Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
79.8 oldum canım çok şükürFulyacim kaç oldun
Sabah aklim basimda olursa dedigin gibi yaparim canim mantikliymis :)Hiçte kötü menü değil gayet güzel menü karbon alinmasi gereken günde alınmış saatte çok uçarı değil kuzum ben çok beğendim stres hayır
Yarın temizlik içinde kahvaltıyı tostsuz yap tost gotur yanında balım Miss gibi bi kap ta salata yanına ohhh
Benim doktorum artık hastalara 4 aylık olmadan hamilesiniz demiyoruz dedi ona göre düşün 4 aydan önce hamile demek için erken diyor.Haklısın o zamanda kendimi suclarim cok sagol deynebim tamam okurum hepsini cok sagol ablam![]()
79.8 oldum canım çok şükür![]()
Ooo gelmiş 7 li rakamlar tebrikler fulyam
79.8 oldum canım çok şükür![]()
Yumurtlayınca da yapar canım benzer ağrıdanBenimde var ama daha yeni bitti yeniden olamam ki bu ne ağrısı ya![]()
aynen 80 lere takılıp kalmıştım. hoşuma gittiAyyy tebrikler cok sevindim canım bayağı kalma stin 80 kurtulma na cok sevindim

sağol kuzum beni yedi ama yiyecem onu elbet hele sonraki haftaya bu hafta mortilik etmeyecem
sağıl canımDaha güzel sonuçlar gelecek senden eminim canım tebrikler
Helal be kaptanım eriyip bitiyorsun
Tebrikler canım yenildin ama sende vermişsin![]()
Bu hafta spor yapamadım fazla hee heç sorma çiğ çiğ yediFışşşş anaaaaaaaaaaaaaaaaaamne ettin kız kaptan
Tebrikler canım ne güzel yenildin
Çok bekliyordum harbi ama tabi ki bana göre gayet güzel![]()
Sağol kuzumCanim mas Allah yaaaaa süpersin
@Ytmz canim geçmiş olsun
bende zorlanıyorum bazen diyet daha iyi beaaaBence detoks yapmak ,aç kalmak diyet yaparak zayıflamaktan daha zor,şahsen ben yapamam.
Belki kalıcı değildir ama bana zor geliyor,ben ara öğünümde bile detokstan çok yiyorum![]()
Kuzum az gitsin öz gitsin ne kadar yavaş o kadar kalıcı olur. Ananası denedin mi kuzum çok güzel çalıştırıyoayyy canım ancak bu kadar oldu. yavaş yavaş ürkütmeden gidiyombi de şu wc yi napcam bilmiyom
inşallah vaytımdua et bana 80 ler gelmesin bir daha. sevmiyom ben 80 leri
![]()
saol canımOoo gelmiş 7 li rakamlar tebrikler fulyam
hımmm biliyom onu. dur yarın denk gelirsem alayım canom. kivi de iyi geliyor bana.Kuzum az gitsin öz gitsin ne kadar yavaş o kadar kalıcı olur. Ananası denedin mi kuzum çok güzel çalıştırıyo
Al Kuzum öğünlerine ekle bol bol. İyi gelirhımmm biliyom onu. dur yarın denk gelirsem alayım canom. kivi de iyi geliyor bana.
Sağol kuzum detoks çok yardımcı oldu valla. Sen de güzel verdin maşallah@malipina bu hafta harika vermişin kuzum tebrikler