Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz çok iyi niyetli bi takımız kuzu ondan oluyor bunlar
Sözün bittiği yer, nasıl olur nasıl?
Kaju evde durumlar nasıl? Iyi mısın?Ben de kilomu yazayım miucumun hedefi olmadı ama neyse yine de bi eksi var
Geçen hfta 60.4
Bu hafta 60.0
Fark 400 gr
Bu akşamdan itibaren toparlancm inşallah.
Nasılsın kajum iyi misin canimmmBen de kilomu yazayım miucumun hedefi olmadı ama neyse yine de bi eksi var
Geçen hfta 60.4
Bu hafta 60.0
Fark 400 gr
Bonusum çok seviyoruz biz seni, yeterki tikandiginda buraya yaz, içine atıp biriktirmek bi işe yaramıyor. Oğluna da en güzel örnek sen olacaksın, bi yerinden tut ve başla kafada bitirmeden diyet olmuyor.

cozutma hande gibi.uslu uslu yap diyetini sporunu.o kadar sık detoks yapılmaz.vücut açlığa girerse kıtlıkta sanar kendini her yediğini tutmaya başlar.bak bilimsel konuşuyorum burdaBu dombik bedenim laf Anlamaz onu eğitmem lazım söz dinlemez duruma göre yaparim yada ayda 2 defa 15 günde 1![]()
Tebrik ederim canım ,yaşadığın stres eksi getirmene engel olmadıBen de kilomu yazayım miucumun hedefi olmadı ama neyse yine de bi eksi var
Geçen hfta 60.5
Bu hafta 60.0
Fark 500 gr
Listeye girmeye hak kazandım ausummm mm mm iyi kekledin bizi heee inanmak imkansızdı ama hamilelikte ben kilo veriyorum o aklıma geldi mide bulantısından yemek yiyemedim serum alırdım surekli![]()
Olmaz önce @Ausencia söylesin![]()
Seninle beraber herkese soruyorum ,ben yenilince mi rahatlayacaksınız ,yenince mi?
Biliyorum ben Aus yenince sevineceksiniz ,kaptan O,halaylar çekeceksiniz
Zaten beni kimse tutmaz ki Aus varken ,niye tutsun ki beni
Bu kadar duygu sömrüsünden sonra destek mesajları gelecek mi bakalım bana![]()

Sen dikkat etmeye başladığında o da dikkat edecek, hatta kek vs istediğinde oğlum canım çekiyor size yapınca bana destek olun falan desen, farkinda olmadan o da dikkat etmeye baslar belki
Sagolasincok guzelsiniz gercekten.
Ya tatili firsat yapayim dedimdi tam tikandigim anda tatil gelince banada iyi gelir diye
Bi kac arkadasinin dalgaci mesajini okudum telinde ana olarak zoruma gitti iste istedimki oyle bi estireyim ama bazen yetmiyor istemek.
Zaman sartlar uygun olmuyor.
Neyse iste oyle. O en azindan buyuyor uzuyor vs ben napayim ya uzayamiycagima gore![]()
Saol canım. Haftaya daha iyi olck inş.Tebrik ederim canım ,yaşadığın stres eksi getirmene engel olmadı![]()
Var bir Şey biliyorum
Harcanıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnn efser
hemen çıktısını alıp tablo yapacağım bu nadide eserini duvarımda![]()
keşfedilmeyi bekleyen bir cevher misali zamanı bekliyorum Herkes inandı ama şaka makahadi listen hayırlı uğurlu olsun habibte ...
eminim ben takım ruhunu , voltran oluşturmayı çok çok iyi bilenlerdensin
yahuuu ben yaptım ya kilo bildirimi
belki biraz daha artar diye bekliyorum liste içinsen %9 mu geçtin
![]()
@Whiteblacklife
@hepfit
Saolun kızlar iyiyim iyi sayılırım.
Evde durumlar aynı. Konuşmuyoruz hala. Ben biraz normal davransam o konuşacak da yüzüne bile bakmıyorum.
bildirir kuzum daha gelmedi :)@Melegiimm22 kilo bildirmeyecek mi ki?
kajum inan harika gidiyorsunBen de kilomu yazayım miucumun hedefi olmadı ama neyse yine de bi eksi var
Geçen hfta 60.5
Bu hafta 60.0
Fark 500 gr
Evet geleyim artık@HAbibte neredesin bacı
@Bonus u gordum ama kilo bildirimi goremedim
@Ausencia ana kralicem dinleniyordu mu acaba
@Sherrysherrylady gelmiyor uzun zaman oldu
@suspushanimcim nerelerdesin kuzum
@kajum herşey yolunda mı
@Efser hu hu gel artık