dün gece saat 2 buçuk olmuş .... dedim hadi yatalım ... yahu hadi ben siz gidince vuruyorum totoyu yatıyorum , sen işe gidiyorsun ... bugün sporu var iş sonrası salona .. uyuduğu 4 saat ...hep böyle ...
baktım yine oyalanıyor dün .... dedim bu sefer rahatım heee dedim ... hayırdır dedi ? eee yusuf zamanı çok uykusuz kalıyordum geceleri ... baksana sana yıllardır bi uykusuzluk geldi 3 ten önce yatmıyorsun .... eee bende emzirir veririm kızı sana uyumazsa .... ohhh takılın baba kız dedim ....
yatsak mı artık dedi
Benim eşim çok yapıyor .Ama akşam yapar..Çocuklarla yerler ben pek yemem.Aslında diyette yağsız yenir diye biliyorum.Saati önemli
@MiuLego diyette yağsız patlamış mısır yenir mi?
Nihahahahaha top gibi oynayacağız hero bacıylaevet kötü bildirimle bunu hak etmiş olacak
ya herro olacazdestek ya da köstek
hangisini seçerseniz
herkes o şekilde takipte olsun işte
hedef belli---------------------> gelecek haftanın hero su olacak
Yani vurun kahpeye durumu yaşanılacak
Gelen vurdu ,giden vurdu olacak
Aldım canımYeniden en az 60 olmak için devam edeceğim
Ne güzel bir bol etiketli mesaj aus milletin kilolarıni bi kenara yazip boyle mi mesaj attin kurban olim aklinda mi tuttun
Keske bu mesaja layık olabilseydim aus anneanne
Ben bu hafta gece 3 ler uyuyup 6 kalktim yok denecek kadar sporla boyle oldu tabi cok uzgunum
Insallah canimmmmmmmm
Yusuf babaya çekmiş
kız anneye çekecek demek ki
Aramızda gebe var mali. Dur diyim de gözünü kapasınAusencia gapat gözünü anaaaa kırmızı noktalıya geçtik gene
Değnek enişte düşünsün, kız babaya düşkün olurmusss
ayy kıyamadı bana@MiuLego diyette yağsız patlamış mısır yenir mi?
İnşaallah canım ben de öyle istiyorumahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahh deyneeeep ya
liste dışı herosu seçileceğin haftayı iple çekiyorum
yaparsın sen canımmm , yaza 58 lerle girersin rahat rahat
yoook yahu direkt hazıra kondummiu ya dedim bana liste gönder ... anneanne farkı bu
gündüz vaktiiiiiiiiii
bence de .... biz oğluma ... sinema ..tiyaro ... gezmeler .... ohhh paşamda büyüdü
O zaman biraz daha sabır canımayy kıyamadı bana
ben yiyemem zaten gram gram veriyom kuzum,onu yersem +2 olurum ödemden
kırmızı noktasız hayata hayır
Aramızda gebe var mali. Dur diyim de gözünü kapasınAusencia gapat gözünü anaaaa kırmızı noktalıya geçtik gene
dün gece saat 2 buçuk olmuş .... dedim hadi yatalım ... yahu hadi ben siz gidince vuruyorum totoyu yatıyorum , sen işe gidiyorsun ... bugün sporu var iş sonrası salona .. uyuduğu 4 saat ...hep böyle ...
baktım yine oyalanıyor dün .... dedim bu sefer rahatım heee dedim ... hayırdır dedi ? eee yusuf zamanı çok uykusuz kalıyordum geceleri ... baksana sana yıllardır bi uykusuzluk geldi 3 ten önce yatmıyorsun .... eee bende emzirir veririm kızı sana uyumazsa .... ohhh takılın baba kız dedim ....
yatsak mı artık dedi
Ben de sevmiyorum hiç, eşim çok sever kazanla yiyor tek başınaBenim eşim çok yapıyor .Ama akşam yapar..Çocuklarla yerler ben pek yemem.Aslında diyette yağsız yenir diye biliyorum.Saati önemli
doğum günümde diyete son.o gün mide fesatı geçiricem eminimO zaman biraz daha sabır canım
Yok kuzım yanlış anladın abanmamaz ama düzenlinizi ki mera hızın artsın, düzenli olmak önemlispora abanmicam kuzum.benim vücut kasmaya gelmiyo inadına zştığım
Hiiii liste dışı da mı seçilecekti ,ben orayı kaçırmışımahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahh deyneeeep ya
liste dışı herosu seçileceğin haftayı iple çekiyorum
Hiiiii gel buraya
Hiiii liste dışı da mı seçilecekti ,ben orayı kaçırmışım
Ben korumadayım kiii
Eksiye gerek yok,koruyayım yeter,300 gr alsam da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?