sen söylemeden söylemicek
bonus 100 lere asla çıkmayacağız demiştik 500-800 ü ödem olsun
gerisi?haftaya 99.9 ol ben anlamam bonus
ve menü de ver artık!
ben sana güveniyorum canım.. güvenmeyenlere utansın.. her hafta %10 larla geleceğine inanıyorum senin..
sonuçta zor değil
Kuzu ben 1.2 kg verdim. %2
98 le izne çıkmıştım höpfötesasen artiyi onun ustunden sayiyorum.
Bi surede durdum 98-99 da ama artik alicam demekki geri.
1 haftadirda hic yurumedim.
Ayrica kilo bildiriyodum lan niye eziyon beni.
Biraz kotu gunler gecirdim sadece.
Neydek ölekmi
Akilliyim ben merak etme
Aebene soz versim sozumden donmek istemiyorum
Ben %10 'la geleyim mi, ooohhhh mis gibi mezun olurummm
ve menü de ver artık!
ben sana güveniyorum canım.. güvenmeyenlere utansın.. her hafta %10 larla geleceğine inanıyorum senin..
sonuçta zor değil
ve menü de ver artık!
Tebrikler canım 52 gelmiş ya işte
Benden duyduğunu söyleme 1.1 artı@Portakal Sulu Ordek
Tebrik ederim canım dün kaçırmasaydın daha aşağısıydı tabi
haftaya 8 ler geliyoooooooooorrrrrrrrrrrr
harikasın beeeeeeeeeeeeeeee
harika süpersin habibteciğim
menülerin ve sporların şahaneydi zaten
ba yıl dımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
devamı her hafta artık listedesin çünkü
saraycam az az gidiyor maşallah uzuuun süredir artı ile gelmedin kuzu
bu haftan çok dengesizdi fılavırım
hemen artıyı temizleyip haftaya eksi ile geliyorsun emi canom
@MiuLego kaptanım mm herşey senin ve takımın sayesinde ilgin alakan muhteşem sen muhteşemmm bende sana bayildimmmm
kız senden %1 istiyo sen pohunu çıkarıyon %4le.yavaş git gaza gelme be kadın.ayrılma izne.normal normal ver kilonuAus hastane kontrollerim var
Bide artik bu hiz yeter normalde bu hafta sabit istedm aslinda ama @MiuLego ya dayanamadim.Cok zorladim kendimi.Miu bana bi gaz verdi yok inmiyo ne yapsam inmiyo.Bu hafta bizim icin cok onemliydi.Yere yapissamda verirdim.Yoruldum biraz az bi dinleneyim diyetide degistireyim gelicem hemen
Haydi şöyle soyleanlatamıyorum ille de artı gelirim diyor
esra kulaklarını aç ku<zucum fısıldıyorum
Aus hastane kontrollerim var
Bide artik bu hiz yeter normalde bu hafta sabit istedm aslinda ama @MiuLego ya dayanamadim.Cok zorladim kendimi.Miu bana bi gaz verdi yok inmiyo ne yapsam inmiyo.Bu hafta bizim icin cok onemliydi.Yere yapissamda verirdim.Yoruldum biraz az bi dinleneyim diyetide degistireyim gelicem hemen
Listeye girmeye hak kazandım ausummm mm mm iyi kekledin bizi heee inanmak imkansızdı ama hamilelikte ben kilo veriyorum o aklıma geldi mide bulantısından yemek yiyemedim serum alırdım sureklilisteye mi giriyorsun sen bakem
miunun ananas detoksundan korktu bence
Biz ilgilenmedik mi@MiuLego kaptanım mm herşey senin ve takımın sayesinde ilgin alakan muhteşem sen muhteşemmm bende sana bayildimmmm
evettttttttttttttttttttt dönüyor bence deeeeeeeeee
çokkk doğru dedin canım, yazmak lazım.. insan yazınca zamanla dikkat te etmeye başlıyor. Yani şimdi ben koca bir tabak makarna, kola ve 4 baklava yediğimiÜnlemini severim miu ne desen haklisin.
Kotude yesem yazayim dimi boyle hic olmuyo.
Bi larç oluyo insan kimse bisey demeyince.
Hahahaha yirim seni kilo yaparmisin ona göre hepiniz harikasiniz iyiki burdayım beybisiBiz ilgilenmedik mi