• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bu arada ben diyete baslarken 15 subata 65 hedefi koymustum kendime takima giristeki hedefim de 65ti ve bugün itibariyle bir hedefi daha geride biraktim.20 kg yi gecti verdigim.Teşekkür ederim benim can takımım :KK200:

:spor:Yeni hedefim sıkılaşma programıyla birlikte 58dir duyurulur:spor:
Ooweee :KK8: takipteyim seni . Umarım hedeflerimüze ulasiriz. Tebrikler:KK73::KK9:

Valla mi ya. En bilim dün sacmaladm. Hatta şimdi kahvaltı da da ama. Ben de cuma bayram gibi oliuui eğer ki eksi gordumse kendimi ödüllendirme çabasına giriom. Ayy sen böyle tebrik edin ben mutlu oldum kiss. Haftaya da 66.9 olur muyum ki sonra 65 64 63 uff daha çok varrrr:KK14::KK14::silah:
Verooooooo bilmişlik taşlamak değil amacım ama senin hedefin kilo verdim yiyeyim mi yoksa istediğin kiloya inmek mi cuma ise ne olmuş ne değişmiş ki neden yiyeyim haftaya 1.5 vermek varken neden 1 vereyim diye dusun yolu uzatmak sıkar boğar insanı ama verip kurtulmak sonra arada istediğini yemek daha güzel değil mi yedin bitti peki ağzında tadı mi kaldı midene inince diğer yemeklerden farkı mi kaldı yooo hayır sadece sana yağ ve kilo olarak geri dönecek cani sıkacak şey olarak bunyende yer etti

sağol kuzucum :KK74:
insallah tutarsin canım, Allah kabul etsin insallah :KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
Bekliyoreee kapisalim
:KK73::KK73::KK73:
Kız insanlar çok garip :bicak:

İşyeri işolmayan yeri heryer dolu
:KK34::KK34::KK34::KK34: her yerdeler
Sağol hepfitim. Ay ben de Fit olsam . Şu spor olayını çözmeçözmek lazım. Şu bel ağrım geçsin :KK43:
Ayyy kuzu valla spor yapınca insan daha dinç oluyor, fırsat bulup yapmaya calisHoppa
Bende yazamm kilomu
Geçen hafta : 53.6
Bu hafta : 53.1
Fark : 500

@MiuLego
Tebrik ederim:KK68:

Back
X