- Emoji Skoru
- 60.623
- Puanlar
- 798
Hava atmayı sevmiyoruz aslında bilsek kimsenin yüzüne bakmayız da caktirma
O kadar da mütevaziyiz işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava atmayı sevmiyoruz aslında bilsek kimsenin yüzüne bakmayız da caktirma
O kadar da mütevaziyiz işte![]()
Ben de bakim bi karakter o zaman şöyle ezik silik yeni katilan aralarina böyle manyak uçmayı bilmeyen hatta kilodan ucamayan bi şey
Pc ye geçince bakıcam .. bi de karakterler falan var ..kendime baba bi karakter bulayım hemen![]()
Havan atmayı sevmiyoruz aslında bilsek kimsenin yüzüne bakmayız da caktirma![]()

Aaaa doğru yaaa bak ben onu unutmuştum.Mortim miu olunca yapacak birşey yok![]()

Aaa bana adetin 2 gunu 1 ay dedilerdi boylesi daha kokay bitince baslarim hemen suan icimde garip bir duygu var bugun spor yapmaya korktum hamile olabilir miyim diye hala karin agrim devam ediyorTatlim adetin 7.günü başlayıp 15 gün içeceksin sabah aksam öğünlerde yarım saat önce![]()
Erkeklere Habib derler ordan baba baykuş gibi mi duruyorum
Tabii ki de habib bacım tabii ki de![]()
Adetin geçti mi kim sana 1 ay dedi yanlış syle mis csnim sen beni dinle yap eğer ki gebe değilsen. .sormak.istediğin birşey olursa sor bu konuda master yaptım kk sayesindeAaa bana adetin 2 gunu 1 ay dedilerdi boylesi daha kokay bitince baslarim hemen suan icimde garip bir duygu var bugun spor yapmaya korktum hamile olabilir miyim diye hala karin agrim devam ediyor
Yakarım bilirsinHahahaha profil foton yakıyor gene![]()
aynen öyle spor yapçam oğlan uyusun benim oğlan tv kırdı@Ytmz spor yap canısı
O boool sporlarından yap sporsuzluk sana yaramıyor
Cumaya üzülmeyelim
Bol spor ve bugünü asla sporsuz kapatma
Ben de bakim bi karakter o zaman şöyle ezik silik yeni katilan aralarina böyle manyak uçmayı bilmeyen hatta kilodan ucamayan bi şey![]()
Oooooo oooooooo 40 saati uçurunca yeni meni kalmıyor burda... eskidin sende artık

Erkeklere Habib derler ordan baba baykuş gibi mi duruyorum![]()
Çok istedi yalvardı yakardı kıramadım. Kendisini Mortim olmak için bayağı istedi diye bndede vicdan var kırmadım Mortim olduAaaa doğru yaaa bak ben onu unutmuştum.o zaman az bile
![]()
AuuuuuuuusssssssOooooo oooooooo 40 saati uçurunca yeni meni kalmıyor burda... eskidin sende artık
Dana gibiyim ondan mı ağır dedin bana
Ağır bi havan yok değillll![]()

Bana hic selam vermiyorsun bakuyorumAuuuuuuuusssssss![]()
Şimdi yazıyordum ki alıntıyı bildirimi geldiBana hic selam vermiyorsun bakuyorum![]()

Bırak vursunlar hakettim benYaw vurmayın daha akıllanmıştır o
![]()