- Emoji Skoru
- 355.184
- Puanlar
- 898
Halk deyimi tabi ki buAaaa bunu hic duymamistim eflalim ogrendigim iyi oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halk deyimi tabi ki buAaaa bunu hic duymamistim eflalim ogrendigim iyi oldu
Canim kusura bakma ama baya suzme yani ne anlamı kaldı soylemicenizin benimkide soylemeyelim der mesela birseyi benden önce gider anlatırBenim kayinvalide de hic istemiyor.benden nefret ediyor zaten.çünkü onun istediklerini yapmadim zamaninda.parmaginda oynatamadi beni.mesela aramislar gecende,bebek var mi diyorlar.yok diyoruz var var bizden gizliyosunuz diyorlar.hayir yani gebelik olsa bile bunlar devamli gebelik var diye ortada geziyo.sağolsun benim salak eşim (kendisi süzme salaktir)bidaha olursa kimseye soylemicez nazardan demis.bunlarda devamli var bizden gizliyorlar diye ortada geziniyo.kurban oldugum Allahim korumaz mi neticede anne karnindaki bebek en savunmasiz melek o daha![]()
Teşekkürler canım handeyle bi ara mortiydik ondan oldu galibaAnaaaaam kız ne ettin seniçine @Storm_ mu kaçtı
Maşallah tebrikler![]()
Teşekkür ederim cnmÖyle olsun Deynep bakalımkilonu de hele bende tebrik etmeliyim
Benimde öyle
Sana en güzel yerinden ayıralım kaptanım budu iyi pişmiştir@Portakal Sulu Ordek
O nasıl bir fark öyle canım ya harikasın maşallah
![]()
Hay maşallah
Tebrik ederim canım
Bunun şerefine bi türkü patlatalım
Yürü yavrum yürü Konyalım yürüü,nay na na nay nay nay nay nay
Saolasin cnm![]()
şimdi ben autAnaaaaam kız ne ettin seniçine @Storm_ mu kaçtı
Maşallah tebrikler![]()

Saolasin canımHu hu ne yaptın koymak o ne güzel eksi süper ötesi süperrrrrrrrr bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo
Öyle olsun Deynep bakalımkilonu de hele bende tebrik etmeliyim
![]()
@masumm nasılsın?
varmı yeni bir gelişme nedir durumlar
Günaydın hayırlı cumalar herkese
Eki Görüntüle 2100910
Fıstıklar son kontrolleri yapalım mı ?
@begum75 @matematik61 @hepfit @eflalim @Nefs @cakil80 @kelebekolacam
@masumm @Esra_4378 @saydin78 @Konya 42 @YaKaMoZz-z @smykmy @Melegiimm22 @Storm_ @derunehatun @Betulina
![]()
Şakamı yaaaaaaaaaaa
Saolasin canımKizlar tek tek yorum yapacak vaktim yok bugun herkese tebrikler @Konya 42 ye tebrik yaninda birbirakiyorum
@MiuLego küstüm ben soylemiyom kilomu, konyakin kilosunu gorunce şöyle bi köşe de depresyona giricem ellemeyin bana
Aynen bende buna sinir oluyoruk sonra kavga cikariyorum sinirden kötü oluyorum bu sefer ben.yahu gidip boyle soylenir mi bak aklima geldi yine gerizekali yaa valla ben boyle mal bi insan tanimadimCanim kusura bakma ama baya suzme yani ne anlamı kaldı soylemicenizin benimkide soylemeyelim der mesela birseyi benden önce gider anlatır
hadi bildir yahuuuuuuuuuu@MiuLego küstüm ben soylemiyom kilomu, konyakin kilosunu gorunce şöyle bi köşe de depresyona giricem ellemeyin bana
sağlıklı canısı..çok değil mı yav. Sağlıklı Mı acep
![]()
hahahahahaalaaaaaan
bu ne
gel öpecem seni en güzel yerinden
@MiuLego
kaçtı ya elimden birincilik ikincilik
eyvahlar olsun
gidiyor gönlümün efendisi dinliycem şimdi
geldi malum soruarsızmısın sen
benide mort ettiydin sen
söyle derdin ne senin
ay ama çok mutlu oldum şu an
@MiuLego kııııızzzzz
1.olurmuyuz ki?![]()
Geçen hafta : 67.2
Bu hafta :66.7
Giden :500 Gr

Tebrik ederim canım.Açıkçası sessizliğinden belki artı gelirsin diye korkuyordumGeçen hafta : 67.2
Geçen hafta : 67.2

Ha ha ha sen hep gönlümüzün birincisisinşimdi ben aut
konyak in mi oldu
şimdi siz beni beğenmiycekmisiniz
niye tüm tezahuratlar ona gidiyo
neden
bi açıklarmısın![]()

Tebrikler canımGeçen hafta : 67.2