- Emoji Skoru
- 47.341
- Puanlar
- 498
Taam o zaman aramızda kalsınhepsini ben veririm kızları elleme sen![]()

Var mı değişik bişey maliciğim? Aus miu ve herkescikler iyi mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taam o zaman aramızda kalsınhepsini ben veririm kızları elleme sen![]()

iyi iyi herkes bomba gibi vukuat yok.5 haftadır üstüste birinciyiz dün onu kutladıkTaam o zaman aramızda kalsın
Var mı değişik bişey maliciğim? Aus miu ve herkescikler iyi mi ?

ben uyariym de sonra pişman olma![]()
Çıldırt bizi 7. takımiyi iyi herkes bomba gibi vukuat yok.5 haftadır üstüste birinciyiz dün onu kutladık![]()
hoşgeldin iğde iğde .....@MiuLego unutmadım gulüüüüm. Bi blsen iğde nelerle uğraşıyor.
Ula geldi mi üst üste geliyor. 2 haftadır sinüzit+migren+regl sancısı+2 diş ağrısı 4lü kombo yaptılar hunharca üstüme geldiler. Kilom 51 olmuş bugün karşılaştım acı gerçekleAllahını seven üzerime kilo atsın
![]()

amiiin bu hafta azcık geri vites atıyoz miu öyle dediÇıldırt bizi 7. takım
Ellerinize sağlık herbirinizin...
Allah leptinlere zeval vermesin amin![]()
Deme öyle begüşüm. Allah kilonun da hayırlısını versin. Bi yediğim çorba olunca böyle oldu. Bu ay hemen o açığı kapatmam lazımhoşgeldin iğde iğde .....
dörtlü kombon geçmiş gitsin olsun
51 kilomukeşke benim olsa
![]()
Heeee o zaman beni takıma alsın bence miuamiiin bu hafta azcık geri vites atıyoz miu öyle dedi![]()

aa neden kiamiiin bu hafta azcık geri vites atıyoz miu öyle dedi![]()
sen zaten takımdasınDeme öyle begüşüm. Allah kilonun da hayırlısını versin. Bi yediğim çorba olunca böyle oldu. Bu ay hemen o açığı kapatmam lazım
Heeee o zaman beni takıma alsın bence miu![]()

başkaları da birincilik alsın die sanırımaa neden ki![]()
Hele o tipsiz baykuş ondan mıymışşsen zaten takımdasın
bak baykuşun bile var![]()

kız 51 kiloyla listeye mi gircenHele o tipsiz baykuş ondan mıymışş
Kız listeye diyecektim. Ya da vazgeçtim bence herkes bu hafta destek olsun bana beraberce yiyelim. @MiuLego bu fikrime bayılacaktır kesin
Belki boyum 1,30 dur benim olamaz mıkız 51 kiloyla listeye mi gircen![]()

yav hee heeBelki boyum 1,30 dur benim olamaz mı![]()
Kıbrıs şerbetli güzel bir tatlıdır üzerine de muhallebi eklerler yani anlaşılıyor ki muhallebiye şerbete giden ortaya karışık bir silah olmalıAhahhaa ördek ya @Portakal Sulu Ordek bir de vuramayacaksın demiş o menüyle
![]()
Size diyeceğim tek şeyhee bildim bildim çok güzel olur o bi ara yapacaktım da araya diyet girdi kaldı.bence bazukayla vur![]()
Kimyacı simay tebrikler kuzum hadi da kurtul su 7 lerdenKizzzlaarrr
dedim ya netim yok nisan telasi ve is birbirine girdi diye ask olsun
Esimden baglandim simdi.onceden demistim
@MiuLego @nehirnil111
Gecen hafta: 72.8
Bugun: 71.7
Fark : - 1.1 kg
Yuzde :1.5