Kuzu 20 lik diş çekildi ama o kadar kanirtmis ki dişimi sıkamıyorum çene kemiğim ağrıyor
çekti mi ameliyatla mı aldı.. dikiş var mıKuzu 20 lik diş çekildi ama o kadar kanirtmis ki dişimi sıkamıyorum çene kemiğim ağrıyor
Valla mortim bence -500 üzülecek bir eksi değil iyi gidiyorsun
Ameliyatla aldi kuzum, 2 ya da 3 dikiş varçekti mi ameliyatla mı aldı.. dikiş var mı
haklısın kuzum ama vitesi küçültcem azcık gene deYok kuzım yanlış anladın abanmamaz ama düzenlinizi ki mera hızın artsın, düzenli olmak önemli
iyimser mortim benimValla mortim bence -500 üzülecek bir eksi değil iyi gidiyorsun
Sağol canımTebrikler canım
Hee ekmek içi 2 lokmaydı onu saymışım da 2 kasik pirinç pilavı fazla mi? Yemeyem bi daaa. Bunu cıs sayacagini bilsem cıs yerdimgel
pirinç pilavı ekmek içisi
Sağol canımmmTebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler dünyalar güzeli mortim
Tebrikler canım
Seviyorum canim senihahahaha
ay beni böyle esra gibi bildirimlerinizle dövün
hahahaha
sinirlerim bozuldu
hatun beni gömçürttü ya la
lafı gediğine oturtup
hahahahahaha
çok zevk aldım harika
Ausencia abla güzel dileklerin için teşekkür ederim :)
Şöyle bi 79 bile görsem acayip mutlu olucam. Bi de hedefim artık 55-60 değil 65 bana yeter. Kaldı 21.9 kilo
Bulunmadım aus, tartı yok, Pazartesi eve gidince bildireceğim amma artı kesin, soru çok mı artı az mı artı
ivviiit efsaneyim sporum yanii 1 tane yimiştim bir çatalda pattis kızartma beenMunzevi Zencefil GİBİ ÖYLEE ÇOOOK YEMEDİİMM
bir avuç kadar ayol üjj bejj tane
Valla mortiyiz ama hümanistiziyimser mortim benim
üç dört kilo geriden geliyoorum malesef.düzelticem ama
cıs değil mezuniyet günü hemen yedin diye cıs..Hee ekmek içi 2 lokmaydı onu saymışım da 2 kasik pirinç pilavı fazla mi? Yemeyem bi daaa. Bunu cıs sayacagini bilsem cıs yerdim
yemin etSeviyorum canim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?