- Emoji Skoru
- 4.550
- Puanlar
- 53
Yok gi ; 58 olsun yavas yavas 56 cok geldi birden :)Kuzu o zaman 50 'ye kadar yolun var, ilk hedef 56 olsun mu
Vero helal olsun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gi ; 58 olsun yavas yavas 56 cok geldi birden :)Kuzu o zaman 50 'ye kadar yolun var, ilk hedef 56 olsun mu
Vero helal olsun
![]()
Sporda da derece oluyormu grupta yaniDua etmeye devam et
Her zaman her koşulda güzeliz
Tebrikler canım çok iyi![]()
Anaaaa ayniyiz bizzzz yihuuuuuubende 160 ım. Ve başladığımda karar verdiğimde 64.5 tim![]()

İzne ayrılma sakın. Niye ya ne gerek var her hafta düzenli kilo veriyorsun zatenSağol tatlı kaptanım benim
İzine ayır beni Eminim daha iyi olacağımdan
Çok fazla değilmiş kilon canım hemencecik verirsin inşallahKizlar ne cok yaziyosunuz yaaa yetisemiyorum
Allah muhabbetinizi artırsın o muhabbetlete beni de dahil etsin
@MiuLego bebeim başlangıç kilom 64.6 kayda değer diiil pek![]()
Yeni hedefim sıkılaşma programıyla birlikte 58dir duyurulur
Bi dene bakayım canim belki olur
Biz de seniSağolun kızlar ya hepinizi çok seviyorum![]()
Ayrılma bence yaSağol tatlı kaptanım benim
İzine ayır beni Eminim daha iyi olacağımdan
Beni kim alsa dehşet kilo veriyor, al beni rahatlaAcaba bu hafta kimle morti
Olsam kiii
Pro açlığı diyorlar buna, sabahki yumurtaları görmedin miKöfteyi bifteğe sarıp sarıp mı yiyon kız![]()
![]()
Ben de tartilali bi saat oluyo ama anca yazabiliyorum yine yollardayim.
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.8
Fark: 1.1
Yüzde: %1.67
@MiuLego
Kızlar bu arada ben diyete baslarken 15 subata 65 hedefi koymustum kendime takima giristeki hedefim de 65ti ve bugün itibariyle bir hedefi daha geride biraktim.20 kg yi gecti verdigim.Teşekkür ederim benim can takımım
![]()
İnşallah portim ya 48 sadece takıntı bende şuan iyi miyim çok iyiyim 34 36 beden giyorum hem üstten hem alttan vücudumu esitledim ama işte 48 gormek ne bileyimSen büyük yollar katettin vaytım bu azimle bilgiyle inşallah hedeflediğin noktaya varacaksın. Ben inanıyorum en baştan bu takıma geldiğin günlerden beri hep diyorum.
@nehirnil111 sagol kuzucum iyiyim sukur ❤
Bir cuma sarkisi gelsin bari benden
1.olan kişi üst gruba çıkıyor sonuncu olan da alt gruba düşüyor canımSporda da derece oluyormu grupta yani
Direk etlere gözüm takıldı
Biz de seni
Ayrılma bence ya
Beni kim alsa dehşet kilo veriyor, al beni rahatla
Pro açlığı diyorlar buna, sabahki yumurtaları görmedin mi![]()
Sobaya yapışsam yağlarım yanar mı acep![]()
Sagol canimHarikasın kuzum kocaman tebrikler sana![]()
Insallah canim veririm diye umut ediyorumÇok fazla değilmiş kilon canım hemencecik verirsin inşallah

Allah kalbimi biliyor Berna ben izne cikmani istemedim bu hafta artı ile gelseydin bile tek diyeceğim üzülme olur çünkü yol stres uykusuzluk odem yapar ama sen bunlara rağmen bu kadar güzel bi eksiyle gelmen bu diyet işini çözdüğünü ve burayı ne kadar sahiplendiginin mantı benim gözümde eksinden daha çok eksiyle gelmen çok sevindim
Her işte bi hayır varmış vaytim.eger cuma erken aciklansaydi tayin izne ayrilacaktim ve muhtemelen bu kadar kasmayacaktim kendimi.
nasıl bişey kuzucum çiğden mi kabak
Yok yok ilk hedef 56 hadi gazan mübarek olsunYok gi ; 58 olsun yavas yavas 56 cok geldi birden :)

Süpersin kuzuKızlar bu arada ben diyete baslarken 15 subata 65 hedefi koymustum kendime takima giristeki hedefim de 65ti ve bugün itibariyle bir hedefi daha geride biraktim.20 kg yi gecti verdigim.Teşekkür ederim benim can takımım
![]()

Sen bi gör 48 i beğenmezsen geri alırsın kuzum, yaza kadar senle aynı kiloya düşeyim kapışırızİnşallah portim ya 48 sadece takıntı bende şuan iyi miyim çok iyiyim 34 36 beden giyorum hem üstten hem alttan vücudumu esitledim ama işte 48 gormek ne bileyim
Yansın yağlar oynasın kizlarWayt yağ yakmaya doymuyorduuu![]()