• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzu şöyle ki seni listeye almamamdaki sıkıntı şu idi

düzenli istikrarlı kilo kaybı yoktu..

de ki bana miu ben istikrarlıyım yapacağım o iş bende. Alayım seni!

olayım bu..

istikrardan kastım artılar değil.. onlar zaten olmayacak aslaaaaa:KK20:

amam 1 hafta -1.5
sonra -300

sonra -900

yooooo

hedef ne biliyorsun değil mi?
her hafta en az %1 getirmek.. ama en az :confused:

listede hep sıkı tutulur ipler biliyorsunnnnn

tamam mı her hafta o iş bende miu diyor musun?
Miu sana dürüst olacağım, diyete 24 ekimde başlamışım, her hafta az ya da çok vermişim ama maalesef şu ana kadar olan istatistiğim her hafta düzenli olmamış. Yani her hafta aynı yüzdeyle, aynı kilo miktarında verememiştim, şimdi bu durumda sana yalan söylemek istemem :(
Gel iki hafta deneme süresi verelim, ben bu iki haftada kaçak köçek yapmayacağıma söz vereyim, (ikinci hafta regl haftam) bakalım beraber performansıma.
Listeyi istiyorum çünkü kaçamaklarımı engeller, ama bencil davranıp takım ortalamasını etkilemek de istemem

Miu sana dürüst olacağım, diyete 24 ekimde başlamışım, her hafta az ya da çok vermişim ama maalesef şu ana kadar olan istatistiğim her hafta düzenli olmamış. Yani her hafta aynı yüzdeyle, aynı kilo miktarında verememiştim, şimdi bu durumda sana yalan söylemek istemem :KK43:
Gel iki hafta deneme süresi verelim, ben bu iki haftada kaçak köçek yapmayacağıma söz vereyim, (ikinci hafta regl haftam) bakalım beraber performansıma.
Listeyi istiyorum çünkü kaçamaklarımı engeller, ama bencil davranıp takım ortalamasını etkilemek de istemem
tamam
haftaya zaten artıların gider iyi yüzde gelir
sonraki 2 hafta önemli
ilk hafta regl
sonrası iyi ise listeye alırız
yok ise bekletiriz canom
kaçak göçek liste engeller elbet ki

bir de sen istersen yaparsın hiçbirşey engel olamaz kuzucum:KK37:

Tutmayın beniiiiiiiii yağlarım erisin sabaha kadar oynarimmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
ooooo zumba en güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK75:

çok kalori yaktırır mortim
ama sen yorulma az otur yahu
dinlen uzat bacakları
bi şekerli çay al
bi kurabiye
oh missssssssssssssss:süslü:

:KK200:Bugünkü menum şöyle :uyanır uyanmaz 2 bardak su biri limonlu :KK50:

Sabah 10.30= Menemen 3 adet zeytin salatalık domates 1 tb ekmek:kk77:

Ara ogun: kahve 1 hurma :KK50:

Oglen : çok açıkmadim 1 kase yoğurt yulaf içine yaban mersini ekledim:kk77:

Aksam 19:00= tavuk sote salata :kk77:

Kiraz sapı çayı içilecek birazdan 3 litre su icildı. .uyuyana kadar yarım litre daha içerim. .
Spor 45 dakıla tempolu yürüyüş 100 squat :spor::spor::spor::spor::KK200:
Çok çok mu çok güzel menü spor da var sahanesin sen sahaneeee

Bugün misafirler vardı ya kv elbise giydim dizüstü çok şükür zayıflayınca oldu harika oldu görümce diyo diyo anne bende zayıflayacam büşra çok güzel zayıflamış çok güzel olmuşsun ya diyo ayy bugün binbir övgü aldım nası zayıfladınn bizede ver çok fit olmuşun falanda filan hoşumada gitti daaa

tamam
haftaya zaten artıların gider iyi yüzde gelir
sonraki 2 hafta önemli
ilk hafta regl
sonrası iyi ise listeye alırız
yok ise bekletiriz canom
kaçak göçek liste engeller elbet ki

bir de sen istersen yaparsın hiçbirşey engel olamaz kuzucum:KK37:
Ula hiç kimseyi de kırmıyo da şuna bak hele yaa:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

ooooo zumba en güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK75:

çok kalori yaktırır mortim
ama sen yorulma az otur yahu
dinlen uzat bacakları
bi şekerli çay al
bi kurabiye
oh missssssssssssssss:süslü:
Ne uzatması sende eeeee yürüyüş bandında selamlar herkese birazdan koşuya gececem şimdilik sana bay mortim otur sen biskivit ye çekirdek citle ailece Yas pasta kesin ben bu yağları eritecem:halay::halay::halay::halay::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bugün misafirler vardı ya kv elbise giydim dizüstü çok şükür zayıflayınca oldu harika oldu görümce diyo diyo anne bende zayıflayacam büşra çok güzel zayıflamış çok güzel olmuşsun ya diyo ayy bugün binbir övgü aldım nası zayıfladınn bizede ver çok fit olmuşun falanda filan hoşumada gitti daaa
hadi canımmmmmmmmmmmmmm

bak zayıflmanın en güzel sonuçlarından birini yaşamışsın

nasıl fark ediliyor demek ki büşraaaa
ayyyyy

tebrik ederim seni fazlasıyla hak ettin ex mortim:KK74:
Anaaaaaaa:rolleyes::rolleyes: hic acimiyo bana hayınnnnn :KK11:torpil geçmiyo demi burda :confused::confused:
daha fenasını yaparım sana :KK53:
Ula hiç kimseyi de kırmıyo da şuna bak hele yaa:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
kız kıyamam siz benim bebeklerimsiniz hepiniz:anne::oops:
Ne uzatması sende eeeee yürüyüş bandında selamlar herkese birazdan koşuya gececem şimdilik sana bay mortim otur sen biskivit ye çekirdek citle ailece Yas pasta kesin ben bu yağları eritecem:halay::halay::halay::halay::KK53::KK53::KK53::KK53:
yaaaaaaaaaaaaaaaa

çok da yapma sen ya:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Back
X