• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ne cok yaziyosunuz yaaa yetisemiyorum :deli:
Allah muhabbetinizi artırsın o muhabbetlete beni de dahil etsin :cool:
@MiuLego bebeim başlangıç kilom 64.6 kayda değer diiil pek:KK22:
Çok fazla değilmiş kilon canım hemencecik verirsin inşallah

Kızlar bu arada ben diyete baslarken 15 subata 65 hedefi koymustum kendime takima giristeki hedefim de 65ti ve bugün itibariyle bir hedefi daha geride biraktim.20 kg yi gecti verdigim.Teşekkür ederim benim can takımım :KK200:

:spor:Yeni hedefim sıkılaşma programıyla birlikte 58dir duyurulur:spor:

Bi dene bakayım canim belki olur
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sağolun kızlar ya hepinizi çok seviyorum :KK200::KK200::KK200::KK200:
Biz de seni:KK68::KK68::KK68::KK68:
Sağol tatlı kaptanım benim
İzine ayır beni Eminim daha iyi olacağımdan
Ayrılma bence ya:KK35:
Acaba bu hafta kimle morti
Olsam kiii
Beni kim alsa dehşet kilo veriyor, al beni rahatla:KK70::KK70::KK70::KK70:
Köfteyi bifteğe sarıp sarıp mı yiyon kız :KK70: :KK70:
Pro açlığı diyorlar buna, sabahki yumurtaları görmedin mi:KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben de tartilali bi saat oluyo ama anca yazabiliyorum yine yollardayim.

Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.8
Fark: 1.1
Yüzde: %1.67
@MiuLego

Kızlar bu arada ben diyete baslarken 15 subata 65 hedefi koymustum kendime takima giristeki hedefim de 65ti ve bugün itibariyle bir hedefi daha geride biraktim.20 kg yi gecti verdigim.Teşekkür ederim benim can takımım :KK200:

Harikasın kuzum kocaman tebrikler sana :KK9::KK9::KK9::KK9:

Sen büyük yollar katettin vaytım bu azimle bilgiyle inşallah hedeflediğin noktaya varacaksın. Ben inanıyorum en baştan bu takıma geldiğin günlerden beri hep diyorum.
İnşallah portim ya 48 sadece takıntı bende şuan iyi miyim çok iyiyim 34 36 beden giyorum hem üstten hem alttan vücudumu esitledim ama işte 48 gormek ne bileyim

:KK74:
Her işte bi hayır varmış vaytim.eger cuma erken aciklansaydi tayin izne ayrilacaktim ve muhtemelen bu kadar kasmayacaktim kendimi.
Allah kalbimi biliyor Berna ben izne cikmani istemedim bu hafta artı ile gelseydin bile tek diyeceğim üzülme olur çünkü yol stres uykusuzluk odem yapar ama sen bunlara rağmen bu kadar güzel bi eksiyle gelmen bu diyet işini çözdüğünü ve burayı ne kadar sahiplendiginin mantı benim gözümde eksinden daha çok eksiyle gelmen çok sevindim

nasıl bişey kuzucum çiğden mi kabak

Evet canım çiğ kabak rendesi, 1 dış sarımsak bol dereotu yoğurt süper oluyor. Eşim ilk yediğinde salatalık zannetti hiç bi farkı yok normal caciktan:kk77:

Yok gi ; 58 olsun yavas yavas 56 cok geldi birden :)
Yok yok ilk hedef 56 hadi gazan mübarek olsun:halay:

Süpersin kuzu:halay::halay::halay::halay:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
İnşallah portim ya 48 sadece takıntı bende şuan iyi miyim çok iyiyim 34 36 beden giyorum hem üstten hem alttan vücudumu esitledim ama işte 48 gormek ne bileyim
Sen bi gör 48 i beğenmezsen geri alırsın kuzum, yaza kadar senle aynı kiloya düşeyim kapışırız :KK71:

Back
X