seni çok hero olmak ister gibi gördüm
Noluyor kiOMO BON DO ÇOK KOLO VOROLMOSONO KORŞOYOMMMMMMM
sığlıklı kılı vırılmılı ıvııııtttt
kendi kendini yalanlayan insanlar.. insanlarımız.. rezil rüsva olma keyfisi cümle aleme heee.. valla helal
gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi bir huyu vardır diyordumNoluyor ki
Nööööö ölööökööösüüüü vööörr...seni çok hero olmak ister gibi gördüm
Senebi belli oldu oglen karnim bozuldu ve musluklarim acildi kilo gercek kilom degil ama daha eve gidemedim yeniden tartilim buyuk ihtimal kilom sabit 85 eger yaniliyorsam sabahki tarti 86 dedi
Ismimi bonibon yapicam cok severimnapiyorsun ne ediyorsun nasil gdiyor
14 Şubat demeyin bana yav
Geçen gün feylesof bir canımı sıktı ki.... Özel günleri sallamıyormuşum. (yıldönümümüzü de unutan bir mahlukatım evet onda haklı) Ula 14 şubatın nesi özel? Herkes manitusuyla kutluyor biz de kutlamayalım işte dedim de heves ediyormuş. Taam o zaman tek taş al kutlayalım dedim ses soluk çıkmadı daha Bekliyoruz efem
İğde çok vicdanlisin ha ben 5 taş istedimmmmm yüzük takmıyorum diye kızıyor dedim hepsi düşüyor al 5 taş takayim
Burda sadece psikolog eksik bi de sosyolog onlar olsa harika olurdugrubun var ya ne gerek var o kadar para vermeye, kuzucum kendin yenebilirsin inan zor değil
Nööööö ölööökööösüüüü vööörr...
Senebi belli oldu oglen karnim bozuldu ve musluklarim acildi kilo gercek kilom degil ama daha eve gidemedim yeniden tartilim buyuk ihtimal kilom sabit 85 eger yaniliyorsam sabahki tarti 86 dedi
hoşgeldin canommmmmmmmmmmmmmmmBen geldimmm mm ama az bir eksiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?