• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yapayalnız kaldım buralarda..geliverin gariiii arkadaşlarım:1:egeli oldugumu belli ettim demii...gariler falan:33:nerlerdesiniz yaaa..büyük ihtimal hafta sonundan dağılan evleri topluyosunuz hamart bayanlar...benim de işlerim var yavas yavas yapıyorum:32:

işler bitmiyooor.....

kızlar hemen yazayım dedim bağlantı gitmeden..biz bağlantı şirketini değiştiriyoruz..azcık bişeyde kotoyı aşıyoduk bir sürü ek para geliyodu..eşim kaç saattir telde konuşuyo en uygununu bulmaya çalışıyo en sonunda sinirlendi kapatın bağlantımı dedi..
herhalde bi dahaki ayın 1 den sonra tekrar bağlanabilicez..haber vereyim dedim
kaptancazım beni geri dönmek üzere ayrıldı dersen 3 4 haftaya anca gelirim
arada yine abimin şirket vınından girerim herhalde veya telden
baya moralim bozuldu :ssz: neyse canlarım hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin :16:

nereye gidiyon ayşenim yaaa.....:43::43:

selamlar
herkese iyi haftalar :3:

1. öğün:

mindivan macunu
2 kk yumurta
2 kk peynir
10 ad. zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 k.kayısı
1 k.incir
1 fincan gip ilacı (içinde şeker var maalesef)
2 kapsül omega 3 takviye

su: şimdilik 1 Lt

çay:2. yi içiyorum :16:

sağol canım....afiyet olsuun.....

menüüü...

sabah..

1 yumurt sucuklu
peynir 1kk
domates
roka
fındık
kuruelma
zeytin.

öğle...

sebze çorba 1.5 tabak

menüüü...
ikindi...

nescafe

akşam....

fırında brokoliii

mercimek çorba

tavuk

canım benim ya seni çok seviyorum lütfen moralini bozma. hiçbişey boşa gitmez. saphıra nın da dediği gibi spor yapıyo bunu ve muhteşem bişey sonra bi anda o kadar hızlı gidecek ki kiloların şaşıracaksın. yürüyosun yüzüyosun daha ne yapacaksın belki biraz yemeni artırabilirsin yani saağlıklı şeylerden sen son günlerde çok az yemeye başlamıştın farkında mısın, az yemek zayıflayacağın anlamına gelmiyor her zaman. vücudunu şaşırt biraz. ben çok duydum kilo vermesi durduğunda bii kaç gün çok yiyip tekrar diyete devam edip zayıflayanları.
Çok haklısın üzümcüm.Benim kilo vermem durduğunda bir kaç gün normal yiyip sonra tekrar başlıyordum ve kilo verme devam ediyordu
zaten dün metabolizma doktoru bir diyet verdi allahım onları yesem daha kilo alacam. 14 dilim ekmek verdi kadın ya. bugün de diyetisyene gidebildim sonunda o da 11 dilim verdi :) ne yapacağımı şaşırdım. ben doyarsam bu kadar ekmek yemiyim de mi diyorum , yok diyo hepsini yiyeceksin. emziriyorum diye böyleymiş. 600 700 kalori gidiyomuş emzirirken
Bana da çok geldi 14 dilim ekmek ama normal günlük yediklerine baktılar mı acaba yoksa uyman gereken bu deyip mi verdiler
arkadaşlar bu arada hepinize bravo , maşallah valla herkes vermiş kilocuklarını veremeyenlerin de sebebleri var regl dönemi, spor şişkinliği. biz böyle gidersek çok geçmeden istediğimiz kıyafetlerin içine girebileceğiz. ben kendimi böyle motive ediyorum da sizi de edeyim dedim :)))
kırmızıgül, saphıra, saferan,ayşen,akabe,shapoholic, paşam tebrik ederim. unuttuğum varsa kusura bakmasın beni tebrik edenlere de teşekkürler, gaza geldim
İnş canım havaların ısınmasına da az kaldı mart sonuna doğru Tr ye gitmeyi planlıyorum o zaman kadar 6 ları görmeyi ümidediyorum

selamlar canlarım cumanız mübarek olsun
bu hafta ilk üçtemiyiz merak ettim bi bakam dedim dışarı çıktım geldim eşim gece nöbette olacak o yokken pastasını yapıcam sabahın köründe pasta yenmez ama süpriz olsun bakalım :27:

ama şöle değişik pasta tarfileri bakayım dedim bakalım :12:
Ayşencim yaptın mı planladığın sürprizleri
Canım benim;ben Dukan Diyeti ile 14 kilo verdim yaklaşık,diğer 20 kilomu kalori sayımı ve Amerikan Kalp vakfı diyetleri ile vermiştim.Kesinlikle tercihen Dukan Diyeti'ni desteklemiyorum.Çünkü protein yüklenmesine dayalı bir diyet ve uzun vadede böbrek ve karaciğer problemlerine sebep olabileceğini düşünüyorum.Ha etkili mi,evet kesinlikle %100 etkili.Öyle bir inceltme gücü var ki proteinin,70 kiloyken bile 60 kilo gözüküyorsun öyle sıkılaştırıyor.Ben şu an 71.5 kiloyum ama çevremde beni gören herkes 60-65 kg aralığında olduğumu düşünüyor,ben 42 beden giyiyorum 72 kilo olmama rağmen o derece.Ama zaafı nedir,tek yönlü beslenmeye dayalıdır.Tamamiyle light ürünlere ve kırmızı-beyaz ete dayalı olduğu için hem sıkıcı,hem de oldukça pahalı bir diyettir.Peki ben neden yaptım?Çünkü 20 kg verdikten sonra metabolizmam kendini kilitlemişti ve nerdeyse hiçbirşey yemediğim ve deliler gibi spor yaptığım halde gram vermiyordu.Bu sebeple yöntem değiştirmeye mecbur kaldım ama bana sorarsan ben kesinlikle Karatay Diyeti'ni destekliyorum canım :70:

Canım benim,benim hislerim fazlaca kuvvetlidir.Daha yazdıklarını ilk okuduğum gün,Allah bilir şüphesiz ama çocukla ilgili imtihanının sona yaklaştığını hissetmiştim bir anda.Bundan sonraki ilk hamileliğinde yavrunu kucağına alacağını çok güçlü hissediyorum.Beynimiz,korkularımızı hayatımıza bir şekilde tecelli ettirme gücüne sahip.Aklıma gelen başıma geldi gibi sözler,aslında hep bunu doğrular nitelikte.Aslında bir şekilde korkularımızla imtihan oluyoruz.Evet sen bu imtihanı yaşadın,hiçbirimizin hayal edemeyeceği kadar da sancılı yaşadığına ve isyan etmeden Allah'ın takdirine ram olduğuna eminim.Bundan sonra sen de yavrunu sağlıkla kucağına alacağına inan ve Allah'ın merhametine sığın canım.Gerçekten çok güçlü hissediyorum.Eski yaralarını kanatma,kendine yaşadıklarını hatırlatma ve o bebek kokusunu duyacağın mutlu ana kilitlen.Beyninle,ruhunla ve dualarınla...

Bitanem,biz diyet yolculuğumuzda hem nefsimizle,hem çevreyle ama en önemlisi beynimizle savaşıyoruz.Beynin bu değişimi kabullenene,ve bu açlığın yalnızca geçici bir süreç olduğunu anlayana kadar seni zorlayacak.Perşembe akşamları ödem attırıcı çaylar içtiğin ve sporuna inatla devam ettiğin sürece,kilo vermemene imkan yok.Üzüntü ise beyninin oyunu,sen o oyuna gelme ve sen ona oyun oyna,Sen inat edersen,o pes edecek unutma :70:

Kilo veremezsem diye korkmak,emin ol veremek için yeterli bir sebep canım.Kilo vereceğine emin ol,tartıdan korkma,vermediğin zaman verdiğini ama kas şişmesinden ya da ödemden dolayı vermemiş gözüktüğünü kendine hatırlat,haftaya çok farklı bir sonuç göreceksin bana inan :70:

Canım,aynen dediğin gibi duraklamak çok doğal ve onlarca sebebi var.Ödem tutmak,kas şişmesi,tuzlu besin tüketmek,regl döneminin yaklaşması,idrar tutma ya da kabızlık;ama ama en önemlisi psikolojik.Korktuğumuz zaman vücut bu sinyali alır ve korktuğumuzu başımıza getirir.Duraklamanın arkası kaçamak yapılmazsa ve spora devam edilirse birden birkaç kilo atmak gibi bir ödül getirir.Pes etmiycez :70:
Gaza geldim okuyunca.Eski azmim kalmadı sanki benim yaa sıkıldım ölçüp tartıp yemekten bu ay son oruçlarımı bitirip adam akıllı bir diyet yapıp bitirecem artık
anladım canım..bende genelde hapla regl oluyorum bazen düzene giriyor 25 günde bir oluyorum ama bazen aylar geçiyo hap kullanmazsam olmuyo
bende pko var ve çocuk içinde yumurta büyütücü hormon hapları kullanıyorum bazı aylar bu ay 2 ayın üstüne regl oldum o da ilaç içtiğim halde birde kistim varmış bu ayda doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım..adet düzensizliği gerçekten çok büyük bir illet düzenli adet olanlara çoğu zaman imrenirim ben.prolaktinin felanmı yüksek senin.bende hipotiroidi var ilaç kullandım düzeldi bıraktım tekrar yükseldi tekrar kullandım felan
en son düzelmişti 2 3 ay önce yaptırdığımda belkide yine yükseldiği için veremedim haftalardır kilo..
sen olan sağlığını neden bozacaksın kilo vermek için .
genelde şeker hapı veriyolar doktorlar yumurtalıklar içinde vermişti doktorum bana..
hormonlarınla oynarsan felan allah korusun bu seferde hipertroid olursun tiroidinde vete ilacı var ama çoğu hastalar ömür boyu ilaca bağlı kalıyo
hele birde hamile kalırsan çok dikkatli olmak lazım doktorum bana hamile kalırsan 3 haftada bir kan verip değerini bakmam ilaç dozunu ayarlamam lazım demişti..
Canım nasip olur inş hamile kalırsan cidden dikkat etmen lazım.Teyzemin kızınnda da vardı bayağı zorlanmıştı

Ahh ayşenimmm aynıı dertteenn muzdarip mişizzz bendee dee polikistik overr varr yıllardırr tedaviii görüyorumm seninnn dediğinn gibiii şekerr ilaçlarıı verdilerr ama 2 keree hipoglisemi komasına girdim kan şekerim 35 olduu vee ilacıı kesmek zorundaa kaldılarr metformin duyarlılığı var dedilerrr neler çektim bu hastalıktann 10 ay adet olmadımmm karnımaa tek tekk iğneylee giripp o yumurtaları patlatıppp su çekipp parasentez yaptılarrr bu derdii çekenn blirrr senn buu haplarınn insanı mahvettiğiniii anlıyorsundurr doktorlarr benidee ççokk uyarıyorr senindee hamilee kalman çokk zorr olacakk diyorr Rabbimden hayırlısıı olsunn cnımmm doğrusunuu o biliyorrr hakkımızda hayırlısı olsun
Canım kilo veripte kilonu korursan Allahın izniyle zor olmaz hamile kalman.Boşver sen şimdiden dertlenme bunun için.Bazı insanlar için hiç sıkıntı oluşturmuyor pco
eşşekten düşmüşüm halini eşşekten düşen anlarmış misali :ssz:
bendede insülin direnci varmış şeker yüklemesi yapmıştı doktorum ama allah şükür gizli şekerde normal şekerde yokmuş ama geleceğin şeker hastasıyım annemde 10 yıldır şeker hastası bi kaç ay önce insüline başladı :ssz:
bende bu şeker hastalığından korktuğum için kestim doktorum bebek tedavisi için iç dese bile içmedim açıkcası erken yaşta birde şeker hastası olmaktan korktum allahım korusun herkesi inşlh
ayy ne zor olmuştur yumurtları patlatmışlar felan soğan suyu içtinmi hiç ?adet düzensizliğine çok iyi geliyo ben bir ay denemiştim ama düzenli yapamadım en az 3 ay yapacakmışsın biliyosundur belki bu ay onada başliyim diyorum kistimede faydası olur belki :ssz:
ben evlenmeden önce hiç bilmiyodum düzensiz oluyodum annem bi kaç defa doktora götürdü baktı daha erken düzene girer bişe yok demişti ama bu hastalık doğuştan geliyomuş biliyosundur..şimdi tıp ilerledi.evlenince bi kaç ay denersin baktın olmuyo hemen tüp bebek yaptırırsın
derdi veren dermanınıda verecek inşlh hepimize :38:

çok efkar bastı beni gideyimde bi cigara içeyim :ssz:

Annende varsa sende dikkat etmelisin Ayşencim aslında bu beslenme alışkanlıklarına da bağlı.
Pco konusuna gelince soğan suyunu ben denedim ama netice alamamıştım canım.Belki sende işe yarar.Ada çayı kürü de var onada bak istersen.
Bende de evlenmeden önce adet düzensizliği vs vs hiçbir problemim yoktu hatta günü bile sekmezdi o kadar yani.Herşey evlendikten sonra başladı.Düzensizlik tüylenme,kilo alımmı,zor kilo verme vs.Bizde ilk sene bekledik sonra öğrendim ki pcoluyum.Hatta osmaniye de Muhteşem bir doktor bana senin bebeğin olmaz demişti. :47: Tedaviye başladıktan 3-4 ay sonra hamile kaldım çok şükür.Ama şu da bir gerçek pcoluların hamilelik sürecide zor oluyor genelde.
Bu arada ayşen kullandığın ilaçlarda kilo yapabiliyor ben yaklaşık 7-8 kiloyu tedavi olurken almıştım.

menüüü...

sabah..

1 yumurt sucuklu
peynir 1kk
domates
roka
fındık
kuruelma
zeytin.

öğle...

sebze çorba 1.5 tabak
sfiyet olsun canım :16:
menüüü...
ikindi...

nescafe

akşam....

fırında brokoliii

mercimek çorba

tavuk

afiyet olsun..fırında brokoli nasıl canım,güzelse ben de yaparım ilerleyen günlerde

günaydın şekerler

hepimize huzurlu sağlıklı bir hafta olsun..

tabi size yağlar bize zayıflamalar düşsün:27:

kendinize iyi davranın yarış güzelleri:23:
teşekkür ederim tatlım :16::16:
selamlar canlarım

acayip yediğim bi hafta sonu geçirdim :17: eşimin doğum günü pastasından yedim koca bir dilim
sonra yemeğe gittik bugün rejim yok şunu yemiycem bunu yemiycem deme bana dedi bende ses çıkaramadım
resmen kıtlıktan çıkmışlar gibiydim :ssz:
sabahta tartılıyım bakayım kaç kilo artıdayım dedim ama tartı çalışmıyo zaten bayadır bi tuhaflık vardı
annemlerden geldiğimde kesin kilo aldım demiştim beni 2 kilo eksik göstermişti sonra 3 kilo artıda gösterdi
sanırım yere düşürdüğüm için oldu :18: bakalım netten az önce verdik tartı siparişini inşlh cumaya kadar yetişir
canım bir seferden bişey olmaz kendini suşlama diyet pgrogramlarında bile yazıyo haftada bir gün kendinizi ödülendirin diye:27::27:
günaydınnn şekerler...güzel bir hafta sonu geçirdim...cumartesi evde büyük temizlik vardı..evim mis oldu...bir bayan için en büyük mutluluklardan bii dimi:1:akşamada misafirlerim vardı..pazar merkeze gittik..ilçede kalıyoruz....annemlere gittik...geçen haftadan aldıgım bluzladan bir tanesi(leoparlı)beni daha da dobiş gösterince onu değişmeye gittim..bir kaç tane kolye aldım kendime...bundan sonra eskisi gibi bakımlı olucam eşime ve kendime söz verdim:16:
annecine gidince motive olmuşssundur kesin :16:güle güle kulan ciiclerini tatlım:38::38:
kızlar benim tartım bugün çok artılarda..bebeğim 8 ayı bitiridi ve ben hala regl olamadım:((onun olumsuz o kadar çok etkisi varki üzerimde..çok iyi hissediyorum oluverse şişliğim gidicek daha rahat kilo vericem...bazen anlamsız dalgalanmalar oluyor tartımda:((bu durum normalmiş ben gibi olan çok insan var ama bu hafta dr a gidicem..
canım benim dijitalimin iç tarafuında bişeyi kırıldı malesef yeni almam lazım normalide var ama gram olrak görmem lazım eşimede dedim nasip ne zaman alırsa artık:27::27:
insan en çok böyle şeylere sinir oluyor..adam istediğini seçmiş bırak dimi yok illa huzursuz edicekler...sen üzülme bi tanem o seni seviyooor......:16:

iyiyim canım merak etmeee....takımıma sadığım habersiz kaybolmam inş...

ah canım sen de bi tanesin..o derinliğin le örnek insansın...

eh alıştık artık bi düzene oturdu...

bn de severdim üzüldüm hele de filmi çok güzeldi...

başarılar canııım.....

biraz da kuruyemiş taşı yanında canım ekmek yerine yersin...

azmin için tebrikler canıım....daha da incelceksin inş...

ben de yeniledim eşyalara albüme koyarım bak tarzın mı bilmiyorunm beğenecekmisin bakalım yeni ev yeni eşya oldu bizim ki de...

inş..cuma ya halloluur...

afiyet olsuuun..accık kıssaydın...

ben de hazır düzenimi bozdum iğne kullandım iğnenin süresi dolana kadar hep hast..gördüm..şimdi de 1.5 ay oldu hast. yok ne yapıcam bilmiyorum...
canım teşekkür ederim tabiki bakarım koyarsan canım inan çeşit hiç çoktu ama hiç beni al diyen yoktu çok zore beyeniyorum ben herşeyı ya:43::43:nasip daha birsürü yerler gezicez işşallah kısmet neredetse artık:2:
günaydın kızlllar...ısmarladığım bluz geldii çook güzel oldu iyi ki almışım...bi resim çeksem eklerim...
canım resmini koyda çek bebem sabırsızlıkla bekliyorum:52::52:
yapayalnız kaldım buralarda..geliverin gariiii arkadaşlarım:1:egeli oldugumu belli ettim demii...gariler falan:33:nerlerdesiniz yaaa..büyük ihtimal hafta sonundan dağılan evleri topluyosunuz hamart bayanlar...benim de işlerim var yavas yavas yapıyorum:32:
ben geldim canım anca sabah nette sorun vardi evi temizlerken gene kabloların gazabına ugradım yapanakadar cannım çıktı:27::27:hem yemegi hemde temizligimi bitirdim çok şükür :55::55:
selamlar
herkese iyi haftalar :3:

sanada bebegim nasılsın görüşmeyeli:48:
kızlar bugünkü menüm şu:27::27:
1- bir tane peynirli meydonuzlu dünden kalmış krep yedim kahvaltıda:17:
2-akşamda 3 yemek kaşıgı kuruttulmuş taze fasülyeden mısır bulgurunda yemek yaptım onu koydum 2 patlıcan 1 biber kurusu dolma koydum patlıcan közlemesini yogurtlu yaptım ve yarım tabakta brokoli haslamam vardı onu yedim sodamıda içtim spor yapamadım ev işlerinden akşamada nasip olursa meyvamı yicem temem bu iş bugün düzensiz yedim farkındayım ama işime geldi iş yapmaktan çok yoruldum he bu arada evde çavdar ve kepek ekmegim vardı az bayatlamış onlarıda fırına verdim kuruttum poşete koyucam ekmek niyetine yicem devir ekonomi devri canlar kuru ekmeye 1.5 milyon vericegime evdekileri degerlendirdim oldu bitti:31::31:
kızlar ben geldim sizler yoksunuz ama genetik testlerim çıkmış bu arada eylülün 23 verdigim test halen çoıkmamış her aradıgımda 2 hafta sonra ara dediler bugünde aynısını dediler inanın yoruldum testin peşinden koşmaktan artık testlerim çıksın doktora gidiyimde neyim oldugunu ögreniyim istiyorum yazık bana sabahtan beri sinirlerim tepemde kadınada çıkıştım kadında hanfendi ben ne yapayım dedi keşke paramla yaptırsaydım ya yoruldum artık gene 2 hafta sonra ara dediler gene ararrım gene der 2 hafta sonra ara diye :43::43::43:

Canımsın.Ben de ilk geldiğim hafta bütün cumartesi-pazar burada tek başıma beklemiştim,sonradan öğrendim ben de arkadaşlar öyle uygun görmüşler :1: Ama dediğin gibi fırsat buldukça girmek güzel oluyor haftasonu olsa da,burdan kopuş binevi kaçamağa da kapı aralıyor sanki...
Süper bir tespit.Burdan uzaksan kaçamağa yakınsın
Menün çok güzel canım :nazar: Spora gelince,spor bittikten sonra tümden yıkanmaya halin olmasa bile,ılık su ile vücudunu sudan geçirirsen ağrılarının fazlası ile azalacağına eminim.Bu arada aklında bulunsun,soğuk suyu baldırlara ve bacaklara 5 dk süresince tutmak bile 100 kalori yaktırır ve bacakları inanılmaz inceltip sıkılaştırır canım.Ben bu 5 dk lık soğuk su kompleksini tüm yaz boyu her gün uygulamıştım ve baldırlarım inanılmaz incelmişti.

Gelelim bana.Eş adayımla pazartesi gününden beri dargın olduğumuz için,ve ben de ne yazık ki duygusal yiyici olduğum için,bugün fazlası ile abarttım yemeyi.Şimdi alışverişe çıkıcam,diyet alışverişimi eksiksiz yapıcam ve sporla birlikte tekrar toparlanıcam.Saçmasapan bir meseleden çıkan tartışmamız,karşılıklı konuşacak zaman ve mekan olmamasından dolayı telefonla düzeltilmeye çalışılıp,başarı sağlanamayınca biraz büyüdü.Diyetime sarılmam lazım acilen,depresif anlar diyet için en büyük tehlike çünkü.Öpüyorum canlarım :70:
Ah ah ben şu depresif halimden bir türlü kurtulamadım ama azmedip haziranda tr ye dönünce narin bir hatun olmalıyım
ay canımm benim ya çok üzülmüşsündür sende şimdi. insan küsken de üzülüyo o sana yalvarıyo ya. ama biraz beklemekle iyi yapmışsın bi de yakındalarsa akrabalar sık sık karşılaşabileceğiniz bi durum. bi daha olmaz inşallah . zaten niyeti belli seninki nin terslemek istememiş o kadar,ama insan deliye dönüyo dimi :)) aferin kız kıskançlık dozundaysaa çok güzel birşey.
bende eşime bozuldum dünakşam. bi arkadaşı 2. kere evlendi geçenlerde çocuğun haberi olmadı pek,flan üzüldüm bende şimdi de aynı evdeler üvey anneyle. dedim ki ben ölürsem kızımı sakın bu duruma düşürme annemlere ver. oda ben bi daha evlenmicem dedi. niye dedim evlilik çok zor sorumluluk falan diyo. ay dedim insan olurmu ben seni unutabilir miyim diye tepki göstrir. konuşmadım bende bugün hep yanıma geliyo ben seni çok seviyorum şaka yaptım aklıma bile getirmediğim için ciddiye almadım b en sensiz yaşayamam diyo. biz pek kavga tmeyiz yani etsek de ben küsmem hiç. biraz dedim dediklerine dikkat etsin, bi de dedim ya sanki kilolu olduğum için mi böyler diyıo diye düşünüyorum

Alemsiniz siz ya hu.Arada yapmak lazım bu tür nazları tabi.

günaydınnn şekerler...güzel bir hafta sonu geçirdim...cumartesi evde büyük temizlik vardı..evim mis oldu...bir bayan için en büyük mutluluklardan bii dimi:1:akşamada misafirlerim vardı..pazar merkeze gittik..ilçede kalıyoruz....annemlere gittik...geçen haftadan aldıgım bluzladan bir tanesi(leoparlı)beni daha da dobiş gösterince onu değişmeye gittim..bir kaç tane kolye aldım kendime...bundan sonra eskisi gibi bakımlı olucam eşime ve kendime söz verdim:16:

Bende istiyorum bunu ama zayıflamayı bekliyorum neden bekliyorsam

dogru diyosun bebem ya dikkat et bak hep uyuşturucudan ve otel odalarında gidiyolar:43:allahım günahlarını affetsin canım ben bugün önce mondiye gittim kanepe almıştım bebek odasına son taksizdi verdim sonra ver elini mobilya magazası inan hiç hoşuma gidem olmadı sadece bir yatak odası ve koltuk takımı ama onlardad almam akararı aldım çeşit çok olunca istedim anlıcagım hemde fiyatlar uçmuş:53::53:nasip bakalım birdaha başka yere gdicez işşallah ordanda bastık annem gittim eşimle annecim hem hamur kızartmış hemde haşhaşlı çrek yapmış ama ben yiyemedim ailen yedi ben öle baltım yedigime gelince yeşil fasiulyeyi kurutupta bulgurlu yemegini yaparlar bizde bir kepçe onu yedin suyunu süzdürüp 10 tane kadar kelem dolması yedim :17::17:çok severimde :1::1:brokoli haslamış gelin onu yedim ve 4 bardak açık çayın içine limon sıktım içtim sıcak sıcak :24::24:ama yemin olsun onlar çöregi götürüken yutkunmadım degil kardeşim okadar ugraştı yemem için ama asla yemedim çünkü hem kendime szö verdim hemde dogacak evladıma söz verdim hemde sizlere söz verdim sözümü tutarım ben :31::31:bugünde birşeyin farkına vardım inanın pardisomu giydim dedim bir yanlışlık var dedim omuzlarım ve gögüslerim :17::17:küçülmüş:53::53::53:fırladım koştum içeri dedim bu pardisö kasıyodu omuzlarımı şimdi üst tarafı büyük geliyo ay ne kendime bir güvenim geldi sorma canım ya :52::52:onun gazıylada yemedim hamur işleri zaten annem bile dedi gitmiş kilolar dedi ay tutmayım beni dahada vericem işallah :32::32::32:sodamıda iiçtim ölmezsek sahaba kahvaltımı yaparım ev işleri yemekleri bitiriyim namazı kılıyım burdayım işşallah ben bu işte ustayım :32::32::32:benle gurur duyum hepiciginizde inanın sevinçten az kalsın aglıcektim:14::14:

canım rabbim zihin açıklıgı versin bebem benim işşallah veririsin sınavlarını allah yardımcın olsun hadi görüyüm seni hem çalışmak motive eder hemde diyet güveniyorum sana unutma bunu :48::48::48:saygı deger arkadaşlar ayaklarıma kara sular indi bir duş alıp yatıcam görüşürz işşallah yarına:5::5:

Saollll tattlımmmmmmmm :16:

Çok haklısın üzümcüm.Benim kilo vermem durduğunda bir kaç gün normal yiyip sonra tekrar başlıyordum ve kilo verme devam ediyordu

Bana da çok geldi 14 dilim ekmek ama normal günlük yediklerine baktılar mı acaba yoksa uyman gereken bu deyip mi verdiler

İnş canım havaların ısınmasına da az kaldı mart sonuna doğru Tr ye gitmeyi planlıyorum o zaman kadar 6 ları görmeyi ümidediyorum

Ayşencim yaptın mı planladığın sürprizleri

Gaza geldim okuyunca.Eski azmim kalmadı sanki benim yaa sıkıldım ölçüp tartıp yemekten bu ay son oruçlarımı bitirip adam akıllı bir diyet yapıp bitirecem artık

Canım nasip olur inş hamile kalırsan cidden dikkat etmen lazım.Teyzemin kızınnda da vardı bayağı zorlanmıştı

Canım kilo veripte kilonu korursan Allahın izniyle zor olmaz hamile kalman.Boşver sen şimdiden dertlenme bunun için.Bazı insanlar için hiç sıkıntı oluşturmuyor pco

Annende varsa sende dikkat etmelisin Ayşencim aslında bu beslenme alışkanlıklarına da bağlı.
Pco konusuna gelince soğan suyunu ben denedim ama netice alamamıştım canım.Belki sende işe yarar.Ada çayı kürü de var onada bak istersen.
Bende de evlenmeden önce adet düzensizliği vs vs hiçbir problemim yoktu hatta günü bile sekmezdi o kadar yani.Herşey evlendikten sonra başladı.Düzensizlik tüylenme,kilo alımmı,zor kilo verme vs.Bizde ilk sene bekledik sonra öğrendim ki pcoluyum.Hatta osmaniye de Muhteşem bir doktor bana senin bebeğin olmaz demişti. :47: Tedaviye başladıktan 3-4 ay sonra hamile kaldım çok şükür.Ama şu da bir gerçek pcoluların hamilelik sürecide zor oluyor genelde.
Bu arada ayşen kullandığın ilaçlarda kilo yapabiliyor ben yaklaşık 7-8 kiloyu tedavi olurken almıştım.

İnşallahh canımmmm amaa doktorrr uyardııı inşallahh bendee o bazılarındann olurumm çünküü çocuklaraa bayılırımm:16:

Kızzzlarrrr bennn geldimmmmm:3:

Sizee hastanedekii ilkk günümüüü anlatayımm azcıkk:1:

Sabahınn körüü kalktımmm saat tam 5 diii amann allahımm dahaa gecee dedim kendi kendimee :1:

Kahvaltımı yaptımm düştüm yollaraaa.... Sabah daa buluştukkk dahiliyee stajınıı yapmak içinnn allahımm hakkımda hayırlısı olsun dedimm ve dee hematoloji bölümüne düştüm 30 hastamız var hepsi lösemi 3 yeni mezun hemşire ve biz 2 arkadaşş akşamaaa kadarr koştukkkk Şu an ayaklarımı hissetmiyorum sanırım çok zor bir gündüü bu sennee hepp bölee onkolojii bölümlerinee düştümm hepp oralaraa gönderdilerr benii kadıın doğumun onkolojisi cerrahinin onkolojisi şimdide dahiliyenin :25:İşimm zorr gerçektennn buradaa:30:

Veeee gelelimmm yediklerimeeeeee

Sabah: bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi peynir
4 kayısı
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta

Öğlle: nohut yemeği
bir kaşık pilav
bir çataldaa tatlıdannnn:26:
Birr tabakk salataa( yanımdaa salatamıı götürdümm yemekhaneyee millet tuhaf tuhaf baktıı:1:)

Akşam: bol salata
balık

Kızzzlarrrr bennn geldimmmmm:3:

Sizee hastanedekii ilkk günümüüü anlatayımm azcıkk:1:

Sabahınn körüü kalktımmm saat tam 5 diii amann allahımm dahaa gecee dedim kendi kendimee :1:

Kahvaltımı yaptımm düştüm yollaraaa.... Sabah daa buluştukkk dahiliyee stajınıı yapmak içinnn allahımm hakkımda hayırlısı olsun dedimm ve dee hematoloji bölümüne düştüm 30 hastamız var hepsi lösemi 3 yeni mezun hemşire ve biz 2 arkadaşş akşamaaa kadarr koştukkkk Şu an ayaklarımı hissetmiyorum sanırım çok zor bir gündüü bu sennee hepp bölee onkolojii bölümlerinee düştümm hepp oralaraa gönderdilerr benii kadıın doğumun onkolojisi cerrahinin onkolojisi şimdide dahiliyenin :25:İşimm zorr gerçektennn buradaa:30:

canım ne demek sen bilirsin bişey sorucam ama utanıyorum gülme bak döverim he :1::1::1:çok fena gazım var çıkmıyo ne yapmam lazım ya:17::17::17:sodada iiçtim bananesin dedi:43:bagrırsaklarım çok fena kalbimede vuruyo agrısı ya:14:ne yapsamda çıkar bu gaz:17::17:

hayirli aksamlar kizlar..
kusura bakmayin gunlerdir gelemedim
cumadan beri yatak dosek yatiyorum...cok fena usutmusum..
heryerim sizliyor kolumu kaldiracak halim yok resmen..

kizlar buarada akabe arkadasimiz bugun ameliyat olacakmis..4-5 hafta gelemeyecek
ama takimdanda ayrilmak istemiyor..o gelene kadar yerini tutalim..
insallah biran once duzelir aramiza tekrar katilir

canım ne demek sen bilirsin bişey sorucam ama utanıyorum gülme bak döverim he :1::1::1:çok fena gazım var çıkmıyo ne yapmam lazım ya:17::17::17:sodada iiçtim bananesin dedi:43:bagrırsaklarım çok fena kalbimede vuruyo agrısı ya:14:ne yapsamda çıkar bu gaz:17::17:

Yokkk tatlımm nedennn güleyimmm hastalarımızzz ameliyattt oluncaaa bizz saatlercee yoğunbakımlardaa gaz çıkarmalarını beklerizzz ancak o koşulda yoğunbakımdan çıkartırızz vee yemesine izin veriririzz:34:Bakk şimdii tarif edeyimm sağ yadaa soll yanınaa yattt karnınaa ayaklarınııı iyicee yaklaştırr bir nevii cenin pozisyonuuu yaniii o şekildee beklee.. bir diğer seçenektee karnınaa yuvarlakk hareketlerlee masajj yapppp amaa sakınn bir dahaa gazın varkennnn sodaa içmeee çokkk yanlıışşş:20: Şöylee düşünnn otobüstee on yolcuu varrr sanaa ağırlık yapıyor amaa senn otobüsünee 10 kişii dahaa alıyorsunn diğerlerinii indirrmekkk içinn sodaa bunaa benzerrrr sadecee yükünüü dahadaa artırırr tattlımmmm:34:

hayirli aksamlar kizlar..
kusura bakmayin gunlerdir gelemedim
cumadan beri yatak dosek yatiyorum...cok fena usutmusum..
heryerim sizliyor kolumu kaldiracak halim yok resmen..

kizlar buarada akabe arkadasimiz bugun ameliyat olacakmis..4-5 hafta gelemeyecek
ama takimdanda ayrilmak istemiyor..o gelene kadar yerini tutalim..
insallah biran once duzelir aramiza tekrar katilir

Akabeyee vee sanaaa geçmişşş olsunn kaptanımmmm kıyamamm ağırr atlatıyorsuunn inşallah bir an evvel iyileşirsin tatlım yaa

Back
X