çok kötüyüm lan bonus dipteyim resmen. Ama bende bu dayı gibiyim gülün lan diyorum aha böyle dayı gibi
Kızım bizim boyumuz kısa, yüklenme waytimaaman yarabiim didim
vayt kilonun bünyeye oturması durumu var birde.Bak ben mezun oldum 52 buçukla.Sonra deli gibi yediğim hiç kısmadığım haftalar oldu. 54 üstü çıkmadım.Bak bu hafta yine öyle geçen perşembeden beri kısmadım yemekten ama bu cuma 53.8 geldim yine.Bir süre sabitlenirse bünye alışıyor o kiloya sanıırm.Benimki öyle oldu.54 benim de sınırım. İnşallah seninde vücudun alışır artık.Yaza kadar 54 üstü olmasın yeter ordegim yazın kız yurur peşinden koşmaktan zaten eririm oğlum yürümeye başlayınca 7 kilo vermiştim umut dünyası ne yapayım
hayalet casper gibi gezer ortada beKızım bizim boyumuz kısa, yüklenme waytima
48 taş gibi olur ona@Whiteblacklife destekliyorum kuzum ben seni
Oyyy beklemenin faydası yüze 1 tutturulmuş çokta güzel olmuş canım tebrikler
Puhahaha
Eki Görüntüle 2101045
Gül be ördeğim bende gülmeden duramam tek sevdigim huyumdur zaten.
Allah ferahlik versin gonlune her ne icin dipte hissediyorsan
Iyi bak beklemek yaradi sana, ben de detoks yapmasam anca bu kadar giderdi
iyiki adım emine değil yoksa gülmezdim
Eki Görüntüle 2101045
Gül be ördeğim bende gülmeden duramam tek sevdigim huyumdur zaten.
Allah ferahlik versin gonlune her ne icin dipte hissediyorsan
Canım detoks en fazla iki gün olmalı sakın uzun süreli yapma.
Ya eflal bi hafta detoks yapsam gitmez mi ki
Teşekkürler hepfit sende olmasan yiyecekler bunlar beniKızım bizim boyumuz kısa, yüklenme waytima
48 taş gibi olur ona@Whiteblacklife destekliyorum kuzum ben seni
Evet canım 100 gr giden ama olsunPuhahaha
Iyi bak beklemek yaradi sana, ben de detoks yapmasam anca bu kadar giderdi
Canım benim ki odemdi yedigimde çıkmıyor benim de 54 üstüne orada takıyor kalıyor ben istiyorum ki 52 takılı kalsın yok kalmıyor işte 54 kabul etti bünye orada oturuyorvayt kilonun bünyeye oturması durumu var birde.Bak ben mezun oldum 52 buçukla.Sonra deli gibi yediğim hiç kısmadığım haftalar oldu. 54 üstü çıkmadım.Bak bu hafta yine öyle geçen perşembeden beri kısmadım yemekten ama bu cuma 53.8 geldim yine.Bir süre sabitlenirse bünye alışıyor o kiloya sanıırm.Benimki öyle oldu.54 benim de sınırım. İnşallah seninde vücudun alışır artık.
Evet kaptanım -600 ile 0.89 du sanırımOyyy beklemenin faydası yüze 1 tutturulmuş çokta güzel olmuş canım tebrikler
Günaydın ciceeemmmGunaydin kizlar bol eksili cumalar herkeseeeee
Ben de 48 e dusecemhayalet casper gibi gezer ortada be
Biliyom da fakirin ekmeği umut isteCanım detoks en fazla iki gün olmalı sakın uzun süreli yapma.
Yok kuzum 52 'ye düşüp mezun olayım, yazın yavaş yavaş 48 e düşeriz beraberTeşekkürler hepfit sende olmasan yiyecekler bunlar beni
IwıııttttEyice yerleştin he mi