- Emoji Skoru
- 55.115
- Puanlar
- 598
hacı sen naptın tartıldın mı gerçi erken senin için daha :)Allahıım sana geliyorum
Bunun için mi ağladın
ama çook güzeeelll
Ben de bir haftada 3 kilo vermek ve mezun olmak istiomohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
naptın fitim beeeeeeeeeeeeeeeeee
sevinçten horon tepiyorum işyerinde şuan yaaaaaaaaaaa
harikasın harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ohhh portim seni anne beni bebisler ne yapacağız yaaaavayt gördüm kilonubende 53.8 im
tamam abla haftaya vermem kilo falanHaftaya -500 den fazla verme o vakit ...
Takip edicem ve kaybolmak yok telini alırım miudan taciz ederim bak :...
Oyyy çok tatliyiz yineeeeAyy ne güldüm baykuş kedi birleşmesi@MiuLego @begum75 Soldaki Miu ortadaki ben Sağdaki Begüş sanki
Eki Görüntüle 2101039
@Whiteblacklife Sana da buldum tatlış şey seni
Eki Görüntüle 2101042
Günaydın bebeeemmEki Görüntüle 2101041
Herseye ragmen gunaydinnnnn
sabah tartıldım kalkar kalkmaz ördekim.ama bi saat sonra falan bi daha tartılcam sporu yeni bitirdimhacı sen naptın tartıldın mı gerçi erken senin için daha :)
çok kötüyüm lan bonus dipteyim resmen. Ama bende bu dayı gibiyim gülün lan diyorum aha böyle dayı gibiEki Görüntüle 2101041
Herseye ragmen gunaydinnnnn
O kahvaltıda. Cuma vakti gelirDünden beri içim dışım su oldu ,bol bol WC
Sabah kıyafetle tartılmıştım ,anladım ki bayağı giyinmişim ,bayağı hafifledim tartıda
Tartmı çektim ausu bekliyorum o gelmeden koymam
Ben şimdi çıkıyorum ,işlerimi halledeyim ,aus gelince etiketleyin beni
Daha 5.8 varrrrrrtrrrrAllahıım sana geliyorum
olsun gidecek bişeyler varmış gitmiş işte karıştırma orasınıKız ama detoksla geldi bu eksi, normal beslensem gelmezdi ki
Ben de bir haftada 3 kilo vermek ve mezun olmak istiom
gitti benim annem senin bebişler yollanmaz ama :)Ohhh portim seni anne beni bebisler ne yapacağız yaaaa
Onun hayalini bende hep kurdum da olmadı bir türlüKız ama detoksla geldi bu eksi, normal beslensem gelmezdi ki
Ben de bir haftada 3 kilo vermek ve mezun olmak istiom
tamam abla haftaya vermem kilo falan
hatta artı bile gelirim
ama o hafta oturturum diyetimi merak etme
hadi bakalım eksi eksidir gelsin eksiler :)sabah tartıldım kalkar kalkmaz ördekim.ama bi saat sonra falan bi daha tartılcam sporu yeni bitirdim
Yaza kadar 54 üstü olmasın yeter ordegim yazın kız yurur peşinden koşmaktan zaten eririm oğlum yürümeye başlayınca 7 kilo vermiştim umut dünyası ne yapayımgitti benim annem senin bebişler yollanmaz ama :)
olsun gidecek bişeyler varmış gitmiş işte karıştırma orasını
Ya eflal bi hafta detoks yapsam gitmez mi kiOnun hayalini bende hep kurdum da olmadı bir türlü
Mali ya gelmiyor lanet olası 48 bi gelse yapisacagim yakasına da gelmiyor 48 52 arası ne güzel olur zaten sinir kilom 46aman yarabiim didim