Ayyy yarıldımEvlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .
Sevgili demişken
baygınlıktan ne olacak canımHe artık akıllandım, bugün biraz saçma beslendim gerçi yoğundum. Ama bu hafta detoks yapmadım ki. Gayet toktumbir akşam biraz açlıktan baygınlık geçiriyordum az daha o kadar
Bekarken doluyorsun da evlenince değişiyorlar@MiuLego evlenme kız ben seni destekliyorum. Ama eline dolayacağın birini bulursan tam gaz destek yanında olurum
La neresi haklı? Net bir günümüz yok ki. Çıkmaya başlama tarihimiz yoh. Sürekli buluşup çay kahve içip muhabbet ediyorduk arkadaş gibi. Bi gün üşüdüm dedim ceketini verdi. Sonra o üşüdü. Isıtmak için koluna girdim (iğde çakallık mod onA ha ha iğde ya14 şubat bende sevmem tamamda, yıl dönümü de önemli yani enişte haklı
Aha gene yakalandımİğde bana aşık
yok yav o klişeye girmedik. Hastaydı arkaaş. Ben de her gün evine gidip çorba neyin yaptım. Bi gün fenalaştı bu istifra etti üstümüz başımız battı afedersin. Temzledim ettim. Niyeyse duygulandı. Evlensene benle la. niye evlenmiyoruz ki biz dedi. Tamam evlenelim dedim (ateşi çoktu ondan dedi sonra hatırlamaz sandımEvlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .
Sevgili demişken
Kedi gibi birini bulayım ben bi önce@MiuLego evlenme kız ben seni destekliyorum. Ama eline dolayacağın birini bulursan tam gaz destek yanında olurum
Ne olur koyma su resmiiii gülmek herkese yakışır diyenler duyunla sesimi herkese yakışmıyor isteeee
Hiç yani ne güzel uyumuş olurum leptin çalışırbaygınlıktan ne olacak canım
Bekarken doluyorsun da evlenince değişiyorlar
Bul bul, sözünden çıkmasın. Höt deyince otursunKedi gibi birini bulayım ben bi önce
Arge çalışmalarına bi başlayayım
TamamNe olur koyma su resmiiii gülmek herkese yakışır diyenler duyunla sesimi herkese yakışmıyor isteeee
Evleniyim mi yaniemin misşn
O da varBekarken doluyorsun da evlenince değişiyorlar
Ev işi ve yemek de yapsınBul bul, sözünden çıkmasın. Höt deyince otursun
Ayy o da pek pısırık oldu be
Olarrr cancazım niye olmasın şartlar eşit hadi bakalım gazamız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?