• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim kayinvalide de hic istemiyor.benden nefret ediyor zaten.çünkü onun istediklerini yapmadim zamaninda.parmaginda oynatamadi beni.mesela aramislar gecende,bebek var mi diyorlar.yok diyoruz var var bizden gizliyosunuz diyorlar.hayir yani gebelik olsa bile bunlar devamli gebelik var diye ortada geziyo.sağolsun benim salak eşim (kendisi süzme salaktir)bidaha olursa kimseye soylemicez nazardan demis.bunlarda devamli var bizden gizliyorlar diye ortada geziniyo.kurban oldugum Allahim korumaz mi neticede anne karnindaki bebek en savunmasiz melek o daha :KK43:
Canim kusura bakma ama baya suzme yani ne anlamı kaldı soylemicenizin benimkide soylemeyelim der mesela birseyi benden önce gider anlatır

Hu hu ne yaptın koymak o ne güzel eksi süper ötesi süperrrrrrrrr bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo
Saolasin canım

@masumm nasılsın?:KK200:
varmı yeni bir gelişme nedir durumlar

Canım bir yer var
Ama henüz görüşmedim net değil
Netlesmeden kesin gözüyle bakamıyorum :(

Günaydın hayırlı cumalar herkese :KK200::KK68:

Eki Görüntüle 2100910

Fıstıklar son kontrolleri yapalım mı ?

@begum75 @matematik61 @hepfit @eflalim @Nefs @cakil80 @kelebekolacam

@masumm @Esra_4378 @saydin78 @Konya 42 @YaKaMoZz-z @smykmy @Melegiimm22 @Storm_ @derunehatun @Betulina

:KK8:

Canım benim sporum yok :(

@MiuLego küstüm ben soylemiyom kilomu, konyakin kilosunu gorunce şöyle bi köşe de depresyona giricem ellemeyin bana

:KK42:
images (1).webp

Canim kusura bakma ama baya suzme yani ne anlamı kaldı soylemicenizin benimkide soylemeyelim der mesela birseyi benden önce gider anlatır
Aynen bende buna sinir oluyoruk sonra kavga cikariyorum sinirden kötü oluyorum bu sefer ben.yahu gidip boyle soylenir mi bak aklima geldi yine gerizekali yaa valla ben boyle mal bi insan tanimadim

Bende paylaşım o zmn kilomu
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 66
@MiuLego
:KK52:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Allah beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

emeğine sağlık konyakım benim harikasınnnnnnnnnnnnnnnnn:21::21::21::21:
@MiuLego küstüm ben soylemiyom kilomu, konyakin kilosunu gorunce şöyle bi köşe de depresyona giricem ellemeyin bana

:KK42:
hadi bildir yahuuuuuuuuuu:rolleyes:
:skandal:çok değil mı yav. Sağlıklı Mı acep:KK58:
sağlıklı canısı..
menülerine hiç baktın mı
inanılmaz güzel ve dıyurucu
emziriyor
üstüne de spor yapıyor
çok normal:rolleyes:
laaaaaan
bu ne
gel öpecem seni en güzel yerinden
:KK70::KK70::KK70:

@MiuLego
kaçtı ya elimden birincilik ikincilik
eyvahlar olsun

gidiyor gönlümün efendisi dinliycem şimdi
hahahahahaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:sevinem mi üzülem mi bilemedim ay :KK71:
arsızmısın sen
benide mort ettiydin sen
söyle derdin ne senin:sinirli:

ay ama çok mutlu oldum şu an

@MiuLego kııııızzzzz
1.olurmuyuz ki?:KK70::KK70::KK70:
geldi malum soru :D:D:D
Geçen hafta : 67.2
Bu hafta :66.7
Giden :500 Gr
:super:

Back