlamı çok güzel arapcasinida ezberle okursun bol bol
Canim benim iyi olmana sevindim uzulme emiEsracim umarım öyle olur canım
Son bir ayda çok yıprandımm
@CocoChanelmademoiselle canimmm beni sormussun iyiyim canım teşekkür ederim
Canım merhaba. Bunu okuyunca söyliyim dedim.bende nazara cok inanirim esimin ailesi her aradiginda bebek var mi yine bebek diye soruyorlar.yok diyince de var var biliyoruz biz bizden sakliyosun diyolar bu nasil bisey ben anlamadim gizlemek mumkun olmayacak bu sirret insanlardan.Allahim korur diyorum bi taraftan da ama nazar cok kötü bisey direk etki eder anne karnindaki bebek en savunmasiz