• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

images (5).webp
aaaaaâaaaaaAaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaAaaaaaaAAAaaaaaAaaaaaaaaa
Birinciyiz yinemi masallah

Napiyim kuzum, hastane yönetimi değişti tümden, kimle çalışacağımız belli değil tuhaf bi dönemden geçiyoruz. Babamlar gitti, annemden olan kardeşim geldi(14 yasinda) o da misafir sayılmaz, bana yükü yok minnosumun:anne::KK36:

Ooo dünkü menüden sonra :KK37: wuhuuuu:KK37:
Çivili sopalardan sonra ;)

Iyi aksamlar kizlar, ikinci gün menüm;

Kahvalti;
Tereyaginda maydonozlu omlet 1 yumurta ile, salatalik, domates, beyaz beynir, lor peyniri, ceviz,
Oglen sekersiz turk kahvesi
Akşam; zeytinyağlı mantar ve yoğurt
Su 2 lt
:kahve:
Fıstık gibi menü şahane spor bacım spor:eğlence::KK15::KK15::KK15::KK15::rapci:

Menüm
Sabah
Peynir zeytin domates biber domates sos
Yarım tavada yumurta çocuklar in gözü kaldi onlara verdim yarısını 1 dilim ekmek

Ara bir portakal

Ara kibrit kutusu tahin helvası (iyiki yemişim 3 gündür zor tuvalete çıkıyordum yedikten sonra mideme iyi geldi 3 kere gittim yani)1 bardak sut

Aksam
Bir tabak taze fasulye
Yumurtalı pırasa salatası
Yoğurt 2 çatal tavuk

2 .5 şu

@MiuLego @Whiteblacklife

Kizlar menum kotu ozellikle aksam yemegi hem saati hem yediklerim..bugunluk boyle oldu yarin da da sabah erken gidecegiz aksama kadar temizlik..nasil beslenirim bilmiyorum tek tesellim cuma cumartesiye denk gelmesi.pazar pazartesi ben dinlencem esim istanbula gidecek sali sabah esyalar gelecek.

Neyse menüye gelelim

Sabah 10.45
1 bardak süt
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 14.30
1 kutu süt
1 elma

Saat 17.00
12 cig badem

Aksam 20.15 :(
Yarim kase mercimek corbasi
5 yk kuru fasulye
Salatalik

Yesil cay icicem
Suyu bilmiyorum
Spor yok
@Whiteblacklife @MiuLego

Menüm
Sabah
Peynir zeytin domates biber domates sos
Yarım tavada yumurta çocuklar in gözü kaldi onlara verdim yarısını 1 dilim ekmek

Ara bir portakal

Ara kibrit kutusu tahin helvası (iyiki yemişim 3 gündür zor tuvalete çıkıyordum yedikten sonra mideme iyi geldi 3 kere gittim yani)1 bardak sut

Aksam
Bir tabak taze fasulye
Yumurtalı pırasa salatası
Yoğurt 2 çatal tavuk

2 .5 şu

@MiuLego @Whiteblacklife
Esram sahane menü balim çok güzel sporda vardı senin gormustum yine yine harikasin ki:KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::halay::halay::KK24::KK24::KK68::KK68::KK3::KK3:

:deli::deli::skandal::skandal: oyun nr ikizler ı kız :KK53: ömer im var 19 aylık bi de aliiiş o da 2 aralık doğumlu . Evet kasım annesi de olabilirm deyi ordaydim. Lakin normal dogurdum :rapci::rapci:aralık oldu:KK52:
Karıştırdım canım ya.iyi burada güzel istikrarlı bi şekilde devam ederiz inşallh

Kizlar menum kotu ozellikle aksam yemegi hem saati hem yediklerim..bugunluk boyle oldu yarin da da sabah erken gidecegiz aksama kadar temizlik..nasil beslenirim bilmiyorum tek tesellim cuma cumartesiye denk gelmesi.pazar pazartesi ben dinlencem esim istanbula gidecek sali sabah esyalar gelecek.

Neyse menüye gelelim

Sabah 10.45
1 bardak süt
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 14.30
1 kutu süt
1 elma

Saat 17.00
12 cig badem

Aksam 20.15 :KK43:
Yarim kase mercimek corbasi
5 yk kuru fasulye
Salatalik

Yesil cay icicem
Suyu bilmiyorum
Spor yok
@Whiteblacklife @MiuLego
Hiçte kötü menü değil gayet güzel menü karbon alinmasi gereken günde alınmış saatte çok uçarı değil kuzum ben çok beğendim stres hayır
Yarın temizlik içinde kahvaltıyı tostsuz yap tost gotur yanında balım Miss gibi bi kap ta salata yanına ohhh

Back
X