Kız insanlar çok garipGene kimi gömdün acaba
Ben nie hiçbişe anlamıyom oysaki zeki kadınımdır
OoweeeKızlar bu arada ben diyete baslarken 15 subata 65 hedefi koymustum kendime takima giristeki hedefim de 65ti ve bugün itibariyle bir hedefi daha geride biraktim.20 kg yi gecti verdigim.Teşekkür ederim benim can takımım
Yeni hedefim sıkılaşma programıyla birlikte 58dir duyurulur
Katalitik soba kız. Otursam da faydası olmazyok üzerine otur belki çişin yumuşar
Ben gelim beni al işe çok dinamik çalışırım kendimden geçiyom çalışırkenKız insanlar çok garip
İşyeri işolmayan yeri heryer dolu
Sağol hepfitim. Ay ben de Fit olsam . Şu spor olayını çözmeçözmek lazım. Şu bel ağrım geçsinKuzu o zaman 50 'ye kadar yolun var, ilk hedef 56 olsun mu
Vero helal olsun
Konuşalım bebyyy buralardayim misafir yok bugün . Teşekkürlervay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
vero bir yere kaybolma gün içinde konuşalım
biz de seniiiiiiiii
öğleden sonra paylaşıcam kuzucum
Verooooooo bilmişlik taşlamak değil amacım ama senin hedefin kilo verdim yiyeyim mi yoksa istediğin kiloya inmek mi cuma ise ne olmuş ne değişmiş ki neden yiyeyim haftaya 1.5 vermek varken neden 1 vereyim diye dusun yolu uzatmak sıkar boğar insanı ama verip kurtulmak sonra arada istediğini yemek daha güzel değil mi yedin bitti peki ağzında tadı mi kaldı midene inince diğer yemeklerden farkı mi kaldı yooo hayır sadece sana yağ ve kilo olarak geri dönecek cani sıkacak şey olarak bunyende yer ettiValla mi ya. En bilim dün sacmaladm. Hatta şimdi kahvaltı da da ama. Ben de cuma bayram gibi oliuui eğer ki eksi gordumse kendimi ödüllendirme çabasına giriom. Ayy sen böyle tebrik edin ben mutlu oldum kiss. Haftaya da 66.9 olur muyum ki sonra 65 64 63 uff daha çok varrrr
Tebrikler nefs bravooooooooooo bravooooooooooo
Kilo bildirimim
-6.4
Vazgeçtim la
-10.8
Sağol Kuzu, biran önce mezun olmak istiyorumSahane menü şahane spor kim demiş bugün cuma tartı günü bugün yeni haftanın ilk günü hepfit cok beğendim bravooooooooooo canım bravooooooooooo
Miu sana kırmızı kart gösterdi gecmistegeçmişe hiç bakamıyorum kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. veremeyen varsa üzülmesinler haftaya daha iyi gelirler inşallah ....
AhahahahahhVermesen sopayla verirsin kuzum sıkıntı yok
Pikila yeni baslayanlargeçmişe hiç bakamıyorum kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. veremeyen varsa üzülmesinler haftaya daha iyi gelirler inşallah ....
Ahahahahahhtamam laaaaa vercem valla vercem
Aha şimdi gel opeyim vereceksin tabi kiAhahahahahhtamam laaaaa vercem valla vercem
sağol kuzucum
insallah tutarsin canım, Allah kabul etsin insallah
Bekliyoreee kapisalim
Kız insanlar çok garip
İşyeri işolmayan yeri heryer dolu
Ayyy kuzu valla spor yapınca insan daha dinç oluyor, fırsat bulup yapmaya calisSağol hepfitim. Ay ben de Fit olsam . Şu spor olayını çözmeçözmek lazım. Şu bel ağrım geçsin
Tebrik ederim