Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

A ha ha iğde ya 14 şubat bende sevmem tamamda, yıl dönümü de önemli yani enişte haklı
La neresi haklı? Net bir günümüz yok ki. Çıkmaya başlama tarihimiz yoh. Sürekli buluşup çay kahve içip muhabbet ediyorduk arkadaş gibi. Bi gün üşüdüm dedim ceketini verdi. Sonra o üşüdü. Isıtmak için koluna girdim (iğde çakallık mod on) o gün bizim çıkma günümüzmüş. bana kalırsa ilk görüştüğümüz gün olmalıydı... Bu seneye hatırlamak için alarm kurdum. Sürpriz yaparım artık

İğde bana aşık
Aha gene yakalandım İvit aslında feylesofu paravan olarak kullanıyorum. Türkiye bizim aşkımıza hazır değil henüz

Evlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .
Sevgili demişken
yok yav o klişeye girmedik. Hastaydı arkaaş. Ben de her gün evine gidip çorba neyin yaptım. Bi gün fenalaştı bu istifra etti üstümüz başımız battı afedersin. Temzledim ettim. Niyeyse duygulandı. Evlensene benle la. niye evlenmiyoruz ki biz dedi. Tamam evlenelim dedim (ateşi çoktu ondan dedi sonra hatırlamaz sandım)
Meğer ciddiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…