• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego unutmadım gulüüüüm. Bi blsen iğde nelerle uğraşıyor.
Ula geldi mi üst üste geliyor. 2 haftadır sinüzit+migren+regl sancısı+2 diş ağrısı 4lü kombo yaptılar hunharca üstüme geldiler. Kilom 51 olmuş bugün karşılaştım acı gerçekle:KK12: Allahını seven üzerime kilo atsın:KK53:
hoşgeldin iğde iğde .....
dörtlü kombon geçmiş gitsin olsun :KK60:
51 kilomu :KK57:keşke benim olsa:işsiz:

hoşgeldin iğde iğde .....
dörtlü kombon geçmiş gitsin olsun :KK60:
51 kilomu :KK57:keşke benim olsa:işsiz:
Deme öyle begüşüm. Allah kilonun da hayırlısını versin. Bi yediğim çorba olunca böyle oldu. Bu ay hemen o açığı kapatmam lazım

amiiin bu hafta azcık geri vites atıyoz miu öyle dedi:KK45:
Heeee o zaman beni takıma alsın bence miu:eğlence:

Deme öyle begüşüm. Allah kilonun da hayırlısını versin. Bi yediğim çorba olunca böyle oldu. Bu ay hemen o açığı kapatmam lazım

Heeee o zaman beni takıma alsın bence miu:eğlence:
sen zaten takımdasın:tokat:
bak baykuşun bile var:KK59:

sen zaten takımdasın:tokat:
bak baykuşun bile var:KK59:
Hele o tipsiz baykuş ondan mıymışş:deli:
Kız listeye diyecektim. Ya da vazgeçtim bence herkes bu hafta destek olsun bana beraberce yiyelim. @MiuLego bu fikrime bayılacaktır kesin

Hele o tipsiz baykuş ondan mıymışş:deli:
Kız listeye diyecektim. Ya da vazgeçtim bence herkes bu hafta destek olsun bana beraberce yiyelim. @MiuLego bu fikrime bayılacaktır kesin
kız 51 kiloyla listeye mi gircen:confused:

Kıbrıs şerbetli güzel bir tatlıdır üzerine de muhallebi eklerler yani anlaşılıyor ki muhallebiye şerbete giden ortaya karışık bir silah olmalı :KK45:Ahahhaa ördek ya @Portakal Sulu Ordek bir de vuramayacaksın demiş o menüyle :KK70:

hee bildim bildim çok güzel olur o bi ara yapacaktım da araya diyet girdi kaldı.bence bazukayla vur :KK45:
Size diyeceğim tek şey :63::63: mali bu sana :KK62:

Kizzzlaarrr
dedim ya netim yok nisan telasi ve is birbirine girdi diye ask olsun
Esimden baglandim simdi.onceden demistim
@MiuLego @nehirnil111

Gecen hafta: 72.8
Bugun: 71.7
Fark : - 1.1 kg
Yuzde :1.5
Kimyacı simay tebrikler kuzum hadi da kurtul su 7 lerden

Back
X