• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonusum çok seviyoruz biz seni, yeterki tikandiginda buraya yaz, içine atıp biriktirmek bi işe yaramıyor. Oğluna da en güzel örnek sen olacaksın, bi yerinden tut ve başla kafada bitirmeden diyet olmuyor.

Sagolasin :KK200: cok guzelsiniz gercekten.
Ya tatili firsat yapayim dedimdi tam tikandigim anda tatil gelince banada iyi gelir diye :deli:

Bi kac arkadasinin dalgaci mesajini okudum telinde ana olarak zoruma gitti iste istedimki oyle bi estireyim ama bazen yetmiyor istemek.
Zaman sartlar uygun olmuyor.

Neyse iste oyle. O en azindan buyuyor uzuyor vs ben napayim ya uzayamiycagima gore :deli:

Bu dombik bedenim laf Anlamaz onu eğitmem lazım söz dinlemez duruma göre yaparim yada ayda 2 defa 15 günde 1 :confused::KK9::KK9:
cozutma hande gibi.uslu uslu yap diyetini sporunu.o kadar sık detoks yapılmaz.vücut açlığa girerse kıtlıkta sanar kendini her yediğini tutmaya başlar.bak bilimsel konuşuyorum burda:KK67:

Listeye girmeye hak kazandım ausummm mm mm iyi kekledin bizi heee inanmak imkansızdı ama hamilelikte ben kilo veriyorum o aklıma geldi mide bulantısından yemek yiyemedim serum alırdım surekli:deli::deli::deli::deli:

hadi listen hayırlı uğurlu olsun habibte ...

eminim ben takım ruhunu , voltran oluşturmayı çok çok iyi bilenlerdensin :KK19::KK19::KK19::KK19:

Olmaz önce @Ausencia söylesin :KK53:

Seninle beraber herkese soruyorum ,ben yenilince mi rahatlayacaksınız ,yenince mi?:KK45:

Biliyorum ben Aus yenince sevineceksiniz ,kaptan O,halaylar çekeceksiniz :KK61:
Zaten beni kimse tutmaz ki Aus varken ,niye tutsun ki beni:KK61:
Bu kadar duygu sömrüsünden sonra destek mesajları gelecek mi bakalım bana :KK53:

yahuuu ben yaptım ya kilo bildirimi :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

belki biraz daha artar diye bekliyorum liste için :KK53::KK53::KK53::KK53: sen %9 mu geçtin :KK53:

Sagolasin :KK200: cok guzelsiniz gercekten.
Ya tatili firsat yapayim dedimdi tam tikandigim anda tatil gelince banada iyi gelir diye :deli:

Bi kac arkadasinin dalgaci mesajini okudum telinde ana olarak zoruma gitti iste istedimki oyle bi estireyim ama bazen yetmiyor istemek.
Zaman sartlar uygun olmuyor.

Neyse iste oyle. O en azindan buyuyor uzuyor vs ben napayim ya uzayamiycagima gore :deli:
Sen dikkat etmeye başladığında o da dikkat edecek, hatta kek vs istediğinde oğlum canım çekiyor size yapınca bana destek olun falan desen, farkinda olmadan o da dikkat etmeye baslar belki

hadi listen hayırlı uğurlu olsun habibte ...

eminim ben takım ruhunu , voltran oluşturmayı çok çok iyi bilenlerdensin :KK19::KK19::KK19::KK19:

yahuuu ben yaptım ya kilo bildirimi :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

belki biraz daha artar diye bekliyorum liste için :KK53::KK53::KK53::KK53: sen %9 mu geçtin :KK53:
Herkes inandı ama şaka maka:KK70::KK70::KK70:
De hadi işim var seni bekliyorum ,çıkacağım birazdan :KK69:

@Whiteblacklife
@hepfit

Saolun kızlar iyiyim iyi sayılırım.
Evde durumlar aynı. Konuşmuyoruz hala. Ben biraz normal davransam o konuşacak da yüzüne bile bakmıyorum.

kajummm çok uzak kaldım buralardan o_O her ne ise sorun , en doğru kararı verecek iraden olsun inşallah :KK200:

Back
X