bende seni tebrik edeyim , +100 gr ..sabit ... kayıp hafta değil ... kazançta değil ... öyle geçmiişşşş gitmişşşş işte :)
yeter ki 90 lardan ayrılma .
haftaya 98.5 bile kar ... ben artık bundan eminim
Ay çok duygulandım sevindim bir şeeettim, ne güzel yaw, evlen kuzum evlen, mürüvvetini görsün takımGideyim la. Ayrı ayrı kira masrafı çıkacağına 1 tane çıksın. Ne ekonomik hatunum yav
Şu kpss yi atlatayım da hemmen başlayacam çalışmalaraAy çok duygulandım sevindim bir şeeettim, ne güzel yaw, evlen kuzum evlen, mürüvvetini görsün takım
Börülce olalım işteeee kardeşin bana küçük anaNası yaaa? Börülce de mi olmuyoruz...cık sevmedim bu işi... Miuyla bişey olmayacaksak yapmam arayı filan. Aaa kardeşi de var ama o olmaz ufak biraz. O zaman kesin elti olurduk tüh
Kız miu ben senle elti görümce bişey olmak istiyorum... Kardeşime mi alsam seni naapsaam. bi de görümcelik yapardım ki sana Allllaaaaaah
Hadi len börülce olcazKuzence veya kuzenli
Ahaaaa yarın bakayım hemencikYemek yarışmasına katıldım yine
Olsun istediğin gibi çekip çevirirsinBörülce olalım işteeee kardeşin bana küçük ana
Börülce olun taam taam. Senı de verdik gittiHadi len börülce olcaz
Ahaaaa yarın bakayım hemencik
Vaaay be yeni nesil gümbür gümbür geliyorOlsun istediğin gibi çekip çevirirsin
hem çooook romantik çocuk bak. Geçen gün babama kızıyor. diyor ki baba sen hiç annemle ilişkinize heyecan katmıyorsun, kadın ruhundan anlamıyorsun sürpriz yapmıyorsun ben olsam var yaaa hep alevlendririm sürprzler yaparım... babam nası gaza geldiyse anamla tatile çıktılar
Hem hamarat da bak. yemek yapmaya meraklıııı. Temizliğe yardım edeeeeeer, şiir yazaaaaaar
Bi düşün derim
Şu kpss yi atlatayım da hemmen başlayacam çalışmalara
Şu hastalandığımda daha iyi anladım benim bu oğlanı almam lazım
ne guzel iste.duzene oturtmakcok guzrl brn.calisiyorum.her.zaman yemek hazirlamk ise goturmek zor oluyo yoruluyo insan insa bizlerede nasip olur mezun olmak cok havali bee:) ayyyyy gı sendemı malatyalısın :) evet malatyalıyım :) bıe ara giremıyordum :) ne zzamandan beri burdasın evet kasımda mezun oldum 56 mı neydı hatıramıyırum ama yag oranım vardı su an daha ıyıyım herseyimi düzene oturtturdum . sen kac kilosun yaşın kaç :) ben 24 :) 1 kızım var dünya fırlaması :) öyle işte :)
Evet canim cok severek yapiyorum ogrencilerime bilmedigi birseyi ogretmek tarif edilmez bir duyguayyy örtmenmısın :) örtmenlere karşı inanılmaz bır saygı duyuyorum Ç:) çok saygı duyulası meslek inş kızımda öğretmen olur gurur duyarım :)
düşündüm tamam kabul. senle akraba olacaksak tamam ulenOlsun istediğin gibi çekip çevirirsin
hem çooook romantik çocuk bak. Geçen gün babama kızıyor. diyor ki baba sen hiç annemle ilişkinize heyecan katmıyorsun, kadın ruhundan anlamıyorsun sürpriz yapmıyorsun ben olsam var yaaa hep alevlendririm sürprzler yaparım... babam nası gaza geldiyse anamla tatile çıktılar
Hem hamarat da bak. yemek yapmaya meraklıııı. Temizliğe yardım edeeeeeer, şiir yazaaaaaar
Bi düşün derim
Sürpriz nerdemenu verep kaçam kızım uyanacak
sabah
kendıme mınnak suüpriz yaptım :)
1 yumurta
zeytın
peynır
ogle
bulgur
karanabahar
aksam 2 ader but yanına bol yesillik salata
spor yapıldı
@MiuLego
su icildi
2 adet kahve
Hiç klişe değilmiş gerçektenLa neresi haklı? Net bir günümüz yok ki. Çıkmaya başlama tarihimiz yoh. Sürekli buluşup çay kahve içip muhabbet ediyorduk arkadaş gibi. Bi gün üşüdüm dedim ceketini verdi. Sonra o üşüdü. Isıtmak için koluna girdim (iğde çakallık mod on) o gün bizim çıkma günümüzmüş. bana kalırsa ilk görüştüğümüz gün olmalıydı... Bu seneye hatırlamak için alarm kurdum. Sürpriz yaparım artık
Aha gene yakalandımİvit aslında feylesofu paravan olarak kullanıyorum. Türkiye bizim aşkımıza hazır değil henüz
yok yav o klişeye girmedik. Hastaydı arkaaş. Ben de her gün evine gidip çorba neyin yaptım. Bi gün fenalaştı bu istifra etti üstümüz başımız battı afedersin. Temzledim ettim. Niyeyse duygulandı. Evlensene benle la. niye evlenmiyoruz ki biz dedi. Tamam evlenelim dedim (ateşi çoktu ondan dedi sonra hatırlamaz sandım)
Meğer ciddiymiş
Merhaba canım. Kızın benim oğlumla yaşıt. 15 mart 3. Yaş günümüz bizim dene guzel iste.duzene oturtmakcok guzrl brn.calisiyorum.her.zaman yemek hazirlamk ise goturmek zor oluyo yoruluyo insan insa bizlerede nasip olur mezun olmak cok havali bee
Ben 71.4 dum 28 yasindayim 1 dunya fırlamasıda bende var ballı çöregim benimki de kız 3 yasina vircek martta insallah seninki kac yasinda canim,
Evet canim cok severek yapiyorum ogrencilerime bilmedigi birseyi ogretmek tarif edilmez bir duygu
Tamam bu hafta vermiş olabilirsin.Haftaya görüşelimTeşekkür ederim kızlar
@deynepnaz ablam 2 haftada 88 lere indi, yarın tartılacak
Ablam ya akşam diyecektim Tontiş ablam diye sen erken yazdın
Nevreste senin için tartı resmim vardı, misafirler yüzünden süsleyip paylasamadim
Ben 58 ı zaten gördüm
Benim perşembe yazılmamış
Spor;
Yuruyuş Normal-40*1=40
Tempolu Y-45*2.5=112.5
Eliptik bisiklet-10*3=30
Egzersiz-15*3=45
Toplam 227.5
Açım açım kelebek kızartması nasıl hiç yok demem
Fatma abla VS lunya 5 diyorsun
ne guzel iste.duzene oturtmakcok guzrl brn.calisiyorum.her.zaman yemek hazirlamk ise goturmek zor oluyo yoruluyo insan insa bizlerede nasip olur mezun olmak cok havali bee
Ben 71.4 dum 28 yasindayim 1 dunya fırlamasıda bende var ballı çöregim benimki de kız 3 yasina vircek martta insallah seninki kac yasinda canim,
Evet canim cok severek yapiyorum ogrencilerime bilmedigi birseyi ogretmek tarif edilmez bir duygu
Sürpriz nerde
Hiç klişe değilmiş gerçektenMaşallah şuraya bir nazar boncuğu koyayım
Merhaba canım. Kızın benim oğlumla yaşıt. 15 mart 3. Yaş günümüz bizim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?