Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pc ye geçince bakıcam .. bi de karakterler falan var ..kendime baba bi karakter bulayım hemen :KK53:
Ben de bakim bi karakter o zaman şöyle ezik silik yeni katilan aralarina böyle manyak uçmayı bilmeyen hatta kilodan ucamayan bi şey :KK34:

Tatlim adetin 7.günü başlayıp 15 gün içeceksin sabah aksam öğünlerde yarım saat önce :KK15:
Aaa bana adetin 2 gunu 1 ay dedilerdi boylesi daha kokay bitince baslarim hemen suan icimde garip bir duygu var bugun spor yapmaya korktum hamile olabilir miyim diye hala karin agrim devam ediyor

Aaa bana adetin 2 gunu 1 ay dedilerdi boylesi daha kokay bitince baslarim hemen suan icimde garip bir duygu var bugun spor yapmaya korktum hamile olabilir miyim diye hala karin agrim devam ediyor
Adetin geçti mi kim sana 1 ay dedi yanlış syle mis csnim sen beni dinle yap eğer ki gebe değilsen. .sormak.istediğin birşey olursa sor bu konuda master yaptım kk sayesinde:KK66::KK66::rolleyes::rolleyes:

@Ytmz spor yap canısı

O boool sporlarından yap sporsuzluk sana yaramıyor
Cumaya üzülmeyelim

Bol spor ve bugünü asla sporsuz kapatma
aynen öyle spor yapçam oğlan uyusun benim oğlan tv kırdı:( elektrikli süpürgenin sapıyla vurdu ekran çatladı

Ben de bakim bi karakter o zaman şöyle ezik silik yeni katilan aralarina böyle manyak uçmayı bilmeyen hatta kilodan ucamayan bi şey :KK34:

Oooooo oooooooo 40 saati uçurunca yeni meni kalmıyor burda... eskidin sende artık

Back
X