Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım sorun nedir oğlunla?

Canım sorun nedir oğlunla?

Sorun derken onunda diyet yapmasi lazimda bende tatilde biraz alistirayim fazla yediklerini keselim diye dusundum.
Ikna olmus gibiydi ama fazla zorlanicak.
Biraz daha beklemek en iyisi diye dusundum.
Onumuzde hala belirsiz bir lise durumu var yani zaten zor bi donem gecircek bide en cok zorlanacagi seyi yaptirmak kotu olucak.

Biz yanındayız kuzum.sen elini uzat yeter biz tutarız seni elinden.beraber erir gideriz ulaa

@HAbibte cuma günü tam gaz devam edeceksen elbette kalıcı.. Ama ben çok aşırdım, perşembe de açlık yaptım ondan bence o kadar eksi geldi
1 gün yapiyorum beynim erorr veriyor o zaman yine de iyi sonuç sağlıklı. Beslenmeye devam insallah sporla destekli

İnşallah atlatırsın bunları kuzum.yaa ergenlik çağı ne desen anlamayacak zamanla kendini görür kendi karar veriri diye düşünüyorum. . yanımızda ol sana destek olalım. .burda olman sana da iyi gelecek

Bonus alinmaca gucenmece yok tamam ben bu tk gelmeden önce sizi disarken okurken 99 partin vardı ustunden kaç ay geçti nerdeyse 5 6 ay her ay 2 kilo verseydin şuan 87 lardaydin peki ne oldu neden vazgectin vazgeçtiklerini degdimj yine 3 lu rakamları gormene o zaman @Ausencia sana bi yazı yazmıştı kendisiyle ilgili ben o kadar uzulmustum ve okadar sevinmiştim ki senin o lanet 3 rakamlardan kurtulmana şimdi yine döndün başa evet bastasin ya başlar bu defa bitirirsin yada bu diyet seni bitirir kusura bakma sert mi yazıyorum bilmiyorum ama içten çok üzülüyorum bu duruma gel git gel git gel git sonu yok inan bunu sende biliyorsun belki de artık bunu oğluna ornek olarak yapmak zorundasın anne sen veremedim ki benim vermemi istiyorsun lafını duymadan önce ne olur alınıp kırılma bana bil ki içimde en ufak bi art niye bi kirma isteği yok seni sadece yeter vereceğim demeni vermemi istiyorum bu kilolari

Tebrik ederim kızlar süpersiniz
Ben de tartilali bi saat oluyo ama anca yazabiliyorum yine yollardayim.

Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.8
Fark: 1.1
Yüzde: %1.67
@MiuLego

Ben de bildirm yapeeem .
Geçen hafta
68.9 bu hafta
67.9
fark 1000

Bende yazamm kilomu
Geçen hafta : 53.6
Bu hafta : 53.1
Fark : 500

@MiuLego

Hemen paylaşım yapayım
Geçen hafta 72,4
Bu hafta71,6
Fark 800grm
Yüzde 0,57
@MiuLego @Whiteblacklife
Kocaman öpüldünüz

Eki Görüntüle 2101136 güncel kilom
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 78.8
Fark 1.3
Yüzde 1.62
@MiuLego umarım seni utandirmamisimdir hedef olmadi
@smykmy

Allaaaaahhh
Güle güle 90lar @MiuLego @Whiteblacklife @derunehatun
Hoşgeldin
80'leeerr

Cuma:...90,900
Bu cuma:...89,00

Fark:...-1,900
Yüzde:..2,09

Eki Görüntüle 2101141

Bu muydu gitmeyen kiloların helaal
Benim de geçen hafta 91.0
Bu hafta 90.1
Fark 0.9
Yüzde 0.98

Bende kilomu bildiriyorum. .geçen. hafta 82.700
Şimdiki kilo pko rağmen 80.700 2 kilo vermişim regl olmama rağmen

Iyi günler kızlar dün pek uyumadım ve biraz kaçırdım.

Geçen pazartesi 61.7 kg idi
Bu cuma 61.5 kg
Fark 0.2 kg

Biz yanındayız kuzum.sen elini uzat yeter biz tutarız seni elinden.beraber erir gideriz ulaa

Iyiki var olanlarin arasina girdin sende mali

Interaktif diyet yapiyor ablam simdi.
Dr tahlillerini gorucek.
Tarz olarak if e benziyor biraz birazda karataya.
Dr surekli mesajla iletisimde.
Seker orucuyls vucudu temizleyerek basladilar.

Buradan ala interaktif diyet olamaz bize yemisim dr u :)

yine de zararlı şeylerin yerini (cola cips vs.) sağlıklı şeyler ile doldurmanda fayda var. Çünkü o sağlılı ürünlerden yiyerekte güzel kilo verebilir.
Mesela patates kızartma seviyorsa çok ay ZEYTİNyağlanmış, tuzlanıp baharatlanmış pattesi fırına atabilirsin, süper oluyor Bunun gibi önlermler yani

`