He yaa pattisten sonra çok ağır oldu uykum var daha yapılacak 25 dk egzersizim varbeğensem de yapmayalım mııııııııı
beğendim zati seninkiniprolu etli metli menüydü
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He yaa pattisten sonra çok ağır oldu uykum var daha yapılacak 25 dk egzersizim varbeğensem de yapmayalım mııııııııı
beğendim zati seninkiniprolu etli metli menüydü
![]()
listeye geleceğin günleri bekliyorum benKınım kınım kına beni :)) biliyordum kikaçar mı
![]()
olur kuzucummmmHe yaa pattisten sonra çok ağır oldu uykum var daha yapılacak 25 dk egzersizim var![]()
Burada ki torpil tanıdığına bi fazla sopa canım![]()
İnş cnm yaa.. bende çok heyecanlıyım.. bu ara diyeti bıraktım ama sabit kalmaya çalışıyorum.. ayy liste süper bişi yaa :))listeye geleceğin günleri bekliyorum ben![]()
DİYET yok fulyam niyetde yok alıp başımı gidiyorum şimdilik
saol canımsenin nasıl gidiyor
![]()

Ben daha sabah 10 dayım bu saat oldu hala günümüze gelemedimyav bi saat yoktum 150 mesaj ne bee![]()
Tabiki 5. Birinciligimiz canimKızlar ne alemdesiniz?? Birincilik va mı birincilik??

hadi canımmmmmmmmmmmmmm
bak zayıflmanın en güzel sonuçlarından birini yaşamışsın
nasıl fark ediliyor demek ki büşraaaa
ayyyyy
tebrik ederim seni fazlasıyla hak ettin ex mortim
daha fenasını yaparım sana
kız kıyamam siz benim bebeklerimsiniz hepiniz
yaaaaaaaaaaaaaaaa
çok da yapma sen ya![]()

Hee 8liğim artık de mi çooh seskiiiolur kuzucummmm
egzersiz yapmadan uyuma detoks sonrası spor önemli
8 lik mali uuuuuuuuuuuu beybi çok havalısın la![]()
ne zaman başlayacak diyet adaşımDİYET yok fulyam niyetde yok alıp başımı gidiyorum şimdilik![]()
ye ye topak topak et olsun mortimMortimm mm yirim yirim sini![]()
İnş cnm yaa.. bende çok heyecanlıyım.. bu ara diyeti bıraktım ama sabit kalmaya çalışıyorum.. ayy liste süper bişi yaa :))

kız gelsene kutlama yapıyoruz burda çıkıllllllllllBen daha sabah 10 dayım bu saat oldu hala günümüze gelemedim
ağzın yeşilçay içsin ne güzel konuşuyon sen öyle canımın içisiTabiki 5. Birinciligimiz canim![]()
evet yahuKalpler bir olunca![]()
7 ler çok yakın ulanHee 8liğim artık de mi çooh seskiii![]()

Kız bırak geçmişi artıkkBen daha sabah 10 dayım bu saat oldu hala günümüze gelemedim

o bırakmıyo yavrum geçmişte debelenip duruyor hep kıyamamKız bırak geçmişi artıkk![]()