- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 358
zaten başından beri öyle diyorum gerçektende diyet değil yaptıklarımız sağlıklı beslenme çevremde bazı insanlar görüyorum onlarda diyet yapmıyo ama yediklerini görünce felan böyle alışmışız diyolar ekmeği çokaz tüketip sebze ağırlıklı sağlıklı şeyler yiyolar ama biz normalde öyle olmadığımız için bize zor geliyo
koşu bandına ilk 15 dk yavaş yürüyorum ısınmak için zaten bir anda arttırmıyorum yavaş yavaş hızını yükseltiyorum
artık bişeyde sabit kalıyım bakalım nasıl olacak veremesem bile 1 ay sabredicem karataya
valla anacım tartı bu sabah 69 a dayanmıştı hatta küsüratı bile vardı ama bakmadım sinir küpü olarak bir hışımla indim tartıdan
diyetisyene gittiğimdede verdiği listen,n ilk başta kilo aldırabileceğini söylemişti metobolizmanı hızlandırman lazım demişti
64 e kadar inmiştim nerdeyse 5 kilo artıdayım bakalım artık veririm belkide
evet canım yarın tam gaz başlıyorum
ama senden bi ricam olucak karatay başkanı olarak benim yediklerimi didikle lütfen
hoşgeldin canım
Saol Ayşencim.Canını sıkma bitanem.Bende uzun süredir tartı oynamadığı için sıkıldım.Ama arada kaçamaklarımda çok oldu.Yarından itibaren spor diyet tam gaz başlayacağım 2 ayda bu işi bağlayayım istiyorum artık